Fable: The lost chapters

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Coft 14. 10. 2008 08:26

Já nevím, já si myslím že to jen znova vydali. Popis je stejnej a jedin co se změnilo je obal, kterej je bílý a má tam vyrito do té zlaté barvy Gold.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 16. 10. 2008 07:29

Koukám,že ve dvojce je prakticky stejný invedntář,přidělování zkušeností i kouzla.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wint3r 20. 10. 2008 18:32

Hele chtěl jsem se zeptat, jak se dá z postavy odebrat zbraň na blízko? Protože mám mága a na něm ty meče a sekery vypadají blbě. Nebo ještě líp, není ve hře nějaká hůl jako zbraň, to by bylo ideální, ale u obchodníků jsou jen samé meče a sekery?
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 21. 10. 2008 05:20

Normálně si ji v inventáři sundáš a nemusíš tahat nic.Neřeknu Ti,jak se to přesně dělá,ale šlo to.A hůl jsi měl hned na začátku a sem tam se u obchodníků najde,ale ne u kovářů.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wint3r 21. 10. 2008 18:01

No asi jsem slepý nebo blbý, protože já tam nikde možnost nemít zbraň nemám. Mám tam jenom uchopit a vylepšení, přičemž při uchopení se nic nestane, takže žádná pomoc. A hůl jsem nemyslel tu co dostanu od začátku v gildě, ale nějakou pěknou, třeba jak má Whisper, jenom na odrážení úderů, dyť to vypadá blbě se sekyrou. Hole je u mága přece jen snesitelnější.
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 10. 2008 07:23

Ty mě asi přinutíš to nainstalovat :D
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wint3r 22. 10. 2008 17:54

O to mi celou dobu jde. :-D Ale já bych ho teď taky nehrál, kdybych nečetl recenzi na dvojku na Tiscali. :-)
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 23. 10. 2008 05:33

Z toho důvodu semi ho chce taky znovu nainstalovat ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Wint3r 23. 10. 2008 12:59

Ono taky jak jinak, když PC verze je v nedohlednu, nějak se do té doby zabavit musíme.
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod honiklacek 16. 11. 2008 20:53

caw nemate nekdo taky problem s tim ze kdyz fable nainstalujete a pustite tak to normalne muzete hrat ale jak to vypnete a pustite to znova tak vam to vzdy po ty ukazce ktera je predtim nez te to hodi do hlavniho menu spadne......hru sem si normalne koupil a neni to zadna podelana vypalena tak estli na to neni naky patch
honiklacek
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 18. 11. 2008 07:37

Ne,tohle mi hra nikdy nedělala.Napiš sestavu a třeba i ovladače,jaké máš nainstalované.Jestli to náhodou nevyžaduje nějaké starší.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod spacewolf 26. 11. 2008 18:52

To bude nejspíš problém s kodekama. Taky mi to tohle dělalo.

Mě stačilo odinstalovat K-lite codec pak.
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 2. 6. 2010 13:41

Tak trojka potvrzena na PC od xzonu :D
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránka