Wizards & Warriors

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod silvestrxylofon 30. 6. 2006 12:35

Na radu kolegů z tohoto fóra jsem si zakoupil Wizards & Warriors.
Pro případné další zájemce tohoto skvostu od Bradleye vzniká toto téma.
silvestrxylofon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod silvestrxylofon 30. 6. 2006 12:37

xgandalf píše:Jinak jestli se ti líbily W8, tak určitě doporučuju v podstatě obdobnej projekt Wizards&Warriors, kterej stvořil Bradley po tom, co odešel od rozpracované W8.a/quote]
xgandalf píše:W&W je relativně nová hra, jako abandonware rozhodně neexistuje. Jinak vyšla jako plná verze na LEVEL 126, divil bych se, kdyby se to nedalo někde levně sehnat.
ei]//edit:Jezek[/i]

SCobra píše:Mrkni na http://www.game2k.cz možná, že to tam maj. Nebo jinej bazar...
.i]//edit:Jezek[/i]

silvestrxylofon píše:
SCobra píše:Mrkni na http://www.game2k.cz možná, že to tam maj. Nebo jinej bazar...
.i]//edit:Jezek[/i]

Díky,dobrej tip !
Kamoš mi ho už nese ze štatlu.
Typ za pultem ale řikal, že je to Boží hra, ale že ji ani za Boha nerozjel pod XPama :?-/quote]
jezek píše:A co zkusit dos box http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=142&start=0

Chumbaba píše:WIZARDS AND WARRIORS: V původní, krabicové, verzi se už léta sehnat nedají. Vyšly ale na Level DVD a také vyšly v levné edici XPLOSIV a asi za 99 korun se válely v Levných knihách.
hi]//edit:Upraveno a přesunuto do správného tématu-Jezeke/i]

SCobra píše:
silvestrxylofon píše:Typ za pultem ale řikal, že je to Boží hra, ale že ji ani za Boha nerozjel pod XPama :??/quote]
Já to pod XP hrál, tak nevim. Ale já mám tu z Levelu.e/quote]
silvestrxylofon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod silvestrxylofon 11. 7. 2006 08:23

Nainstalováno, rozchozeno, pochopeno.
Jj, příběh pěkný, tvorba postav pěkný ...
Grafika neva. V pohodě. Mohla být i horší.
Pohyb postav v noci a nemožnost kempu pomíjím.

Ale to ovládání ...

Peněz není nikdy dost a tak sbírám i Lučinou vystřelený šípy.
Jeden jsem "sbíral" asi půl minuty.
Lukostřelec tedy není správné povolání pro W&W a Lučina jde pryč.

Pokud kliknu na protivníka, 4x z 5 se na něho podívám a jen jednou zaútočím.

To je "jediný", co mi vadí.
Jaxte to dali vy ?
silvestrxylofon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 11. 7. 2006 11:22

Uznávám, ovládání má nějaký ty mušky, ale z týhle hry na mě opravdu dýchla nostalgie starejch dobrejch dungeonů. Kdybych to hodnotil čistě objektivně očima průměrného hráče, tak by W&W dopadla zhruba průměrně, ale pro milovníky a znalce RPG je to mana z nebes. Ale je pravda, že hra není bez chybek. Ale ve srovnání s DL, které jsem měl tu čest okusit aspoň v demu, je to nebe a dudy. 8)
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lasice 15. 9. 2006 12:13

taky sem u tohoto rpg probdel nejdenu noc, ale zatim nedohral :(
upgradoval jsem totiz HW (nutna reinstalace woken) a zapomel si zalohovat savy, vim ze uz sem byl v hodne pokrocilem stadiu hry, ale to je jedno jako spravny rpg paran nevesim hlavu a az dohraju ravenlofty pustim se znovu do W&W :)
rpg zdar
lasice
First Blood

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 6. 2008 14:11

Zatraceně. Začal jsem to hrát - je to super. Bohžel mi hra občas spadne :-( Musím to nějak pořešit, podezřívám ale Visty :-/
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 4. 6. 2008 14:27

Me od tohodle odradila grafika, coz se nestava casto protoze hraju i stare hry. Ale tahle me prisla vylozene skareda na jakoukoli dobu.
Je herni mechanizmus stejny jako u W8? Protoze tam me nicily ty nekonecne souboje.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 4. 6. 2008 15:12

Já hrál W8 jen kratičce, takže nevím jistě, ale myslím že je jinej. Ale taky si ho už přesně neamatuju. Souboje jsou krátký a poměrně dynamický (dokonce se myslím daj hrát realtimově). Každopádně je to super hra....
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 4. 6. 2008 15:55

WaW jsou super a taky si nemyslim za by mely neco spolecneho s W8.Kdyz sem to hral tak jsem mel probelmy se sbiranim predmetu,ale jen nekterych.Obcas to spadne,chce to casto save.Jo a pokud by to nekdo hral v cestine tak se pripravte na to ze v jednom dungeonu to kvuli cestine pada a nejde se pres to dostat.Jen reinstal hry a odehrat tuto cast v anglictine.Je to myslim v doupeti Boogru(snad se tak jmenujou uz si to asi presne nepamatuju ;-) )Jinak pro otrle doporucuju hrat na nejvyssi obtiznost,ono pak ke konci hry to stejne bylo nehorazne snadne.vlastne sem to dohral jen s dvouma postavama.Ale to je fuk,je to proste super hra :-D
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 6. 2008 16:17

_DAVE_ tobě se to líbit nebude, potvory se tu (podobně jako ve W8) samovolně respawnují... i když souboje jsou svižnější, běží to tak nějak "realtime"
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 4. 6. 2008 21:34

Kurca - respawnují se jen některé, naprosto nejdrsnější potvory jsou takový chodící kytky a ty se naštěstí nerespawnují.
Boogers, jo, tak nějak se jmenují, ale mám dojem že je to nepovinnej dungeon...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 6. 2008 21:56

Pipin: já nevím, já jsem zatím stále zkyslej v prvním dungeonu :-D ale vypadá to vypadá, že už se snad pomalu chýlí ke konci...
Každopádně atmosféra naprosto 100% dle mého gusta. Já tohle miluju! I ty občasné pády hry překousnu naprosto v pohodě.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 5. 6. 2008 09:54

No jasně, krypta kde se schovávali lidé před nákazou...
Jenom bacha na několik obecnejch fint (ale možná to už víš) - dungeonů se týkají i subquesty, často nalezení něčeho, které ti zadají v městě, ale bez jejich zadání předmět v dungeonu nenajdeš. Taky je potřeba nechat subquest zadat všem postavám, aby za něj všechny dostaly zkušenost...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 5. 6. 2008 17:28

Pipin píše:No jasně, krypta kde se schovávali lidé před nákazou...
Jenom bacha na několik obecnejch fint (ale možná to už víš) - dungeonů se týkají i subquesty, často nalezení něčeho, které ti zadají v městě, ale bez jejich zadání předmět v dungeonu nenajdeš. Taky je potřeba nechat subquest zadat všem postavám, aby za něj všechny dostaly zkušenost...

A kua! :-/
Snad to nějak vykoumám...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 5. 6. 2008 20:45

Nuže, mám několik otázek na zkušené pařany... Vytvořil jsem si partu ve složení: Warrior, Warrior, Rogue, Wizard, Wizard, Priest - co teď?
Nejmíň jednoho Warriora překuchám na Barbariana; druhýho buď taky, anebo taky možná na Paladina. Oba Wizzardi jsou jasný adepti na Warlocky. S Priestem asi nic dělat nebudu (jaksi není co :-D ). Co ale s Roguem? Kdybych ho nechal překuchat například na Monka, zůstanou mu vlastnosti jako Locks&Traps? Ještě se mi celkem líbí Bard, ale co jsem koukal na netu, tak je to proti Roguovi spíš takovej ne uplně dobrej krok stranou (pomalej, nepřesnej, ...).
Kdo to ví, poradí... :-)
kurcatovium
Dominating

Další stránka