Je libo sekeru, fireball anebo paklíč?

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod elfkam66 29. 4. 2006 13:46

Co si všichni frčíte v elfech?! Jediný pravý elf na tomto světě jsem já! :twisted:
Tak jsem tu po dlouhe dobe, snad se tu udrzim ;-)
"It's better to burn out than to fade away..." Kurt Donald Cobain, Nirvana
Peace, Love, Empathy
elfkam66
Rampage

Odeslat příspěvekod Xoddam 29. 4. 2006 14:09

Elfove, trpaslici, lidi a jejich pomocnici pche. Nador zeme, jejich vira v dobro pche ... Ty pohlady a vira ze bojujou za dobro. Je mi z niich spatne. Taky sem byval clovekem ale dal sem se na stranu temnoty kde si vazi nejvizsi i nejmensi. Elfove, lidi a trpajdlici, mate krale a poslouchate ho, dali by ste za nej zivot a slouzili mu do smrti a on? Co on? Nic ani prstem by pro vas nepohnul, posila vas na samovrazedne boje, bitvy ktere nemuzete vyhrat. U nas vladne tma a monarchie, mame spolecny cil a za nim jedeme spolecne!A Nemrtvi povstante a pridejte sa na nasi stranu! Ovladneme zem a nastolime anarchii, kdke si lidi budou delat co chteji a budou rovnocenni! Znicme svetlo! Nemrtvi povstante!! Nase armady vas ocekavaji!!
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 5. 5. 2006 12:19

Osobně preferuju magický povolání, RPG bez magie je na prd. Jinak pokud to jde, tak rasa Half-elf, nebo Elf, mají lepší sklony k magii, a ty sexy uši, no neberte to.. :D
V původní Aréně bylo jedno povolání, který to dokonale vyjadřuje - Battlemage - kombinace bojovníka a mága, super. Jooo, a vždycky si beru ženskou (v tomhle mě děsně prudí Gothic, kde musím hrát s nějakým chlapem....ale jinak super hra :) )
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 19. 5. 2006 15:18

nejradsi mam supporty jako sou priesti lecitele :) v multiplayeru anebo poradny magy z kterym sleha led z rukou,nepohrdnu i temne hre s roguem(thiefiem) a blbyma svalousema se sekyrama v ruce pohrdam :) nez se ke me takovej dick priblizi sezehnu ho a ma smulu
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 19. 5. 2006 15:19

xgandalf píše:Osobně preferuju magický povolání, RPG bez magie je na prd. Jinak pokud to jde, tak rasa Half-elf, nebo Elf, mají lepší sklony k magii, a ty sexy uši, no neberte to.. :D
V původní Aréně bylo jedno povolání, který to dokonale vyjadřuje - Battlemage - kombinace bojovníka a mága, super. Jooo, a vždycky si beru ženskou (v tomhle mě děsně prudí Gothic, kde musím hrát s nějakým chlapem....ale jinak super hra :) )t/quote]

battlemag je i v oblivionu ale to uz urcite vis :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod xgandalf 19. 5. 2006 18:25

2Tomkalhotka: Vím, že tam je - ale od Daggerfallu je možnost specifikovat si pomocí vlastností vlastní individuální povolání, což je lákadlo, kterýmu žádnej RPG maniak neodolá. Proto jsem ho uváděl pouze u Areny, kde si pořád myslím, že systém povolání je promakanej, než u dalších dílů. Sice toho tvrdě např. u Morrowindu využívám (takže mám magii a zároveň nosím Heavy Armor), ale mám pocit, že by tam měly být omezení - tj. chceš dělat magii? Fajn, ale můžeš mít jenom light armor (apod.). No řekněte, mág v Dwarven Armor je sice super, ale z hlediska fantasy je to trochu neortodoxní.
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 5. 2007 03:11

Gandalf má Recht aj Já zásadně Light-Glaz a Battlemage/Druid+Urob si Sám čo IDE...hej...nic to Neváží ,že a k Tomu něco Magic weapon -včetně Luku a ,,Lepších šípů,, a pochopitelně ,,Odemyky,,...jinak ,kde jinde bych na Tuhle Fajne postavu se Špica -vybavením ...vzal Chechťáky ,že...Nekup to takořka ...hmmm Zadara...naozaj ,promiň
Thowte ,že Ti tuná Tu Slovenčinu My ČEHÚNI ,tak barzo penkníe Rubeme...Těším sa na Slováč po ...16 rokoch...Ozvi sa mi na SZ ,...až vyrazim ,stavim sa aj u Tieba...naozaj -Nekecám a dáme POKEC o RPG a STG aj o ruoznom....zdravim Všetkich Bratov - Huornich Chvapcouv aj ,,Domácich ...Marcel OGDEN Cave Zvon...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 23. 5. 2007 07:29

Zakovaný do zbroje a s trochou destruktivní magie.Něco mezi.Nikdy ne za člověka a vždycky za ženskou,když to jde.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wint3r 23. 5. 2007 16:46

Toz snad nejaky ten druidik (WoW ze) a jinak vse co je na dalku a neni to zavisle na mane cili....od luku po kuse, primitivni pusky, pistole, kulomety, bazuky, plamenomety, plazmove dela, jaderne bomby, cerne diry....atd. :wink:
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 23. 5. 2007 16:50

jezek píše:Nikdy ne za člověka a vždycky za ženskou,když to jde. /quote]

njn, aj ja si myslim, ze zenske nie su ludia :D :D
Thowt1

Odeslat příspěvekod Thowt1 23. 5. 2007 16:56

"Thowte ,že Ti tuná Tu Slovenčinu My ČEHÚNI ,tak barzo penkníe Rubeme...e/quote]

to nic, ja vam tu cestinu tiez niekedy pekne ***** :mrgreen:
Thowt1

Odeslat příspěvekod Uživatel 23. 5. 2007 17:52

Hrozne zalezi na hre... v PS:T to byl jasny mag, ale jinak spis multiclass bojovnik/zlodej a rasa elf, pulelf nebo tiefling... zas kdyz jsem hral IWD2, tak jsem si dost uzival klerika a ve WoW druida...
Hlavne jsem se nikdy poradne nenaucil pouzivat magicke postavy, takze magove vetsinou predstavuji jen palebnou podporu a nejaka vychytanejsi kouzla dost prehlizim...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 5. 2007 19:09

Thowt1 píše:
jezek píše:Nikdy ne za člověka a vždycky za ženskou,když to jde. /quote]
njn, aj ja si myslim, ze zenske nie su ludia :D :D

Já myslel rasu-člověk :roll: :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod negr 23. 5. 2007 19:19

Žena - nejlepší přítel člověka :D
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 5. 2007 19:22

Hovado jedno! :mrgreen:
Ale já si vážně ve všech hrách vybírám ženského avatara.Nevím proč,ale bavili jsme se o tom s kámošem a on taky.Když může tak ženská.Myšleno jako samičí pohlaví nečlověčí rasy.
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka