Neverwinter Nights 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod flash789 7. 9. 2009 14:45

jo jo..a pak taky ma cernou krysu misto bile a k veceri si dava netopyry misto holoubatek...proste to je kouzelnik..a ehm...kouzelnici neexistujou..takze nic necerpaji...je to jen nazev pro cloveka co kdysi delal divne veci a lidi mu nemohli prijit na jmeno..kazdopadne to je jedno:D
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 7. 9. 2009 15:24

No nevím, z jakého pohledu to bereš ty, ale já z čistě herního :-) .. na magii nevěřím, jen říkám, kdo je warlockem podle Dungeons and Dragons :-)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 7. 9. 2009 15:37

Jo to jo..v DaD je mozny ledacos :-D
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wakizashi 15. 10. 2009 16:36

Koukám, že NWN2 u nás ještě žije. Pokud by byla chuť, zkuste Norský server zaměřený trošku na téma Planescape Torment. Sigil City o Doors. Zkuste a je to super. Pozor na omezení ECL.. např Tiefling má +1, takže může maximálně dosáhnout 29. lv. Není to tedy jen o pomalejším levelování. Hraji tam. Server jede pořád. Téměř vždy bez lagů a je tam hezky. :) Magické itemy max 5+.

Potřeba je mít i oba datadisky a aktuální verzi hry. a Haky. www.nwn2planescape.com
Wakizashi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 15. 10. 2009 19:01

Počkej, Chceš říct , že to je NWN2 engine a dat. k tomu s Planescape Torment modem?! A to se dá hrát jen v mulťáku a nebo taky jen v Singlu?! Díky Wakizashi za info...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Thowt1 7. 10. 2011 19:35

tak NWN2 su pre mna ako RPG pozitivneho hraca pomerne sok. je to, nechem povedat strasny odpad, to asi nie, ale akosi kazda minuta hrania ma bolí... ta hra vyzera dost zle - a to som nemal problem hrat nedavno datace na baldury, je strasne tazkopadna, k hracovi nepriatelska, hrozne okna s ovladacimi prvkami i inventar, postavy (i hlavny hrdina) vyzeraju a su dost neohrabane, vsetko je akesy spomalene, nudne, nezazivne... nic ma nemotivuje ist kupredu, dialogy zdlhave, i ked pomerne zaujimave, sem tam dobry humor... inak dostal som sa po ulohu odist do Neverwinteru za strykom, cca prve 2 hodky hrania. stve ma jedna vec: dohral som baldury, icewindaly, tormenta, prve NWN i novsie dragonage-y :-)) , vsetky so vsetkymi datacmiz alebo DLC, ale totho NWN si silno nedávam... ani by som nepovedal, ze som "rozmaznany" napr. Zaklinacom, Dragon Age a pod., /stare baldury by som si dal i teraz bez rozmyslania/, ale ze toto je jednoducho z moho pohladu dost nezabavna vec, co je pri "hre" chyba... skor je to nepodareny simulator fantasy skombinovany so slusnou adventurou a D&D svetom :-l som tazko sklamany :-| kedysi by som to asi dal, ale dnes uz odmietam travit cas nad takymito vecami :-|
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod USER47 7. 10. 2011 21:00

Thowt1 píše:...strasne tazkopadna, k hracovi nepriatelska, hrozne okna s ovladacimi prvkami i inventar, postavy (i hlavny hrdina) vyzeraju a su dost neohrabane, vsetko je akesy spomalene, nudne, nezazivne... nic ma nemotivuje ist kupredu, dialogy zdlhave, i ked pomerne zaujimave, sem tam dobry humor...

Právě jsi popsal standardní obsidianovskou hru, tak to není žádný překvápko, ne? :-D
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 7. 10. 2011 21:22

tak od nich som hral zatial len KOTOR II a ten sa mi celkom pacil.... ale to uz su roky, co som to hral :hm
Thowt1

Odeslat příspěvekod USER47 7. 10. 2011 21:33

I ten trpěl takovou podivnou nezáživností, hlavně zezačátku. Obsidian má celkem zajímavý nápady, ale neuměj tomu dát jiskru, něco, co by donutilo hráče zajímat se o herní postavy či svět. Nejlepším příkladem tohoto je Alpha Protocol. Výbornej koncept pohřbenej pod nánosem technickejch problémů a celkový nezajímavosti hlavního hrdiny i ostatních NPC.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 8. 10. 2011 11:54

tak som sa trochu ukludnil :-D a dam tomu este sancu... akurat som v pevnosti Fort Locke, a tusim sa to zacina zlepsovat :D
Thowt1

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 10. 2011 12:48

Si dobrý, já na NWN2 neměl nervy. A to se mi jednička moc líbila a Obsidiany mám jinak celkem rád (KOTOR, New Vegas...)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 8. 10. 2011 18:42

USER47 má naprostou pravdu. NWN2 dá se říct podprůměrná hra se vším všudy.
Ohledně KOTOR2 taky pravda, začátek tak nezáživný a podivný že to šlo po dvou hodinách z disku.

Myslím že NWN2 si v klidu zaslouží zapadnout prachem.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 10. 10. 2011 17:34

tak trocha prehodnocujem a otacam... vsetko, co som napisal, plati, ale len pre zaciatok hry... nie ze by sa to dalej markantne zlapsovalo, ale ked clovek postupi v hre i v deji, do toho troha prenikne, tak sa vyplavuju na povrch i nejake tie kvality tej hry :-D miestami mi dokonca pripomina staru dobru BG :love: ... uz som v Neverwinteri, plnim ulohy pre milíciu O:-)
Thowt1

Odeslat příspěvekod Pipin 10. 10. 2011 20:56

Mě to ještě v Neverwinteru hrozně nebavilo, byl to naopak symbol toho, jak je ten příběh ubohej. Hrdina prcház vesnice v rámci rádobydramatického příběhu, kde Pán stínu postupuje, a najednou je človběk v Neverwinteru, kde, jak napsal jeden můj kamarád, "řádí zloději a je třeba s nimi zatočit", tudíž je zas na pár hodin co dělat a dramatický příběh je zapomenut. Na NwN 2 je podle mě zajímavý začátek druhého aktu, a pak akce s hradem (nechci spoilovat). Jinak je to bída s nouzí...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 13. 10. 2011 13:24

dohral som 1. akt, som na zaciatku druheho

jj, pribeh je klisovity, ako v kazdej fantasy, ale celkom dobre spracovany, resp. prezentovany

musim poopravit moj nazor na NWN2 ... zaciatok je hrozny, co je pri hrach chyba - ak cloveka nechytia do hodiny, dvoch, tak je nieco zle. NWN ma chytila asi az po prvych 5 alebo 10 hodinach... teraz sa lae skvele bavim, ta hra mi VELMI pripomina moju TOP hru BAldurs Gate 2. skvele su spracovane postavy a interakcia medzi nimi, v hre je plno drobnosti, ktore velmi potesia a najmä obrovska detailnost, prepracovanost a previazanost... teda nie vzdy a vsade, ale i tak.. hram to uz par dni takmer nonstop a dokonca si odopieram jedlo, len aby som este chvilu hral, co sa mi uz dlho nestalo...

pretrvavaju vsak problemy s panakmi pocas subojov, ked postavaju ako kol v plote, alebo ma maximalne irituje, ked nejaky panak pouzije zvitok/lektvar/hulku, i ked to nie je treba, alebo je takmer po suboji.. co nejde nijako obmedzit, ani ked im v spravani nastavim "nepouzivat predmety"... + dalsie uz spominane problemy :-| ... ta hra vie ale dost pohltit, co je super pre hardcore hracov (akym som byval :-D ), ale nie je to na podla mna "primerane hranie"... ked nejaka hra potrebuej niekolko dni v kuse, je to vyzdvihovane ze akoze super, no nezotavovat sa ja teraz doma /zdravotne problemy/, jednoducho by som si nemohol dovolit tuto/takuto hru hrat, resp. "zobkanim" by som ju hral pol roka - co nemam moc rad... teda pre mna negativum - velka dlzka hry :-D

zatial to vidim na 85% 8-)
Thowt1

Předchozí stránkaDalší stránka