Neverwinter Nights 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 12. 1. 2007 10:45

jezek píše:Minimální konfigurace: 2 GHz procesor, 512 MB RAM, 4,6 GB na disku
Doporučená konfigurace: 3 GHz procesor, 1 GB RAM, 4,6 GB na diskui/quote]

No minimalni a doporucenou konfiguraci bych bral znacne s rezervou.
Ja ted hraju Oblivion a mam CPU+RAM na urovni "doporucene", to same i VGA a rozhodne nemam zdaleka vse na plno. Ve mestech to bezne "frci" 15-20fps, HDR ani nejde zapnout.

Brachovi jsem kupoval Armed Assault, a krome ramky ktere ma vic splnuje minimalni pozadavky ve vsem. A jak to chodi? 640x480 vse LOW 8-20fps. :wink:
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 12. 1. 2007 10:53

No jo.Tak se kaju :oops: Ale zvlášní je,že ty konfigurace nejsou na žádné oficiální stránce.Nebo jsem se blbě díval.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 12. 1. 2007 11:03

Jake konfigurace myslis? Ty "moje" jsou z krabicek od hry. Zkratka, "doporuceno" u vetsiny her berte jako "uz to celkem i pojede". A minimum je vse LOW, rozliseni jako v roce 95 a 10-20fps.

Samozdrejme, najdou se vyjimky.. :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 12. 1. 2007 11:17

No jak jsem psal,na oficiálních stránkách na netu.
Nevšiml jsem si,že jsi už tady požadavky na konfiguraci dával.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod milsimr 13. 1. 2007 15:36

No tak jsem to spustil. Ale.. všechny úvodní animace šly trhaně - je to normální? Na 1 GHz kompu by se animace trhat neměly... Alespoń si to m myslím. Pokud to teda není nějakej extra náročnej formát. Pak ale když jsem si chtěl vytvořit novej charakter, tak mě to vyfluslo se zprávou o zasílání chyb do Woken. Zkusím na tom zapracovat, řekl bych ale, že moje šance na rozjetí je tak 50%..
Co se minimálních konfigurací týče, bral bych je hodně s rezervou. Např. F.E.A.R. mi jede na 1024x768 v pohodě - sice mám vlastní nastavení, ale pořád jede. Hold, uvidíme.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 1. 2007 15:41

Pokud na FX karte nastavis ve FEAR DX8 render, a trochu to osekas tak to pojede.
Ale NWN2 jsou uz ciste jen pod DX9, a tam to bude s 5900 pohroma. Na mem PC to 1280x720 FULL zrovna plynule nebylo. Jo taky doprucim patche 1.03, je to zabugovane jak prase - klasika.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod milsimr 13. 1. 2007 17:33

Zkusím povypínat všechno možný. Každopádně autodetekce mi po grafický stránce nastavila většinu věci na High... (asi vadná detekce) :lol:
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod milsimr 13. 1. 2007 17:41

Hmm tak nejede. Ale už vím, že to není grafickou kartou - kamarádovi to na stejné grafice jede docela slušně. Je to v procesoru. Takže hold kašlu na pokusy, jdu smahnit na serveru. Have funn!
milsimr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 12. 2. 2007 16:20

Tak jsem koukal na fora BioWare a puvodni rozhodnuti s koupi pockat na patch 1.04 nebo 1.05 jsem pozmenil tak na patch 1.06 nebo 1.07... ach jo...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 6. 2007 10:32

Adam Rambousek seknul s prekladem NWN2, ani se mu nedivim. Ta hra je brak, posledni dobou se rodi velka RPG jako na bezicim pase a pak to tak dopada. :?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 5. 6. 2007 10:51

Zrovna jsem to četl.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 6. 7. 2007 22:24

Zdá se mi to, nebo jsem jediný koho NWN 2 chytlo?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 7. 2007 22:26

Mno, já ho ještě nehrál, ale snad si někdy najdu čas... Původní NWN mě chytlo fakt hodně
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pipin 6. 7. 2007 23:37

NWN 2 je pro mě jedno z největších zklamání za hodně dlouhou dobu. naprosto rozplizlý a nezajímavý příběh, klišoidní postavy a questy, hledat něco v inventáři je za trest...a tak bych mohl pokračovat...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 13. 8. 2007 10:48

Darwel: mne to take neprijde zdaleka tak strasne, jak se to tu obcas lici...
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka