Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 28. 12. 2007 11:59

Zasekávání? Loadingy se zkrátily, ale v náročných místech (kupecká čtvrť) se občas musí RAM pročistit, takže se stane, že to na chvilku cukne i teď.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2007 12:39

No, v demu to cuká docela často :? Ale docela mě překvapilo, že jinak je to na low detaily v 1024*768 v pohodě hratelný a přitom to vypadá pořád velice slušně (asi jako dva roky stará hra).
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 28. 12. 2007 12:40

Teď jsem se podíval na tvoji sestavu a nepotěším tě:
Tyto procesory nejsou pro hru dost rychlé: AMD řady Duron, AMD Athlon XP 2400+ až 3200+, AMD Sempron 2400+ až 2800+, INTEL řady Celeron
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 12. 2007 13:04

Nechápu, co na hře je tak náročné...
Vypadá to opravdu jako dva roky stará hra...
Trošku místy rozpixelované...pár grafických bugů...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 28. 12. 2007 13:08

Nemůžeš chtít zázraky po enginu Neverwinter Nights, navíc CPU prostě není o grafice, ta mu nijak neublíží ani nepomůže. Jde o složitost scény, AI atd. - to počítá procesor.
A myslím si, že ty nároky nejsou zase až tak vysoké, pokud přihlédneme k Oblivionu, je to velice podobné.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2007 13:09

V tom bych zas takovej problém neviděl, můj procesor je přetočenej na výkon Sempron 3100+ (zhruba Athlon 64 2800+) a to by na Zaklínače mělo ještě stačit (nestačí to třeba v Crysis a nebo Supreme Commander - prostě tam kde je propracovaná fyzika). Spíš jsem chtěl, jestli to zasekávání je hodně i u plný napatchovaný verze.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 12. 2007 13:09

Má menší nároky, než Oblivion...
Oblivion taky vypadal pro mě o dost lépe, ale zaklínač se lépe hraje :D
To určitě...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 28. 12. 2007 13:14

Říkám, občas se to stane, ale zase až tak strašné to není (podle toho, co píšeš mi přijde, že ti to dělá každou minutu :)), mi to dělá párkrát za hodinu.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2007 13:16

No tak to je fajn, protože v demu to cuká opravdu každou chvíli.
btw: Oblivion mě šel tedy mnohem líp, než tohle demo.
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 12. 2007 13:30

Největší otrava jsou ty nahrávací a ukládací časy :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2007 14:30

Nevim, mě ty časy nepřišli tak drastický. Demo mi sice šlape v nějakejch 20 FPS, ale nebejt toho, že mám zapnutej Fraps, tak bych přísahal, že mám minimálně 30 FPS, protože ta hra je naprosto plynulá.
Prej to demo má snad až 10 hodin, ale já se spokojím s 20 minutama - nechci si prozrazovat dialogy a děj. Už se těším na plnou :)
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 28. 12. 2007 15:23

ad) HW narocnost Oblivion vs. Zaklinac

s tvrzenim, ze Zaklinac ma mensi naroky, jak Oblivion, musim tvrde nesouhlasit. Obliviona jsem valil 1024*768 s lepsi medium. Zaklinace bych tezko spustil v tomto nastaveni...
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod BotuloToxin 29. 12. 2007 16:05

Taky souhlasím až na ty loady otravné ale ty sou určitě na lepších konfiguracích méně otravné....vřele doporučuju patch 1.2!
HL hardcorefan,adm na half-life2.sk
ATi+AMD+Stargate SG-1 hardcorefan
[spoiler=nadpis]text[/spoiler]
BotuloToxin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 1. 1. 2008 19:43

Já se svojí sestavou hrál Oblivion na medium a Zaklínače taky na medium. Je pravda, že v jedné scéně grafika nestačila, ale hrát se to dalo.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pipin 3. 1. 2008 23:55

Tak jsem to dohrál. Dojmy musím ještě trochu nechat uležet, ale už teď je jasné, že je to 1. naprosto skvělá hra, 2. jasná hra roku 2007, 3. jedno z nejlepších RPG co jsem kdy hrál ( a to jich pár na kontě mám). Poláci si zaslouží obrovský RESPECT. jsem zvědav co bude dál, ale laťka je tedy velmi vysoko, WTZ.
je na okraj - loadovací časy jsou po patchi opravdu jasně lepší, ale musím říct, že mi dvakrát nevadily ani předtím. Ty loadovací obrazovky jsou vesměs super a vcelku se mi neomrzely. Takhle zpětně mi třeba loadingy v G3 připadaj mnohem delší...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka