Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod The_mike 22. 12. 2007 21:17

hmm ja mam problem ve II s temi stromy v bazinach.... lol zabiji to jak nevim co
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 12. 2007 06:33

Majku ,jasná zpráva...,,podpáliť a rýchlo popíliť,,(je dobrý mít přečtenou knígu ,,o nich...,,nepříjdeš o trofej...),závidím a přeji hravé Vánoce...,,prokliatec,,Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod The_mike 23. 12. 2007 09:35

dik... jinak nechal jsi nekdo tuto bombu na vanocni svatky...aby mohl jet takrka nonstop..?
The_mike
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 23. 12. 2007 10:17

Kytky v bažinách jsou drsný. Echinopsy ještě jakž takž jdou, ale už Archespory jsou ze začátku těžký a nejhorší jsou nějaký ty Kakocidilium, nebo jak se to jmenuje. Před těma zdrhat (výhoda kytek - nepronásledujou).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 12. 2007 12:48

Jo Majkle ,dohrát to na Harda...(napočtvrté...hech). Je to fakt letos slabota(,když nemůžu rozhejbat,,Světy,,...) ,holt budou ,,Stařešinky,,
viď Kurča...jdu dělat,,čínu,,-pro dcericu...herního Jéžiška přeje Marcel
od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod The_mike 26. 12. 2007 16:43

tedka jsem zjistil ze na druidskem mistecku na poli v IV ... s tim ukolem si tedka vazne neporadim [tech asi 12 duchu + jeden ultra mega silnej boss ] no asi to budu muset nechat nakonec...az nasbiram nejake to XP
The_mike
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 26. 12. 2007 20:16

No Majku ,hezky to ženeš=SPOILER=:Pán honu se teď neřeší...hází se mandragora do ohniště a pak se vybouchaj duchové-v noci...=...to ,aby si měl pohodové vánoce ,ale zlobil jsi a polepši se,he...Starec Marcel od Zvonu...jinak:Witcher.cz...,když tak se ozvi na SZ...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 26. 12. 2007 21:15

To je naprosto jednoduchý úkol - musíš ovšem hodit do ohně mandragoru (najdeš ji na poustevníkově pozemku na hrobech hrdinů). Král honu NEJDE zabít protože král honu je SMRT. Já to vyřešil takhle - mandragoru jsem spálil přes den a v noci jsem vyšel na pole, nakreslil na zem magickou past a pak už jenom běhal, lákal duchy do pasti (jasně, ghostbusters) a likvidoval je zpovzdálí ohněm a když byli velmi oslabení tak mečem ale to je docela riziko. Občas se objeví i wyverna, tu jsem zabil ohněm.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 26. 12. 2007 22:15

HEELLLLP !!!!! Prosím může mi někdo pomoci s posledním soubojem, už jsem z toho na nervy, jsem z toho úplně znechucený.... Nedaří se mi tu zavést psaní bílou barvou tak radši po SZ...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod The_mike 27. 12. 2007 02:41

ty vole nejaka past,kterou nakreslis na zem... hmm tedka koukam ze jsem vse nemel **** do ohne... no tedka sice neresim nic ale chci se vam pochlubit co jsem dostal od vodni pani...//. hezky stribrny mecik,,,ihned jsem ho sel zkusit na ty kralovske potvory,,,ale porad drzi ladku prilis vysoko...ps: jsem neveril ze mapa pole muze byt tak strasidelna.... u me je to asi jeste to ..ze si presdtavim ceskou kytici,,/polednice.... a to by si jeden rekl krasne sluncem zaplnene policko...
Naposledy upravil The_mike dne 27. 12. 2007 02:44, celkově upraveno 1
The_mike
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 27. 12. 2007 02:44

Podle thewitcher.cz se jde v druhe kapitole vyspat s pulelfkou v ramci ukolu strasidelny dum, nevite kde presne je nebo kde dostanu ten ukol?
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod The_mike 27. 12. 2007 02:46

urcite....no co ja vim sama mi ho nabidla snad kdyz jsem ji dal kytky...a chlast.... nebo jsem to mel prinest az k tomu mlynu o pulnoci...
The_mike
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 27. 12. 2007 10:42

Mike žádnou past nepotřebuješ a silnej Oheň se hodí vždy!Prostě je po jednom odlákej a vymlať...á další zlobil bez mana-Devast...no vem to kolem hospody dokola a ptej se....sexuální maniaku...to je ale mládež...STarec Marcel od Zvonu...jdu hrát...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 28. 12. 2007 10:29

Devastor píše:Podle thewitcher.cz se jde v druhe kapitole vyspat s pulelfkou v ramci ukolu strasidelny dum, nevite kde presne je nebo kde dostanu ten ukol?

Je to quest, kterej dostaneš v jednom z nepojmenovaných baráků ve slumu, do kterýho se dá vlízt, je tam chlápek co tě pošle do jinýho baráku pro nějakej poklad nebo co...a zbytek si dohraj sám:D
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 28. 12. 2007 11:07

Dneska jsem chvilku hrál ENG demo a musím říct, že je to opravdu velice zajímavé. Jediná věc mě tam ale dost štve a to je neustálé zasekávání (jen 1 GB RAM :( ) - v plné verzi je to lepší (když vyšly ty patche a tak) ?
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka