Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
kurcatovium píše:[quote="David Sláma";Já bych doporučil Neverwinter Nights s datadisky - k sehnání v podstatě za pár korun a představy splňuje snad všechny: vymakané vlastnosti, boje, svět, questy i parádní atmosféru... NWN jsou asi jediným RPG kromě TES (a Diabla 2, no), ke kterému se vracím
.e/quote]
tak tady se neshodneme... NWN jsem zkusil, ale absolutně mě to nechytlo...nevím proč, ale opravdu mi to nesedlo a vůbec mě to nebavilo... ale každý dle svého gusta
-/quote]
xgandalf píše:2DavidSlama: Bohužel, NWN mi taky nepřijdou až tak úžasný - je to dobrá hra, o to nic, ale řekněme si na rovinu, je to dost akční (aspoň mi to tak přišlo), příběh taky není žádná velká sláva a questy v porovnání třeba s BG jsou o dost horší. Ale hlavně mi tam chyběla ta atmosféra, která mě u jiných RPG chytla. Prostě jsem to hrál, dohrál, pak jsem si řekl, hmmm, šlo to a tím to padlo. Nicméně tohle se samozřejmě může lišit člověk od člověka.e/quote]
bitskull píše:Ano Might and Magic 6 a 7 jsou oboje vyborne. Ikdyz sestka uz ma pomerne zastaralou grafiku na dnesni dobu.
SCobra píše:bitskull píše:Ano Might and Magic 6 a 7 jsou oboje vyborne. Ikdyz sestka uz ma pomerne zastaralou grafiku na dnesni dobu.
To má i 7 a 8Přeci jenom, "placaté" objekty (stromy, lidi, potvory...) dneska už asi nikoho nenadchnouh/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků