Gothic III, TES4: Oblivion

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Pipin 9. 10. 2006 10:24

bitskull píše:Je to vopruz - vetsina nepratel taky leveluje spolecne s hracem, takze je porad stejne tezke je zabijet. Podobne to bylo i v Sacred, clovek postupoval na vyzsi urovne mel cim dal lepsi zbrane, ale v podstate byl porad stejny chcipak jako na zacatku...

Ale dyk už je na to tuna modů, který to řešej...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod bitskull 9. 10. 2006 12:24

pipin: Jenze ty jednu vec zmeni a nevedome pri tom x dalsich rozhodi, nehlede na to, ze uplne zmeni vyvazeni cele hry...
Playstation 3, Nintendo Wii, Phenom II X3 720BE + Radeon 4850
bitskull
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 9. 10. 2006 15:02

bitskull píše:pipin: Jenze ty jednu vec zmeni a nevedome pri tom x dalsich rozhodi, nehlede na to, ze uplne zmeni vyvazeni cele hry...

No ale o změnu vyvážení přece jde, ne? Sám píšeš, jakej je vopruz že všichni levelujou s tebou. Komplexní mody jako Oscuro´s overhaul právě tohle řešej. A že by rozhodily něco jiného, nevím, nesylšel jsem o tom...
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 9. 10. 2006 15:12

Otazka je, jak s nimi bude fungovat treba pripravovana Cestina. :?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod bitskull 9. 10. 2006 15:28

pipin: No problem je v tom, ze vetsinou nedokazou prizpusobit vsechny aspekty ve hre, takze sice zmeni levelovani a looty, ale zapomenou na x dalsich veci a ten system je potom spatne vyvazeny a hra neprilis dobre hratelna. Samozrejme cim dele na tech modech budou delat, tim to bude lepsi, ale nikdy 1oo%...
bitskull
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 9. 10. 2006 17:19

_DAVE_ píše:Otazka je, jak s nimi bude fungovat treba pripravovana Cestina. :?

Nahrál jsem do Oblivionu pár pluginů,hlavně na vylepšení textůr a mám strach,že tu bude stejný problém jako se slovenčinou,že nebude fungovat s oficiálníma i neoficiáoníma pluginama :?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 27. 10. 2006 06:38

Viděli jste obal na datadisk?Dost mi něco připomíná :wink:
http://www.tothegame.com/boxshot.asp?picnum=uk&id=6033
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 10. 2006 07:29

jezek píše:Viděli jste obal na datadisk?Dost mi něco připomíná :wink: /quote]

A co? :mrgreen:
Výtvarníci jsou líná stvoření :lol:
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 27. 10. 2006 07:51

Neříkám,že nevypadá efektně,jen tu barvu stačilo dát jinou.... :mrgreen:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Gulde 29. 10. 2006 20:27

Kde je ten obal k vidění? :) Já se na všechno k Oblivionu těšim, Oblivion mě totiž dokázal dost vtáhnout do děje a to zpracování krajiny to ještě umocnilo, a to už se u mě žádné hře docela dlouho nepovedlo ;-)
Druhý den mne vyhodili z práce, prý že mám poruchu osobnosti...to je v pořádku, mám ještě další čtyři.
Gulde
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 22. 11. 2006 02:19

Tak už je na světe new datadisk - Knights of the Nine.
info: The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine je první datadisk pro TES IV: Oblivion který nabídne nejenom obsah všech doposud vydaných oficiálních pluginů (Horse Armor The Orrery Wizard’s Tower Vile Lair Thieves Den Mehrunes’ Razor Spell Tomes) ale i obsah z PS3 verze TES IV. Kromě jiného tak bude k dispozici i nová frakce Knights of the Nine s níž jsou spojeny nové questy pro postavy aristokratického původu. Jejich absolvování přitom odpoví na většinu otázek obestírajících ruiny Ayleid z původní hry. Jinak bude mít hráč jako člen Knights of the Nine možnost vést své druhy do bitvy s čarodějnickým králem a jeho démonickým přisluhovačům což si vyžádá průzkum řady nebezpečných dungeonů v nichž lze kromě jiného nalézt nové zbraně i brnění.

Jednoduše řečeno:
Vylepšení skoro žádná... a už Bethesďáci připomínají EA, vydělat na všem možném a co nejvíce nejlépe :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 11. 2006 08:49

A nové dungeony budou opět všechny stejné a stejné jako ty původní :lol: (když to hrál kamarád na internátě a já k němu občas kouknul, vždycky jsem si myslel, že se vrací pořád do jednoho dungu... a ono ne :lol: )
Podobné množství podobně kvalitních změn přidal PATCH 1.10 do Diabla 2 :lol:
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod bitskull 22. 11. 2006 09:43

To mi pripomina, ze kdyz sem narazil na prvni ruiny nebo prvni dung tak sem si sam pro sebe v duchu rekl: "Ty brdo - fakt pekny...". Kdyz sem pak prochazel x-ty dung nebo mijel x-te ruiny tak sem zacal vyvojare podezrivat z prehnane lasky ke "cut & paste" :mrgreen:
bitskull
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlanWake 22. 11. 2006 10:33

Oblivion je, co se týče CTRL+C -> CTRL + V ještě klidovka. Největší kopírování bylo kopírování textur a místností v interiérech Halo :D. To byla fakt síla.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wakizashi 29. 11. 2006 19:34

Ahoj, tak Gothic 3 na pc Sempron 2800+@2200 1,5GB ram, X850 XT to je de jak kdyz to nejde, slideshow ze sme opravdu valil bulvy, na jakykoliv detaily to jelo stejne ... mozna tohle upravuje nejaky patch, co ja vim... ale opravdu tahle hra u me prohrala :) ted se kocham nad NWN 2 s pactchem 1,03 :) a oblivion by byl taky moc super, kdyz tam nebyl ten balance levelovani... na vl 1 zabijete medveda, mate lv 50 a mate co delat... mam uz i EObscuro Overhaul, ale jeste jsme to nezkousel, ale uz se teism... na vetsi zivot v lesich, snad i upravene textury v dalce a taky na "Fake HDR" :)
Wakizashi
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka