Je libo sekeru, fireball anebo paklíč?

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 1. 2009 09:49

Pipin: Prestige: Tak jsem to myslel :-) Zbraně: Noo, nevím jak ve dvojce, tu jsem nehrál, ale zkus si v jedničce pobíhat s mečem bez bonusu... Ale je fakt, že rozdíl mezi mečem +1 a +2 není skoro žádnej. Mezi mečem +0 a mečem +1 je na druhou stranu rozdíl skoro propastnej, protože některý potvory beze zbraně s bonusem vůbec nezraníš.

Kurča: Ne, nepomotal... Ale Planescape nebyl o zbraních, v podstatě ani o tom boji... Všiml sis, že tam nejsou žádná brnění? :-) Ale o to větší rozdíl je mezi jednotlivými kusy... Ultimátní sekeru můžeš získat až skoro na konci, ale vlastně si nepamatuju, že bych ji nějak víc využil - většinu problémů jsem řešil kecáním :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Pipin 23. 1. 2009 09:54

Scobra: Jasně, je samozřejmě rozdíl ve zbrani magické a nemagické, ale to je všechno...No a ve dvojce je magická skoro každá,ty nemagický ani nemácenu sbírat/kupovat...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 1. 2009 09:58

No a pak je rozdíl mezí +1 a +10 :D Ale jo, máš pravdu :-) Navíc se v jedničce každá kapitola hraje stejně v podstatě s jednou zbraní, těch ostatních si nemá cenu moc všímat...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod DevAstor 28. 1. 2009 21:06

Mam rad poradnou nadherne vypadajici tedy tezkou zbroj, ale trocha magie take neuskodi.
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Slowy 30. 1. 2009 14:22

No já jsem tak nápul,čili bojový mág, protože jenom magie či jenom boj mě nebaví,mám rád možnost obojího. Jako rasu preferuju elfy,pokud jsou tak temné.
Slowy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 17. 11. 2010 19:26

Já to většinou vyberu podle toho, jak se zrovna ve které hře cítím, nebo jakou mám náladu :)
Nejraději ale kombinuju mně nejsympatičtější vlastnosti z různých oborů..

samozřejmě určitě paklíče a různé podvodnické znalosti, nicméně pořádným nakládačským charakterem taky nepohrdnu.., když nad tím tak dumám, tak mágy moc ne. Ale rád třeba ostřeluju některé tuhé nepřátele nejdříve pěkně z dálky, takže taková kouzla taky, no.. :-D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Předchozí stránka