dohral som 1. akt, som na zaciatku druheho
jj, pribeh je klisovity, ako v kazdej fantasy, ale celkom dobre spracovany, resp. prezentovany
musim poopravit moj nazor na NWN2 ... zaciatok je hrozny, co je pri hrach chyba - ak cloveka nechytia do hodiny, dvoch, tak je nieco zle. NWN ma chytila asi az po prvych 5 alebo 10 hodinach... teraz sa lae skvele bavim, ta hra mi VELMI pripomina moju TOP hru BAldurs Gate 2. skvele su spracovane postavy a interakcia medzi nimi, v hre je plno drobnosti, ktore velmi potesia a najmä obrovska detailnost, prepracovanost a previazanost... teda nie vzdy a vsade, ale i tak.. hram to uz par dni takmer nonstop a dokonca si odopieram jedlo, len aby som este chvilu hral, co sa mi uz dlho nestalo...
pretrvavaju vsak problemy s panakmi pocas subojov, ked postavaju ako kol v plote, alebo ma maximalne irituje, ked nejaky panak pouzije zvitok/lektvar/hulku, i ked to nie je treba, alebo je takmer po suboji.. co nejde nijako obmedzit, ani ked im v spravani nastavim "nepouzivat predmety"... + dalsie uz spominane problemy

... ta hra vie ale dost pohltit, co je super pre hardcore hracov (akym som byval

), ale nie je to na podla mna "primerane hranie"... ked nejaka hra potrebuej niekolko dni v kuse, je to vyzdvihovane ze akoze super, no nezotavovat sa ja teraz doma /zdravotne problemy/, jednoducho by som si nemohol dovolit tuto/takuto hru hrat, resp. "zobkanim" by som ju hral pol roka - co nemam moc rad... teda pre mna negativum - velka dlzka hry
zatial to vidim na 85%