Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 4. 2012 15:26

Muze mi nekdo objasnit co je zac tahle verze?
http://www.amazon.co.uk/The-Witcher-Ass ... 572&sr=8-4

Vsiml jsem si, ze za tyden vychazi EE, co myslite ze bude lepsi, kdybych si chtel Zaklinace koupit?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 4. 2012 16:00

To je verze s patchem 2.0 :) Lepší bude EE, ta bude obsahovat i nějaké "DLC".
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 4. 2012 16:06

A co presne nevis? Ja jsem to hledal na netu, ale nic jsem se nedohledal co vsechno ma v EE byt.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 4. 2012 16:06

Ono je to v podstatě úplně jedno, protože ať už koupíš co chceš, vždycky ten zbytek zadarmo dostahuješ...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Slash_luke 10. 4. 2012 10:09

Akorát pokud koupíš rovnou EE, tak se vyhneš stahování 10GB patche :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 4. 2012 10:39

Prááávě... Nezdá se, že by bylo někde přesně uvedeno, co bude předmětem těch 4 hodin příběhu navíc...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 4. 2012 10:46

Takze 2.0, EE a zakladni verze jsou stejne, lisi se jenom tim, ze na disku jsou nejnovejsi soubory?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 4. 2012 10:51

2.0 a základní verze jsou stejné, jen na disku 2.0 je integrovaný patch 2.0. V EE jsou nějaký bonusový věci (soundtrack, mapa, questbook...).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 4. 2012 16:49

SCobra píše:Prááávě... Nezdá se, že by bylo někde přesně uvedeno, co bude předmětem těch 4 hodin příběhu navíc...

Úkoly ve třetí kapitole, zdá se, že tak nějak napůl podle voleb v druhém aktu (na prezentaci ukazovali linku s Rochem)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 4. 2012 16:44

Jeste mne zajima jedna vec. Da se koupena hra sparovat se Steamem a ziskavat achivy?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 4. 2012 17:40

Ne...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 4. 2012 17:52

Hmm, tak to asi resi vsechno. Sice mi bude chybet medium ale na druhou stranu budu mit achivy....DVDcko si sezenu az bude nekde ve sleve nebo neco...

Jeste kdyby Steamova verze byla kompatibilni s GoG, tak by to bylo uplne nejlepsi.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 4. 2012 18:39

Imho je.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 15. 4. 2012 22:25

No tak prej kdyz jim poslu mail, kterej potvrzuje ze jsem koupil hru na Steamu. Takze super, CDP mi udelal radost.

Chvilku jsem hral prolog, rozjet to chci az po 17. Prijde mi ten soubojak nejak moc tezkej, nebo delam neco spatne?

Jo a ten Altair co se netrefil do kupy sena mne dostal do kolen. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 4. 2012 22:50

Začátek je dost tuhý, soubojový systém se časem naučíš. A na konci prvního aktu už to celé půjde mnohem líp (i v review verzi jsem docela ryl držkou v zemi, v některých chvílích - chce to hodně používat lektvary, často ukládat a naučit se v tom chodit. Drsné je to ale v dobrém slova smyslu, aspoň mě to bavilo (narozdíl od dementních soubojových systémů v některých jiných hrách, kde jsem umřel proto, že jsem něco přehlídnul)).
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka