Neverwinter Nights 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 15. 10. 2011 08:45

Thowt1: Ja jsem po precteni toho prvniho negativniho komentare zacal psat prispevek ... a koukam, ze je vlastne uplne zbytecny. :))
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 15. 10. 2011 09:56

:D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Thowt1 19. 10. 2011 12:33

strasne dlha hra.. akurat som v gem mine konecne nahnal vsetkych 6tich spiritov k stromu a odskrtol si tak 4tu sochu, no ale... jedna lokacia hodka az dve... uz som sa prepal do modu "rychlo dopredu, len nech uz je koniec :-)) "
Thowt1

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 19. 10. 2011 20:53

Já říkám dlouhá. Ta hra je především dlouhá. A to tak dlouhá, že i kdyby byla snad o polovinu kratší, tak by furt byla dost dlouhá. ;)

Jo, je to dlouhe. Driv to bylo normalni, ale osobne uz na tyhle maratony take moc nejsem.
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 6. 11. 2011 10:18

NWN 2 dohrata, 7/10 ... rozohral som Mask of the Betrayer a zatial sa mi to dost paci (som na zaciatku, zabil som ducha krala medvedov) - na rozdiel od povodnej NWN2 v MotB veci funguju tak, ako maju, par veci je trochu inak a dalsie su trocha vylepsene - ako vravim, par uprav - a hned to posobi omnoho, ale omnoho lepsie... takto mala vyzerat uz povodna NWN2 :oboze
Thowt1

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 8. 11. 2011 08:48

Ahoj Thowte, taky jsem To jentatak, dohrál, s tím Datáčem, až ho uvidím?! Možná. Bohužel Letos opět Pech! na Moravu - Slováč zase nedošlo, zbláznila se Bercovka a od Srpna bydlím na židli u Kompu a i spím...za 8 K Kč, zatím, bůúhehe...Toř , Napřesrok, hehe, doufejme. Tulák v.v. Marcel - Ogden, od Tvonu...Pod Modrou Oblohou.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 8. 11. 2011 21:30

njn, nejako sa nam nedari stretnut :-( ale co, kedy prides, vtedy prides ;-) teda az budes môct a chciet, resp. mat cestu okolo :-) hlavne nech zdravie sluzi ;-)
Thowt1

Odeslat příspěvekod Thowt1 21. 11. 2011 16:55

tak som Mask of the Betrayer zapichol po par hodinach hrania, dostal som sa do Sunken City... uz som totiz chory z toho enginu, stereotypu a najmä z kamery... jako hra dobra, ale uz ma ta uzivatelska neprivetivost dozrala :-l a to hry zvyknem dohravat :-l savy som si zalohoval, mozno sa k tomu niekedy v buducnosti vratim :-l
Thowt1

Předchozí stránka