Doporucte RPG

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod davee 5. 1. 2007 12:17

Holt je to jak ze zivota, no :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pipin 5. 1. 2007 14:11

Souhlas s Chumbabou, jen bych ještě dodal pár věcí:

KOTOR jsem hrál i dvojku, a co do příběhu ji úplně doporučit nemůžu, v tomhle ohledu byla jednička rozhodně lepší.

K těm Might and Magic - hrál jsem trojku, čtyřku a šestku, žádnou jsem nedohrál, ale trojka i čtřka mi přišly výrazně zábavnější než ta šestka, ta mi chvílemi přišla až skoro jako akční hra - sdouboje se daly hrát v reálném čase, záplavy nepřátel kamkoli se člověk vrtnul....Nemohu doporučit ani náhodou. Navíc ta trojka byla i mystická ( v tom významu jak jej tady teď vykládáme), což o šestce také říct nešlo...

Jinak je dobré nezapomínat na ten Krondor, ten byl svého času super!
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 5. 1. 2007 14:11

Vampire jsem dohrál bez jedinýho patche a jediná vážná chyba, která mě vytočila, byla klasika klasik, že hra v jednom místě prostě spadla (řád Leopolda)... nahodit konzoli a už to jelo ;) :)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Chumbaba 5. 1. 2007 14:27

Chyby ve Vampire: Mě například hodně naštvala mise v muzeu, kde ti princ výslovně řekne, že jsou tam všude Kine, a že je nesmíš zabíjet a bla bla bla. Já jsem se pak v muzeu chvíli zkoušel plížit, i mi to docela šlo, ale pak jsem se naštval a prostě jsem je vyrubal sekyrou. A princ byl spokojen, jak jsem to hezky zjistil. To mi připadne CHYBA jak svině. Dokonce mi ani neubyly body z Maškarády. A vadí mi i řada dalších věcí, že se někomu hrabu v mailu nebo kradu věci ze stolu a on stojí vedle mě a nereaguje, že někdy mě stráž vidí i ve stínu a jindy na mě čumí z půl metru a nevidí mě... docela mě naštvala taky mise s kufříkem v garážích, kde máš vzít chlápkovi kufřík, ale ten kufřík je pak někde jinde - evidentně se autoři nedohodli, kde teda kufřík bude, tak jsou tam dva a jen jeden je ten pravý... a to je jen to, co mě napadá takhle z fleku... prostě je to hodně nedotažená hra, a to mám oficiální i poslední neoficiální patch. Je to dobrá hra, ale kvůli chybám zase ne tak dobrá, jak se říká.

O levelování nestvůr v Oblivionu se nebudu znova rozepisovat, kdo Oblivion pořádně hrál, ví svoje.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 5. 1. 2007 14:40

chumbaba:jj, máš asi pravdu... takovéhle chyby tam byly, ale i přesto mě ta hra bavila takovým způsobem, že jsem je ani nevnímal... holt trefa do černého :) (což se v tvém případě očividně nezdá)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Chumbaba 5. 1. 2007 17:43

Vampire: Můj problém je asi taky to, že mi Vampire hodně připomíná Deus Ex a spectorovky obecně, hrají se podobně, ale fungují mnohem líp. U Vampire mám hodně pocit, že hraju takového pomrveného Deuse. Možná je to taky přechodem do 3D. Když někoho z metru netrefím z brokovnice ve Falloutu, dá se to vydržet, ale v 3D to vypadá nesmyslně.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 6. 1. 2007 21:04

Chumbaba píše:Vampire: Můj problém je asi taky to, že mi Vampire hodně připomíná Deus Ex a spectorovky obecně, hrají se podobně, ale fungují mnohem líp. U Vampire mám hodně pocit, že hraju takového pomrveného Deuse. Možná je to taky přechodem do 3D. Když někoho z metru netrefím z brokovnice ve Falloutu, dá se to vydržet, ale v 3D to vypadá nesmyslně.v/quote]

deus ex jsem zkoušel 2x a vůbec mě to nechytlo.. možná to teď po Vampíroj (kterej mě chyt setsakra) zkusím ještě znova
deus ex 2 jsem zkusil minulý týden: install > pokus > uninstall prostě mě to vůbec nechytlo, první dojem hnus - myslím, že mám slušný komp, ale nerozchodil jsem to plynule ani na 800*600 a to je podle mě docela bída :(
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod qwertus 11. 1. 2007 19:23

diky vsem... no nejdriv se asi podivam na Planescape Torment, ale az bude trochu vic casu..
qwertus
First Blood

Odeslat příspěvekod Filo0 28. 1. 2007 19:43

Ja doporučujem Gothic všetky časti ja som hral 1 a 2 na 3...šetrim uvidime... :? ale doporučujem pekne hrat Gothic od začiatku aspon budes vedet o com to je.
Filo0
Killing Spree

Odeslat příspěvekod oh01 20. 2. 2007 19:09

Doporucuju Star Wars: Knights Of The Old Republic II: The Sith Lords. Jednicka je taky dobra- v podsatate to samy jenom jiny pribeh, ale je tam min skillu a maly moznosti vylepsovani zbrani.
Testy 8800GT v SLI

Asus P5N32-E SLI Plus|C2D E6550 @3.1GHz|2xZotac GeForce 8800GT(SLI)+Accelero|A-Data Vitesta 2GB @900MHz|Corsair HX520 520W|Samsung SH-S203L|Seagate 320GB|HP w2408h 24"
oh01
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 20. 2. 2007 19:20

oh01: dvojka ma slabsi pribeh, postavy, zaver a jestli si pamatuji, tak i dialogy, je to take jedna z mala her, kde bolestive chybi nejake omezeni zkusenosti... ale zase kdyz nebudu dvojku porovnavat s jednickou, tak je to skvela hra...

edit: jeste snad engine je proti jednicce sice vylepseny, ale ve hre se najdou mista, ktera vypadaji divne
Naposledy upravil Uživatel dne 20. 2. 2007 19:30, celkově upraveno 1
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 2. 2007 19:26

Jsem se na ně minulý týden díval a čekal bych,že po těch letech trošku slevní.Asi jsou fakt dobré.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Uživatel 20. 2. 2007 19:39

KotORy jsou priblizne stejne drahe nebo dokonce drazsi nez Jade Empire: SE nebo NWN2 :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 2. 2007 19:45

Tuším že jednička je za 799 a dvojka za 899.Čekal jsem že budou tak za pěťo.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Ertefol 20. 2. 2007 19:46

obojí jsou to ale dost trvanlivé a dobré hry :) I když, cena by fakt spadnou mohla, ale myslím, že to začínalo na ceně okolo 1500,- Kč
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka