Je libo sekeru, fireball anebo paklíč?

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 31. 12. 2008 18:00

Jojo, fousy jsou dobrej bonus. Pokud to teda není SCobra se svojí ženštinou... ;-) :-)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 12. 2008 18:03

No právě, taková ženská s vousy... Nic moc :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 31. 12. 2008 18:19

Přesně, to je takové... No prostě jak trpaslice.
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 31. 12. 2008 18:36

Mimochodem, v Oblivionu toho jde docílit :-) Autor modifikace Sirens & Tritons (přidává několik nových ras z podmořského světa) zapomněl ošetřit, aby tritonům při přepnutí pohlaví v počátečním výběru nezůstaly vousy :-) Takže tritonka má pěkný plnovous :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 31. 12. 2008 20:19

No Sakriš ,tak tuhle vodní trpajzlici muším mít,ještě najít ten mod...díky SCobra a veselýho Ramba,ti přeji...Gimli Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 1. 2009 12:31

SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 1. 1. 2009 13:00

Jseš hodnej SCobra,ale je to na mne všechno příliš náročné...zůstanu u fousatejch trpajzlů...díky ,stále som tydýt i v NY...Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 5. 1. 2009 09:35

No rozjel jsem mezi svátky Titan Quest a chtěl jsem to zkusit za zloděje nebo mága a sklouznul jsem do své klasiky,bojový mág...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 5. 1. 2009 11:35

Jasný Šízo,jako já...kdyby byl na případné parťáky spoleh,he...,hále to nééé,co si ,,nezabiješ,,sám,to tě vyškolí...posílí vlastně taky,zk.bodíky,že...tož SVSP-NVS...,tak je to i v Životě,urob si sám...zatím sem na moc takovejch RPGéček nenarazil,kde by se dali pustit parťáci na,,volno,,...jo Dungeon Siege,tam to docela fungovalo...,,Sám a sám,,Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod negr 6. 1. 2009 23:03

Marceli, nezkoušels tenhle mod pro Dungeon Siege: http://lazarus.planetdungeonsiege.gamespy.com/ ? Předělaná Ultima V: Lazarus do enginu DS - vypadá to docela slibně.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 1. 2009 10:33

Když jsem hrál naposled DS, tak byl tenhle mod ještě v plenkách... Ale teď už vypadá poměrně kompletně :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 1. 2009 12:01

No Negr-e,něco mi to v Headu zcvaklo,i někde to tady v Mágách bude,i módy přímo do DS...Juknu se a napíšu...pokecáme,že...Stařec Marcel od Zvonu...jinak stále sem spíš ten Ferda-universal...a Mrcha,k tomu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod aacid 19. 1. 2009 17:19

vacsinou hravam za bojove postavy, ci uz na blizko alebo na dialku... vzdy ma laka nejaky ten mag, ale vacsinou ma to postupne prestane bavit a zase sa vratim ku klasike, asi nezvladam byt zavisli na mane :D

ale kedze uz hrava v podstate iba mmorpg (single rpg uz pre mna stratili to caro), tak hravam za to co treba :D
aacid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 1. 2009 08:06

aacid píše:vacsinou hravam za bojove postavy, ci uz na blizko alebo na dialku... vzdy ma laka nejaky ten mag, ale vacsinou ma to postupne prestane bavit a zase sa vratim ku klasike, asi nezvladam byt zavisli na mane :D

Tohle je,jako bych to napsal já :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Chemist 20. 1. 2009 12:23

Vono je to taky naprd furt doplňovat manu nějakejma lektvarama... ^^
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka