od Chumbaba 5. 1. 2007 14:27
Chyby ve Vampire: Mě například hodně naštvala mise v muzeu, kde ti princ výslovně řekne, že jsou tam všude Kine, a že je nesmíš zabíjet a bla bla bla. Já jsem se pak v muzeu chvíli zkoušel plížit, i mi to docela šlo, ale pak jsem se naštval a prostě jsem je vyrubal sekyrou. A princ byl spokojen, jak jsem to hezky zjistil. To mi připadne CHYBA jak svině. Dokonce mi ani neubyly body z Maškarády. A vadí mi i řada dalších věcí, že se někomu hrabu v mailu nebo kradu věci ze stolu a on stojí vedle mě a nereaguje, že někdy mě stráž vidí i ve stínu a jindy na mě čumí z půl metru a nevidí mě... docela mě naštvala taky mise s kufříkem v garážích, kde máš vzít chlápkovi kufřík, ale ten kufřík je pak někde jinde - evidentně se autoři nedohodli, kde teda kufřík bude, tak jsou tam dva a jen jeden je ten pravý... a to je jen to, co mě napadá takhle z fleku... prostě je to hodně nedotažená hra, a to mám oficiální i poslední neoficiální patch. Je to dobrá hra, ale kvůli chybám zase ne tak dobrá, jak se říká.
O levelování nestvůr v Oblivionu se nebudu znova rozepisovat, kdo Oblivion pořádně hrál, ví svoje.