Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
kurcatovium píše:Nechápu lidi, kteří nadávají na ovládání Gothica (1+2 - trojku jsem nehrál) ... Na tom je krásně vidět, že té hře nedali vůbec šanci a v podstatě ji odepsali už v prvních krocích. To ovládání je (ač se to v první chvíli může zdát jinak) naprosto intuitivní a jednoduché. Člověk si na něj za pár okamžiků zvykne a nemá důvod měnit!
Devastor píše:bohuzel prave asi i to nelogicke ovladani svou merou zpusobilo, ze se mi ta hra moc nelibila a nedal sem ji teda potrebnou sanci
jezek píše:2Chumbaba:Tady někdo nepochopil vtipně zdůrazněné Thowtovo nejlepší PRG
spajza X píše:Thowt:60 hodin hracieho casu a najlepsie RPG vsetkych ciasJe sice pravda,ze shitky,ktore teraz vychadzaju=Fallout3,MassDeffect,Fable2 etc. prejdes za tu dobu tam aj naspet a nemas tam co robit!Ale myslim,ze si to zatial len okostoval
SCobra píše:Chemist: V Gothicu jedničce jde nastavit alternativní ovládání? Cíl se sice zaměřuje automaticky, ale obvykle úplně blběNapř.: Vzdálenější moucha je zaměřená, ale já chci trefit tu bližší... Než se otočím a vzdálím, aby se přeměřilo, jsem mrtvej
Devastor píše:Myslim ze kdyz sem "prezil" i treba Die by the Sword, tak by me "plne" ovladani nemelo rozhodit, ale tady asi proste nesedlo, ale neni to jen tim nebo bugama, hra me celkove na zacatku moc nezaujala, tak jsem ji odlozil s tim, ze je to zas jen nejaka prumerna hra a mohl sem to cekat, kdyz byla zadarmo k casaku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků