Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 27. 1. 2008 12:40

pravda, sry

K te diskusi na predesle strane - ROFL, presne neco takoveho jsem chtel vyvolat :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 8Paul 27. 1. 2008 12:54

Sakra, jo, teď jsem si teprv taky přečetl tu diskuzi na předchozí stránce, pobavila ! To že souhlasím s Pipinem je samozřejmý : ).
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 29. 1. 2008 11:09

Ha, Zdeněk Troška točí nejspíš novou verzi Jaromila, ovšem pod názvem Černá princezna.... (Nemám to potvrzené ale podle mě je tohle předloha pro Sapkowského Strigu). http://show.idnes.cz/zdenek-troska-jde- ... mvideo_kot
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 2. 2008 15:52

Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod chameleon-s 14. 2. 2008 16:16

za tu cenu nikdo :)
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 14. 2. 2008 19:39

Jééé... Jáááá. Nemám :(
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 21. 2. 2008 22:52

Potřebuju poradit - kde najdu v poslední kapitole vlaštovičník, chci si nasyslit hodně vlaštovky pro závěrečný souboj-vlaštovky a bílého medu, abych byl přesný.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 22. 2. 2008 10:10

PC: tak to vař z něčeho jinýho, ne?
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 2. 2008 12:41

No vítaj Pipine i PC...,bejlího je všude dost i odpadu z potvor ,doporučuji všem vařit ,kdykoliv to jde a ,,syslit,,Flašky! a to u sebe...neboť k tomu co necháte jiínde-hospoda+Magor se později taky nemusíte vůbec dostat-sbohem suroviny...,,prokletej Marcel cave Zvon...He he PC v poslední kapitole je již pozdě Bycha honiti,měl si mít aspoň po ,,2O,, od každého...dal bych asi load(jestli je co ,buehe...),že...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 22. 2. 2008 14:01

Nééé, mě se zase nechce rvát se s baboukem... Jsem tam kde vylezeš z podzemí po souboji s baboukem...

(Z jinýho - ale čeho ? Mám surovin jak SZ (státní zásobování) a tohle zrovna vařit nejde. Také potřebuju runové šutráky, možná si i zkusím koupit lepší panzer.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 22. 2. 2008 14:11

Tak já nevím z čeho, už si nepamatuju jaký ještě suroviny můžeš použít, reagoval jsem nadotaz na vlaštovičník.
Jsi v poslední kapitole (tj. hrad Javeda) nebo v epilogu?jakýho "babouka" máš na mysli?
Jak-lepší panzer? chceš říct že nemáš havraní zbroj?tu se třema slotama na lektvary?
Na co runy? já používal meč od Paní jezera a meč co jsem dostal jako odměnu za strigu...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 22. 2. 2008 16:10

baboukem asi myslí Kostěje. Já nevím, já jsem měl u sebe cca 3-5 Vlaštovek a pár Blizardů a několik dalších elixírů - používal jsem je jenom docela ojediněle. A když jsem umřel, tak to už musel být velký protivník :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 22. 2. 2008 16:23

Nechtěl jsem spoilerovat-ano je to Koščej. Havraní zbroj nemám,chci ji dohledat (jestli je to mise kde se hledá zbroj,ale stejně mám jen jeden kousek.) Meče mám oba - jak Excalibur (ve hře se jmenuje jinak) tak ten od krále za to že jsem nezabil "pinceznu." (Poprvé jsem ji zabil,protože jsem nevěděl jak na to ale pak jsem ji vyléčil.) Jenže - když jsem v tom závěrečném souboji s tím arcilotrem... Tak jsou mi oba meče na prd, protože - nemám recept na blizzarda ! Měl jsem nějaké vlaštovky,jeden bílý med,jeden blizzard (určený jako neidentifikovatelný)a stejně jsem ho nikdy nedostal na méně než 75%,pak mě zabily ty ohnivé svině...Díky tomu že před tím musíte zabít ještě deset mutantů nedá se udělat mezisave... Fuj.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 22. 2. 2008 17:08

Já s koncem neměl vůbec problém. Nějak se mi podařilo rozvrstvit talenty tak příhodně, že jsem měl hrozně silný Igni a navíc mi rychle regenerovala výdrž (žlutá lajna). Takže těžší souboje jsem řešil používáním Igni (mutanti na konci, Koščej). Za celou hru jsem Blizzarda nepoužil ani jednou, taktéž bílý med. Používal jsem vlaštovky, párkrát Raffarda, kočku, puštíka, jinak nic (samozřejmě nepočítám speciality, co vám zvyšujou statistiky - z jednotlivejch bossů).
Klíčem k tomu, aby se člověk stal nabušencem, je, jako skoro ve všech RPG, prlnění questů. Za zabíjení potvor je málo zkušeností, proto je třeba plnit všechny questy, které ti přijdou pod ruku (žádný vynechávání havraní zbroje!). Pěkně plň všechny zaklínačský kontrakty, všechny nedějový questy atd. Maximálně ti odpustíme trofeje, ale jdnak jsou za ně prachy a druhak je to věc prestiže. Za ženský taky nejsou expy, ale do ženskejch se člověk moc nutit nemusí:D
Komu jsi dal Alvina?
Udělal jste někdo celej quest u zubaře? Já bohužel zapomněl na zuby požíračky a asi i jiný...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 22. 2. 2008 17:20

Já udělal ten quest u zubaře a dostal za to trpasličí Sihill - 100% poškození navrch :)
Jinak, konec se mi taky nezdál nijak těžký, ohnivé démony jsem vyzabíjel jako první a pak v poklidu dorazil bosse.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka