Neverwinter Nights 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wayne 17. 6. 2008 08:39

Zdravím. Lidi mám problém. Potřeboval bych poradit, jak do hry nainstalovat patch. Stáhl jsem soubor s názvem "nwn2_pc_english_from100788_to105912.zip" a potřebuju nějak aktivovat instalační proces. Ale nevím jak. Poradíte?
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 17. 6. 2008 08:47

Rozbal to a spusť soubor s příponou exe.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wayne 17. 6. 2008 08:53

Rád bych, ale je tam pouze jeden soubor "nwn2_pc_english_from100788_to105912.rtp".
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 17. 6. 2008 09:15

Wayne: Myslím že to musíš updatovat přes updater v hlavním menu hry (je tam položka update, která patch stáhne a nainstaluje).
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Wayne 17. 6. 2008 09:20

To PC nemá možnost k internetu. Proto jsem volil variantu manuální instalace.
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 17. 6. 2008 10:00

Myslím,že to bude úplně stejné,jenom ukážeš na daný soubor v kompu.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wayne 17. 6. 2008 10:11

Žádná nabídka pro manuální update tam není. Kliknutím na Update začne snaha o kontaktování serveru. Ten to nenajde, protože PC nemá internet a tím končí proces aktualizace. Vzhledem k tomu, že jsou balíčky aktualizací volně ke stažení, předpokládám, že to musí jít jiným způsobem.
Wayne
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 6. 2008 23:09

Jak je to s češtinou? Dostal jsem jako bundle ke grafice tuhle hru, ale je v anglině. Ne, že by mi to dělalo velký problémy, ale příběh vás přece jenom vtáhne víc, když je ve vašem rodném jazyce. ;)

Je ke stažení nějaká čeština? Nic se mi nepovedlo najít. :(
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 19. 6. 2008 05:10

Tak co jsem našel,tak hra má pouze cz manuál.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod negr 19. 6. 2008 16:30

Kdysi se mluvilo, že někdo (CD Projekt :hm ?)vydá počeštěné NWN2 i s datadiskem, ale asi to vyšumělo.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod fenix711 15. 7. 2009 20:13

Seva na ten patch musis bohuzial stiehnut dalsi maly programik NWN2 Patcher napr. z tejto stranky: http://nwvault.ign.com/View.php?view=NW ... tail&id=12

... a dalsie patche mas tu: http://nwvault.ign.com/View.php?view=NW ... ail&id=230
fenix711
First Blood

Odeslat příspěvekod fenix711 15. 7. 2009 20:49

Tak a este cestina zatial som ju neskusal pocas celej hry ale v klsickej kampani frci a siel mi aj zaciatok MotB len tam to nemam este uplne overene, tak ofic. je to cestina len na NWN2 :-))

http://bagruj.cz/uanyhtn5fbf4/setup_CZ.zip.html

Moj up ziaden kod
fenix711
First Blood

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 7. 2009 07:40

No Fenixi cz je problema i pro Massabob Marcela, proto jsem na ní taky čekal , měla by fungovat i na datáči , ale nevím jestli na celej?! Budu to rozjíždět taky...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod fenix711 16. 7. 2009 10:20

Hej no tiez neviem ci to frci na celom dataci skusal som len zaciatok a prekladalo to dialogy aj Q v pohode plus nove rasy z MotB su pekne prelozene tak az sa tam dostanem budem testovat ;-)
fenix711
First Blood

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 27. 7. 2009 23:44

Fenixi, tak jsem to konečně s dopomocí rozběhal, tak to zkusím a uvidím, díky...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka