od Pipin 22. 2. 2008 17:08
Já s koncem neměl vůbec problém. Nějak se mi podařilo rozvrstvit talenty tak příhodně, že jsem měl hrozně silný Igni a navíc mi rychle regenerovala výdrž (žlutá lajna). Takže těžší souboje jsem řešil používáním Igni (mutanti na konci, Koščej). Za celou hru jsem Blizzarda nepoužil ani jednou, taktéž bílý med. Používal jsem vlaštovky, párkrát Raffarda, kočku, puštíka, jinak nic (samozřejmě nepočítám speciality, co vám zvyšujou statistiky - z jednotlivejch bossů).
Klíčem k tomu, aby se člověk stal nabušencem, je, jako skoro ve všech RPG, prlnění questů. Za zabíjení potvor je málo zkušeností, proto je třeba plnit všechny questy, které ti přijdou pod ruku (žádný vynechávání havraní zbroje!). Pěkně plň všechny zaklínačský kontrakty, všechny nedějový questy atd. Maximálně ti odpustíme trofeje, ale jdnak jsou za ně prachy a druhak je to věc prestiže. Za ženský taky nejsou expy, ale do ženskejch se člověk moc nutit nemusí:D
Komu jsi dal Alvina?
Udělal jste někdo celej quest u zubaře? Já bohužel zapomněl na zuby požíračky a asi i jiný...