DOTA Allstars - Hrajete? Tema, Nazory info

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Xoddam 19. 11. 2006 11:08

Tak lidi kolik z vas hraje tento uber uspesny mod Warcrafta FT? Hmm?A Jaky mate na to nazor, jakeho mate vaseho oblibeneho hrdinu? Co s nim skladate a jake mate zazitky, nebo tipy-triky? DOTA Allstars FTW !!
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 11. 2006 11:05

Hrál jsem, brácha hraje, přítelkyně hrála (velmi dobře), než ji odvezli W3. Já jsem hrál jen s kámoši přes hamachi, ale nechal jsem toho někdy o prázdninách.
Líbí se mi na ní vyváženost hrdinů - když se to umí, není žádný hrdina horší nebo lepší. Jinak je to bohužel jen o tom jednom - znát předměty a hrdiny nazpaměť a taky dost o rychlosti, jakou dokážu klikat (ještě když klávesové zkratky skillů jsou občas tak úchylně nastavené).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 11. 2007 08:32

sem si vubec nevsim ze je tu tenhle topic :D i kdyz je rok starej tak napisu ... dotu hraju uz nekolik let.. je to podle me nejlepsi netova parba vubec kde se chcete vyradit na ostatnich .. je to hodne o skillu hrace a ted se ukazte kdo to tu a jak hraje... public hry nehraju hraju evropskou ligu a tady sou moje uspechy neuspechy + misto v ladderu :)

http://www.dota-league.com/?section=pro ... g&id=11358
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Xoddam 27. 11. 2007 10:14

ahahaha :D sem se jinak aj divil ze na me kazdej sral :DD jojo dota je parba o 106 :D
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wint3r 27. 11. 2007 18:16

DotA je solidní hra, škoda jen že mě nějak moc neudržela...jinak pro SCobru, stahni si DotA Keys, to ti určitě pomůže jako každému...přímý link neznám, ale snadno si to vygoogluješ :wink: .
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 12. 6. 2009 19:44

Hrál jsem to snad 3 roky. Nejdřív s kámoši 1v1, když jsem ještě neměl net, pak jsem začal hrát na xpamu - eurobattle.net. Do toho nějaké hry přes hamachi a lanky. Zkoušel jsem i "ofik", pak sem občas zkusil GGC, ale byl tam samý leaver a výpadky... Teď jsem si dal rok pauzu, ale už se do toho zas dostávám. :) BTW potěšil mě switch.
Hraju teda na Garena (tak prejmenovali GGC) pod nickem stastny_frajer (vzor od Houmra ze Simpsnu :))), mel jsem uz i rozjety ucet primo Devastor, ale zkusil jsem si stahnout nejaky hack abych vedel jestli Garena opravdu kickuje cheatery, jenze sem dostal primo tvrdy ban. :D Tehdy sem byl celkem nastvany, ale aspon jsem vedel, ze to funguje. :)
Za chvíli bych měl dostat 10lvl, tak jsem zvědav. :)) Teď jsem si vzpomněl že i pro xpam byl nějaký hodnotící systém, hmm kdo ví jak to teď je. :hm

Hrdiny mám nejraději silové, rád tankuju, ale klidně si střihnu i supportery nebo svižníky či ůderné kouzelníky (podle toho co se týmu hodí).

Ňáké také pořadí...:
SpiritBreaker
Leviathan
SandKing
Kentaur
Luna
Lich
Zeus a pár dalších, které mám rád, ale tak často je neberu...

PS: Dřív jsem se bavil přímo na českém DotA fóru dokud jednomu adminovi nehráblo a nedal mi ban, tak jsem se na to fórum vykašlal...
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod MichyX 12. 6. 2009 20:49

Hral jsem parkrat .. nejvic mi to slo za Lorda Abaddona ( Lord Averus ? ) .. takovy ten Arthas , mel celkem dobre spelly
MichyX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 12. 6. 2009 20:55

jj, silovy, s nesmrtelnosti - mistr v prezivani a take umi pekne poskadlit - dalsi ktereho mam rad

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 6. 2009 10:39

Deva - Takze ty hrajes ted kde? Garena - to ani neznam. Ja driv hraval a pokracuju v hrani na Eurobatlenetu....a musim to pochvalit, driv meli obcas lagy, ale co jsem hral asi 3 hry tak to trhlo asi jen 2x. Takze kluci asi optimalizovali.

Ja ani nevim koho mam rad, uz si ty hrdiny moc nepamatuju. Tehda mi to celkem slo za Blood Seekera. Mimochodem, radsi mam kouzelniky s velym spell dmg. Vlitnout do chumlu, vyhazet tam vsechno co muzu a zase se stahnout. :-)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod DevAstor 13. 6. 2009 11:05

Garena je klient, pres ktery se pak spousti jakoby lan hry (princip asi jak hamachi) a da se pres to hrat nejen W3. http://www.garena.com/

Vyhoda je minimalni delay, vlastne kvuli tomu sem presel, co si pamatuji tak na eurobattlu byl docela neprijemny (pokud to host nezakladal nejakou fintou).

Hraješ na "áčku" nebo public?

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 6. 2009 11:43

Aha, ale tak to musis mit nejaky kamose co to pouzivaji. Nebo se taky muzes napojit na kohokoliv?

Na acku jsem hraval obcas driv, ale ted jen na public. Leaveri jsou vsude, takze to si nevyberes. Navic nerad lezu do "Pro" her, pac si zas tak moc neverim.

// Jeste musim rict ze ja jsem celekm prekvapanej ze EBN vali o dost lip nez byval. :-) Takze byt tebou tak to zkusim. ;-]
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 13. 6. 2009 11:49

na dota-league ve VIP skoro zadni leaveri nejsou :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 13. 6. 2009 17:45

Lo!Zza píše:Aha, ale tak to musis mit nejaky kamose co to pouzivaji. Nebo se taky muzes napojit na kohokoliv?

Muze se na kohokoliv, jsou tam ruzne specialni ceskoslovenske mistnosti.

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod macer 30. 1. 2010 00:28

Ak chceš hrať DotA Allstars, tak na GGClient (Garena.com) hrá tam celý svet, a sú tam aj CZ/SK miestnosti, prepraacovany systém, atd...
ak bude mať niekto záujem, tam mi napíšte na mail...

teraz je už oficiálna verzia 6.66b na getdota.com 8-D
macer
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 1. 2010 12:03

Myslíš celý pirátský svět? :-) Celý svět hraje na battlenetu...

Jsem chtěl bráchovi k vánocům koupit W3 Battlechest a oni ji zrovna vyprodali...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Další stránka