Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 1. 2008 00:02

s tím jak se dostávám dál a dál v knížce, mám stále větší a větší chuť si Zaklínače zahrát... hmmmm :-)

jen nevím co by na to řekla má současná geforce 6600gt :-/
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 4. 1. 2008 00:22

kurca - řekla by na to "proč ne?", já ji mám taky :D
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 1. 2008 03:20

Ahoj KURCA ,budeš mile překvapen ,nema problema s touto kartou při 1GB Ram a AMD +2800...hraju to potřetí při patchi ,,zatím,,1.1a ,pochopitelně vořízlý co šlo a ,,súklidem savů,,...bál jsem se toho taky a i Instal všeho měl hladký průběh ...Tydýt Marcel -utřel pot z čela....
Tož směle Kurčatowium do teho ,he a savy nešetři...ˇo ty šťastlivče s BG máš co Tavit do Velikonoc.,,závistivec,,Marcel od Zvonu,...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod DevAstor 4. 1. 2008 09:36

Proc na 1.1a? :o Blazne! :lol:
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 1. 2008 12:11

Prečo?1.2 tam dám až napočtvrtý ,údržbářské Pravidlo:,,když to funguje...,tak na to nešahám...,,...Mám na to papír ,tak si to můžu dovolit...někde tady ,,O Bláznech z Prázdna,,... ,byla již zmínka...
,,prokletej,,Marcel od Zvonu...já mám času Hafo...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 1. 2008 14:17

Marcel Kudlvasr píše:Ahoj KURCA ,budeš mile překvapen ,nema problema s touto kartou při 1GB Ram a AMD +2800...hraju to potřetí při patchi ,,zatím,,1.1a ,pochopitelně vořízlý co šlo a ,,súklidem savů,,...bál jsem se toho taky a i Instal všeho měl hladký průběh ...Tydýt Marcel -utřel pot z čela....
Tož směle Kurčatowium do teho ,he a savy nešetři...ˇo ty šťastlivče s BG máš co Tavit do Velikonoc.,,závistivec,,Marcel od Zvonu,..../quote]

njn, do Velikonoc mi vystačí i WoW... jen je problém s časem, už aby bylo po zkouškovém :twisted:
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 1. 2008 17:09

Já chcú taky WoWa ,ale to není pro Tydýta Marcela bez karamádů,béééé...prostě by mňa musel někdo helfnout ,he chce někdo helfnout se zaklínačem?...no nic nahazuju počtvrté ,na Harda-styl ani ,,Zrno nazmar,, a poté ,,Spálená zemlja,,´=vše co se dá z Kapitol vymačkat...,,prokletej,,Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Chumbaba 5. 1. 2008 10:50

PIPIN: Ty jsi hrozně naivní (a já taky). Hra roku je přece Half Life 2, už asi čtvrtej rok po sobě :wink: .
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 7. 1. 2008 19:06

Medailon mám. Meč si koupím časem.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
[
Obrázek

Tak teď potřebuju už jenom nějakou tu Shani, Triss nebo najádu a budu spokojen. Zaklínač bez ženy je jako pivo bez pěny. Jů to mám žízeň. Jde se na Citranské fáro.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 1. 2008 19:32

Můžu jednu nevinnou poznámku, kterou tě asi trošku naštvu? :) Tak dobrá - první amulet mám z originální sběratelky (ke které ještě někdy dostanu figurku), druhý jsem vyhrál v jakési soutěži a dal ho kámošovi :) Nevěděl jsem, že to tak sháníš.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 7. 1. 2008 19:36

Marcel Kudlvasr píše:Já chcú taky WoWa ,ale to není pro Tydýta Marcela bez karamádů,béééé...prostě by mňa musel někdo helfnout ,he chce někdo helfnout se zaklínačem?...no nic nahazuju počtvrté ,na Harda-styl ani ,,Zrno nazmar,, a poté ,,Spálená zemlja,,´=vše co se dá z Kapitol vymačkat...,,prokletej,,Marcel od Zvonu...l/quote]

se ti divim ze nehrajes naky MMORPG kdyz si tak rpg pozitivni tak by si z mmorpg byl unesen !!
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 7. 1. 2008 20:02

Tu figurku bych od tebe odkoupil... Docela by se mi hodil.
(Medailon jsem koupil za 230Kč takže spokojenost, měl jsem ho předobjednaný, komplet edici nemám ale co se dá dělat...)
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 1. 2008 20:33

Figurku nejspíš nedám - jsem docela fanoušek a mít komplet všechno je mít komplet všechno (teda kromě dýky, meče, hodin a kompasu, co neukazuje na sever :))
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PC 7. 1. 2008 20:46

Dám ti za ni 1k.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 1. 2008 20:48

lákavé, ale nevím - uvidím až podle toho, jak soška bude vypadat. Fakt bych si ji rád nechal (a štve mě, že ještě není)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka