Gothic III, TES4: Oblivion

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 14. 4. 2006 12:47

Diky za smerodatna doporuceni.
Snad mi PC neshori :-)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ikol21 14. 4. 2006 18:07

pls poradte nejde mi oblivion teda ide ale ked hram tak je vsecko biele co mam robit???
ikol21
First Blood

Odeslat příspěvekod Alcil 14. 4. 2006 18:22

ikol24: počkat na oblevu
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod ReacT 14. 4. 2006 19:20

Zdarec lidi.. Tak jsem zpet po dlouhe chvily.. Stehoval jsem se z Walesu do Swindonu (UK).. Tak jsem rad ze jsem zase s Vama.. :-] Jinak jsem tak nejak paril Oblivion a ted jsem se dostal k jednomu z dalsich guestu.. A narazil jsem na takovej malej hacek, Oblivion nelze dohrat na 1 uroven.. Jeden z guestu po me pozadoval druhou.. Takze je jasne, ze vsechny ty keci okolo vyvolavali lide, kteri tu hru nemohli parit..
Pripravit na start a napalit to jesterkou primo do nosniku.. :-]
ReacT
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 14. 4. 2006 19:56

React - a jsou tam i questy který vyžadujou desátou...s tím dohráním na 1. úroveň se ale myslela jen hlavní linie, ne?
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod ReacT 15. 4. 2006 09:55

No, ale tohle je v hlavni dejove linii..

!!Spoiler!! Pro lidi kteri to jeste neparily nebo tam jeste nedosli nectete dal..

Je tam uloha, kdy te z hradu poslou k takovemu pomniku a ty musis mit 2 level, jinak s tebou neporesi nic.. Posle te tam sam nastupce trunu..
Pripravit na start a napalit to jesterkou primo do nosniku.. :-]
ReacT
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 15. 4. 2006 13:36

Tak mám rozehraný Oblivion, ale už pár dní jsem se k němu nedostal..Ale je to docela dost dobrá hra...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod 2crack2 15. 4. 2006 14:47

Nevite někdo jaké jsou požadavky na hraní hry Gothic III :?:
2crack2
First Blood

Odeslat příspěvekod PC 15. 4. 2006 14:47

Lidičky ti lidé z betsheda team si tedy pěkně ulehčili práci, mám už zabito cca. 500 potvor, asi okolo 170lidí, objeveno 92 míst, zavřeno 18 bran ale (!!!!!)ty brány se opakují ' Tzn. že třeba 5x jdu do té stejné věže, prolézám 5x stejnou mapu, bloudím 5x těmi stejnými tunely ! Tohle prostě není fér ! Jak mě oblivion bavil tak se teď u něj můžu ukousat nudou ' To nemohli udělat dejme tomu 100 různých map Oblivionu ? Nebo nějaký generátor levelů ? Jestliže ty věže po odejmutí sigil stonu vybuchují jak se můžou objevit znovu ?Co to má být ????? Tohle dělali pět let ? Fuj !
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Meda 16. 4. 2006 11:35

No nemuzu si pomoct ale ty recneze jsou fakt divny urcite si to nezaslouzi tak vysoky hodnoceni jak vsude davaj.Stejny jako Doom 3 vsude 90% a pritom p------a.Tim nerikam ze je Oblivion spatnej ale 90% urcite ne.Min :)
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 4. 2006 15:36

Chces srovnavat hratelnost a moznosti DOOMa3 a Oblivionu ?? To snad nemyslis vazne. Oblivion splnil co sliboval a az na lehky sklon ke "konzolovitosti" vyborny.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Meda 17. 4. 2006 21:04

Omg to neni srovnavani Dooma 3 a Oblivionu ale priklad.Netusim proc Doom 3 dostal vsude hodnoceni prez 90% i kdyz vsichni vime ze stal za nic a tak podobne to cejtim i s Oblivionem i kdyby to byla blbost jako Doom 3 tak by si nikde nedovolily dat min nez 90% aby si nahodou nerozhazeli fanousky.Nerikam ze Oblivion je spatna hra je to dobry rpg ale urcite ne na 90% a jsem samozrejme rad za kazdy dobry rpg protoze jich neni moc.Holt kazdej neni z Oblivionu tak unesenej je to muj nazor a nikomu ho nenutim.Grafika neni vsechno :wink:
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 17. 4. 2006 21:08

Hm... a četl jsi nějaké recenze na Oblivion? Protože z těch, co jsem četl já, jsem nezaznamenal, že by Oblivion svých 90+% získával jen na grafice ;).
A další otázká je, jestli jsi to hrál :).
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Meda 17. 4. 2006 21:21

Jo cetl jsem dost recenzi a hral jsem to a tak nak i hraju a netvrdim ze je to spatny rpg je to kvalitni rpg akorat nejsem uplne unesenej jako u nekterejch jinejch rpg.Ja za to proste nemuzu ze me to tak uplne neuchvatilo no ale verim ze je mraky lidi ktery by dali i 100%.Ja raci silnej pribeh nez tak velkou volnost kazdymu holt sedne neco jinyho .Peace :)
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 17. 4. 2006 21:33

No jo, ale "Ja raci silnej pribeh nez tak velkou volnost kazdymu" je něco jiného, než "ty recneze jsou fakt divny urcite si to nezaslouzi tak vysoky hodnoceni" ;). Každopádně bych řekl, že Oblivion na tom s příběhem není vůbec špatně, ačkoli ze srovnání s opravdu příběhovými RPG vítězně nevyjde.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka