Zdravím. Lidi mám problém. Potřeboval bych poradit, jak do hry nainstalovat patch. Stáhl jsem soubor s názvem "nwn2_pc_english_from100788_to105912.zip" a potřebuju nějak aktivovat instalační proces. Ale nevím jak. Poradíte?
Žádná nabídka pro manuální update tam není. Kliknutím na Update začne snaha o kontaktování serveru. Ten to nenajde, protože PC nemá internet a tím končí proces aktualizace. Vzhledem k tomu, že jsou balíčky aktualizací volně ke stažení, předpokládám, že to musí jít jiným způsobem.
Jak je to s češtinou? Dostal jsem jako bundle ke grafice tuhle hru, ale je v anglině. Ne, že by mi to dělalo velký problémy, ale příběh vás přece jenom vtáhne víc, když je ve vašem rodném jazyce.
Je ke stažení nějaká čeština? Nic se mi nepovedlo najít.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy! http://dreamer.blog.doupe.cz/
Tak a este cestina zatial som ju neskusal pocas celej hry ale v klsickej kampani frci a siel mi aj zaciatok MotB len tam to nemam este uplne overene, tak ofic. je to cestina len na NWN2
No Fenixi cz je problema i pro Massabob Marcela, proto jsem na ní taky čekal , měla by fungovat i na datáči , ale nevím jestli na celej?! Budu to rozjíždět taky...Marcel od Zvonu.
Hej no tiez neviem ci to frci na celom dataci skusal som len zaciatok a prekladalo to dialogy aj Q v pohode plus nove rasy z MotB su pekne prelozene tak az sa tam dostanem budem testovat