Nejlepsi RPG vsech dob

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Chumbaba 18. 8. 2009 20:31

SCOBRA: Jasně, ale vzhledem k tomu, že už si přesně nepamatuješ, co to bylo za situaci, ani co to bylo za návody, tak to nemůžeme nijak ověřit ani vyvrátit. Každopádně je to nesmysl (kterej se mohl objevit i v návodu - víme, jak to s návodama bejvá).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 8. 2009 20:33

To nepopírám ;-) Musel bych si to znovu zahrát a to se mi nechce. Nemám poslední dobou náladu příliš rozsáhlé hry.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod stonycz 28. 9. 2009 16:29

Nejlepší RPG všech dob? Hmm, hmm... Těžká otázka, ale můj žebříček je asi takový:

BG II + Fallout 1 + Fallout 3 + The Witcher + IWD saga + Gothic 1 a 2 + Obláč... Ok, tak jo, asi bych musel vyjmenovat skoro každé dobré RPG. ;-)
stonycz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 28. 9. 2009 21:30

Zdar Stony, koukám, že ses rozhodl napsat příspěvek na všechny fóra o RPG :). Každopádně mě těší, že mezi nejlepšími RPG jmenuješ i novější hry, jako je Zaklínač, Oblivion nebo Fallout 3. Neříkám, že jsou nutně nejlepší, ale jsou to inteligentní hry a rozhodně se ani před klasikami z 90. let nemusí stydět.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 28. 9. 2009 21:45

stonycz: jak tam muzes mit prumerne crawlery IWD a nemit PS:T? :))
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stonycz 29. 9. 2009 06:27

Chu: Tak proč nenapsat komentář ke hře co máš rád, že jo? :-)
Uz: Protože jsem PS:T ještě nedohrál. .)
stonycz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 29. 9. 2009 08:29

Planescape si chci urcite jeste zahrat, jenze toho casu na hrani pekelne ubyva, a v te hre je textu jak sfiiine. Je to proste dilema. Jinak nejlepsi RPG je jen jedno a u me je to F1.
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránka