Nejlepsi RPG vsech dob

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mareq0 26. 5. 2008 15:17

No, oproti Baldurům je to přímočařejší a bez zbytečných keců ;-) Fallout byl zase trošku těžkopádný v ovládání, ale jinak excelentní hra.

Ještě jsem zapomněl na Diablo, sice možná trošku okrajové akční RPG, ale na svou dobu parádní hratelnost + grafika + příběh...
Obešel já polí pět!
mareq0
First Blood

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 5. 2008 15:19

ked sme uz pri diable, tak dnes som skusal demo dawn of magic a nebavilo ma to
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod mareq0 26. 5. 2008 15:22

Já jsem hrál (a dohrál) tuším 2. díl. Dnes bych už to určitě nehrál - přece jenom to byla docela klikanina :-D
Obešel já polí pět!
mareq0
First Blood

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 5. 2008 15:26

na svoju dobu to bola pomerne silna droga, ale teraz to nema co ponuknut, klik fest obycajny
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 26. 5. 2008 15:44

mareq0 - "Bez zbytech kecu". Fallout je tezkopadny v ovladani, netouzis ty spise po nejake diablovce, ci primo akcni hre?
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 26. 5. 2008 15:46

vypada to tak
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 5. 2008 15:46

cp mi vadi na vsetkych tych hrach je fakt, ze ta neustale len klikas mysou, mne sa to nepaci
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod DevAstor 26. 5. 2008 15:48

proto mate asi radi jatka bez zbytecneho klikani jako Icewind Dale :) btw myslim ze Dungen Siege by byl jeste lepsi ;)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Pipin 26. 5. 2008 15:52

Diablo a parádní příběh...nemám slov
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 5. 2008 15:54

ta hra spadala do strasneho stereotypu, hral som jednotku a dohral

a aj na psp som mal dungeion siege throne of agony, toto je vyborna hra a na handheld sedi ako uliata, behas s jednym panakom plus pomocnikom pripadnym, zatial najlepsie hack and slash rpg ake som hral

vyborne boli aj d2 lord of destruction, champions of norrath a baldur's gate dark alliance serie
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 26. 5. 2008 16:02

_DAVE_: jeste napis, ze Fallout neni tezkopady :-)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 26. 5. 2008 16:30

Já teda nevím, podle mě Diablo hraje docela dost lidí dodnes. Myslím, že Diablo je úplně jiná hra, než příběhové RPG, v Diablu jde o vybavení padající z potvor (+obchodníci), na různé obtížnosti, na různých levelech... když to člověka baví, je to zábava na dlouhé měsíce a roky. Myslím, že nemá cenu moc srovnávat příběhové RPG (Zaklínač, Bloodlines, BG2) a diablovky (Hellgate London, Titan Quest, Dungeon Siege). Tvrdit, že BG2 je zábavnější než Diablo je asi stejné, jako tvrdit, že Ber nebo neber je zábavnější než Batman - prostě to nejde seriózně srovnávat. Jde to zhodnotit spíš subjektivně (BG2 baví víc než Hellgate).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 26. 5. 2008 16:31

uzivatel_cz - A jak je tezkopadny? Tekken to neni. z tech konzoli sis uz asi privyknul na to, ze je vse dynamicke a neustale v pohybu. Nekomu uz asi neleze do hlavy, ze ma hra souboje na tahy.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod DevAstor 26. 5. 2008 17:20

uzivatel_cz píše:_DAVE_: jeste napis, ze Fallout neni tezkopady :-)
tak to nechapu jak by mel byt tezkopadny :hm
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 26. 5. 2008 17:47

Chumbaba píše:Já teda nevím, podle mě Diablo hraje docela dost lidí dodnes. Myslím, že Diablo je úplně jiná hra, než příběhové RPG, v Diablu jde o vybavení padající z potvor (+obchodníci), na různé obtížnosti, na různých levelech... když to člověka baví, je to zábava na dlouhé měsíce a roky. Myslím, že nemá cenu moc srovnávat příběhové RPG (Zaklínač, Bloodlines, BG2) a diablovky (Hellgate London, Titan Quest, Dungeon Siege). Tvrdit, že BG2 je zábavnější než Diablo je asi stejné, jako tvrdit, že Ber nebo neber je zábavnější než Batman - prostě to nejde seriózně srovnávat. Jde to zhodnotit spíš subjektivně (BG2 baví víc než Hellgate).

tak tak aspon nekdo se zastavi diabla nechapu co proti nemu vsichni maj :(
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka