Thowt:60 hodin hracieho casu a najlepsie RPG vsetkych cias

Je sice pravda,ze shitky,ktore teraz vychadzaju=Fallout3,MassDeffect,Fable2 etc. prejdes za tu dobu tam aj naspet a nemas tam co robit!Ale myslim,ze si to zatial len okostoval

K teme: podla mna je najlepsie RPG (aj ked trosku akcnejsie) Monster Hunter seria

vo svete lovenia dinosaurov a priser mam nahratych 1400h+...
Podla mna sa novodobe RPG ubera zlym smerom=snazi sa hraca usadit do noveho "zaujimaveho" sveta FAIL...skilly spelly hovadiny,ktorych je 80% k nicomu=FAIL...ziadne zadost ucinenie a neustaly leveling=FAIL...nejaky imaginarny boss toho sveta,kde si posadeny/alebo par "zvratov"po ktorych sa konci hlavna linia=FAIL...prekopana story,ktora je napadita len pre "novacikov" a to nie vzdy dostatocne,pretoze sa snazi rozpravat pribeh=FAIL...
Co takto nepodstatny pribeh,ktory sice rozprava nejaku story,ale je nepodstatny,takze od neho nic neocakavas=tym padom ta nema cim sklamat,pretoze je nepodstatny

Cisto len tie boss fajty,na ktore sa pred kazdym peclivo pripravujes,zhanas si healing itemy,obliekas armor na ktory "vkladas" kombinacie skillov (4-5 naraz,viac nie) potrebne na toho,ci onoho bossa,vzdy ine....(priklad,boss ma mohutny krik,ktory ta na par sekund omraci,co moze znamenat smrt=skill earplug...etc.)Boss fajt,ktory je tak tazky,ze nan mas hodinu na splnenie a po zdolani ohromny pocit zadostucinenia+rare materialy na vyrobu armoru=priprava na dalsi fajt
Dufam,ze som sa prispevkom moc nestrapnil,pretoze viez,ze sem chodi par gurmanov,ale toto je to co mne staci a vacsinou je kazda hra ktora sa o NIECO SNAZI velke sklamanie,alebo len kratka zabava a nieco mi hovori,ze to lepsie nebude.