Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 4. 2012 23:02

Ale to je takovy - kotou dopredu, sek, kotoul zpatky. A porad dokola, pricemz si clovek musi davat pozor jestli mu nekdo nejde do zad a system kryti je, diky tomu ze Geralt kryje jen protivniky pred sebou, dost neefektivni...

Kdyby tam slo alespon zamknout pohled na jednoho nepritele kolem ktereho by se dalo krouzit.

Ono to asi bude i tim, ze ti vojaci na zacatku maji lepsi inteligenci, ne? Treba ti utopenci v podhradi mi problem nedelali.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Chumbaba 15. 4. 2012 23:26

Já myslím, že on ten Altair se i trefil, ale co je mu to platný, žejo... jinak, dává smysl, že Geralt kryje jen protivníky před sebou, těžko krýt mečem víc stran najednou.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 4. 2012 23:35

Smysl to dava, ja se nehadam, jen mi to prijde zbytecny, kdyz tam neni ani poradnej target system...takhle se radeji odkutalim pryc, nez abych se kryl, cekal na vypad a mezitim mne usekal chlapek z boku.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 4. 2012 23:47

Hrozně důležité je na začátku levelovat Quen a zamknutí tam je, akorát si nevzpomenu, pod jakou klávesou (v review verzi nefugnovalo, ve 2.0 určitě jo, hrál jsem ji někde do druhého aktu na tu Dark obtížnost)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 4. 2012 23:58

Zaknuti se dela Altem, ale to jenom zamkne kurzor na daneho protivnika. Neni to tam jako ve vetsine her (napriklad jako to ma i ten Assassins Creed), kdy ten zamek da protivnika do focusu a vsechny utoky smeruji smerem k nemu. Takhle Geralt muze sekat i do prazdna, a ten lock je vlastne taky na nic.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 16. 4. 2012 08:38

Mě to nijak zásadně těžký nepřišlo... Na začátku jsem umřel až u draka.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Slash_luke 16. 4. 2012 08:47

U draka zařvu alespoň jednou prakticky při každém hraní. Stačí se opozdit o vteřinu (možná ani to ne) s přeběhnutím mezi dvěma přístřešky a jsem na uhel.
Přesně kvůli takovým místům bych si nikdy netroufnul hrát Insane bez možnosti load, protože bych přinejmenším rozmlátil klávesnici ve chvíli, kdy bych přežil desítky těžkých soubojů a pak celé snažení zazdila jedna naskriptovaná smrtící událost :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 16. 4. 2012 10:09

Lo!Zza píše:Smysl to dava, ja se nehadam, jen mi to prijde zbytecny, kdyz tam neni ani poradnej target system...takhle se radeji odkutalim pryc, nez abych se kryl, cekal na vypad a mezitim mne usekal chlapek z boku.

Zezačátku je to těžký, ale neučíš se to. Je na tom naopak hezky vidět, že boj s víc protivníkama je prostě těžkej, jako v reálu:D Kryt jsem začal používat až časem, když jsem se neučil výpad z krytu.
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 4. 2012 20:46

Instaloval jsem EE a hra se loaduje pomaleji a ještě mi mizí popisky v menu, nevíte co s tím ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 18. 4. 2012 13:02

Pravděpodobně poškozený patcher (viz například zde http://en.thewitcher.com/forum/index.ph ... ics-on-ee/ , http://en.thewitcher.com/forum/index.ph ... look-here/ ).
Možná bude nejjednodušší, když si zaregistruješ hru zdarma na gog.com (pokud ji tam už nemáš a nebo jsi ji nekupoval na Steamu) a stáhneš rovnou kompletní EE - http://www.gog.com/en/witcher2/backup/

No a nebo ten patch zkus přeinstalovat, pokud to jde. (osobně s EE nemám zatím žádný problém, takže jsem po tom nepátral..akorát se mi teď hra zdá nějaká lehčí, ani u toho draka jsem už nezařval :D )
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 4. 2012 09:30

SLash_Luke - Kod na registraci na GoG ti poslou i kdyz jsi hru kupoval na Steamu. Staci jim tam vyplnit malej dotaznik a do dvou dnu ti ji poslou.

Z me strany pro CDPR rozhodne palec nahoru. :tleskani

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 4. 2012 09:35

Tak stahuju z GoG... Už mám stažený 2 giga :D Tímhle tempem mám na půl roku co dělat :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 4. 2012 18:27

Muze mi nekdo vysvetlit jak tam funguji ty savy? Protoze jsem ted ztratil asi hodinu pred soubojem s kajranem kvuli tomu ze se mi neulozily. At uz jsem ukladal manualne nebo quicksavem. To tam je jako jen povoleno urcite mnozstvi souboru??

A druha vec - k cemu mi jsou mutageny?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 21. 4. 2012 11:01

Mutagenanama vylepšíš skilly. Až tam budeš moct vrazit mutagen, tak to poznáš.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 22. 4. 2012 16:56

Lo!Zza: s neukládáním jsem se teda nesetkal (a to ukládám každou chvíli)..akorát musím čas od času savy promazat, protože se s počtem uložených pozic prodlužuje doba načítání - a to jsem si ověřil. Před promazáním pozic načítání uložené pozice trvalo klidně i 30-40 vteřin (cca 20 vteřin trvalo než se vůbec objevila obrazovka s loadingem), po vymazání cca 40 savů to už zabralo jen zhruba 10 vteřin.

Jj, přesně jak Dreamer píše..možnost umístění mutagenu poznáš tím, že se ti u dané schopnosti zpřístupní tlačítko "ZMUTOVAT" a taktéž to poznáš podle ikonky dané schopnosti (má navíc takové malé kolečko). Mutovat jdou pouze ty nejlepší dovednosti jednotlivých stromů..u zaklínačského 2 poslední, u ostatních 3 to jsou tuším vždy poslední 3 dovednosti.
Slash_luke
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka