Neverwinter Nights 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 5. 3. 2008 05:29

Huch to zapadlo tuná až po Pásy,Hrajeto někdo...Už je k tomu aspoň czestina nebo slovenčina?...díky za info...Starec Marcel od Zvonu...někam mi to při first pokusu zahučelo do kanálu a pak jsem to kvůli engliš a manu vzdal...tak se ,,mladý,,snažte...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Ghormoon 5. 3. 2008 05:32

mno jak sem ti psal v najt, nasel jsem jen tu castecnou cestinu ktera ti asi moc nepomuze :(
Cas neexistuje, ale plyne doprava ...
Ghormoon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 5. 3. 2008 05:45

No huž jsem tam byl ,ale maj to mrtvý ,ty zbytky se mi nakonec podařilo stáhnout ,uvidíme jinde?!Díky za promptní servis...,máš Ghore kompletní NWN1-Klasiku?...STarec Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Ghormoon 5. 3. 2008 06:31

1 ku prave nemam ... ja mam tyhle hry co jsem kde sehnal atd ...
BG2 + datac, IWD 1 (+ datac tusim), NWN2, ...dycky mi k tomu chybi to druhy cislo :D casem dokoupim ted padly uplne vsechny prachy na upg :)
Cas neexistuje, ale plyne doprava ...
Ghormoon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 3. 2008 14:21

Kolik to má sakra hodin čistého času? Poslední čtyři dny hraju téměř permanentně, ale pořád-to-ještě-není-hotové... :D
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 10. 3. 2008 14:30

Tak ja hral Planescape Torment tusim 4mesice, a Morrowind pul roku. Takze byt tebou tak ty ctyri dny tak neresim. :P
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 10. 3. 2008 14:59

Darwel: A kde seš? Zas tak dlouhý to není, ale pro mě to hlavně byla nebetyčná nuda....NWN2 mě hrozně zklamaly, až nas pár momentů to byla vlastně dost otrava to hrát. Příběh totálně nezajímavej, spíš je to interaktivní příručka DaD...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 11. 3. 2008 07:57

Dave: Jenže já to hraju téměř permanentně - ráno o sedmi začnu a o půlnoci skončím. :wink:

Pipin: Aldanon už mě teleportoval do sídla Shadow Kinga... Takže bych to tipl na 99%.
Já si nemůžu pomoct, mě se to docela líbilo. Příběh sice trošku překombinovaný, ale podle mě se dá.
Jestli to ovšem není tím, že nemám s čím srovnávat, měl bych si sehnat Morrowind. :wink:

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 11. 3. 2008 08:58

No tak to potom jo. :shock:

Ty by ses hodil na WoWko. :twisted:
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 11. 3. 2008 09:16

Darwel: Tak to jseš v posledním dungeonu. Jsem zvědavej co řekneš na konec, mě nebetyčně *****.
Příběh je přeplácaný a totálně nezajímavý. na co v něm byli Githyanki? v první části jsou hlavními záporáky a pak nadobro zmizí. Totální frustrace je první příchod do Neverwinteru - co na tom že v hrdinových stopách kráčí Stín - ve městě řádí zloději a jetřba s nimi zatočit! a je zase na deset hodin co dělat. jak to jednou trefně přirovnal Chumbaba, je to jako kdyby v Pánovi Prstenů přišel Frodo do Roklinky a Elrond mu řekl "víš, Frodo, Prsten hledá Sauron a je potřeba ho zničit, než ho najde, jdou po tobě Nazgulové a tak. Ale když teď půjdeš a vyčistíš támhleten les od lizardmanů, dám ti padesát zlatých". A tak bych mohl pokračovat...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 11. 3. 2008 09:53

OK. Dohráno. Nevím, kdo vymýšlel konec, ale rád bych se s ním setkal...
"Hrdinové zabili hlavního záporáka, tak ok, necháme je pochcípat..."

Kdo tohle kdy viděl?!

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 11. 3. 2008 10:10

Darwel: [spoiler]ono to s tim umiranim snad az tak horke nebude[/spoiler] :)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 11. 3. 2008 10:31

Ty jsi nahodil avatar? Barvo!
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 11. 3. 2008 10:50

Darwel: K tomu konci [spoiler]Mě spíš naštvalo to, že se k hlavnímu záporákovi přidají některé tvoje postavy, a to bez ohledu na to, jak ses o ně v celé hře staral, piplal si je, sháněl jim lepší brnění atd. A pak se třeba Neeshka sebere a jde po tobě, zatímco evidentně zlý Warlock Jerro je s tebou...protože to nějaký dementní scénárista chce [/spoiler]
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 11. 3. 2008 11:03

Pipin: Zrovna v tomhle mi to nepřišlo...

[spoiler]Jestli to nebylo tím, že jsem se ke všem postavám až na Quaru choval slušně, takže Neeshku prostě umučili (dá se to pochopit) a Quara byla taková už od začátku...[/spoiler]

[spoiler]BTW: K čemu ses přiklonil, když ti Elanee vyznala na hradu lásku? Já opětoval... :wink:[/spoiler]

uzivatel: Datadisk? Měl bych si ho sehnat... :wink:

Darwel
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka