Nejlepsi RPG vsech dob

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 23. 12. 2008 23:57

Mně se zas nelíbil DS, ale NwN jo :-D A za tím si stojím a prozřít se nechystám ;-)
RedeeMrd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 12. 2008 00:50

Ale My Ti NWN neberem,my jsme na rozdíl od Tebe všechny RPG hry,které šly spustit a hrát é či dokonce dohrát ,Hráli(...jo taková je bída o RPGéčka)a nejenom jen,,projížděli,,.Proto jsme ,,tolerance,,sama ve vztahu k hráčům mající jiné hodnoty pro Nej. hru...Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod DevAstor 24. 12. 2008 02:44

***** píše:Tak NwN bych určitě s DS nesrovnával...

to opravdu ne Dungeon Siege byl daleko lepsi (i kdyz rubačka) :lol:
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 12. 2008 12:11

Tak to zas ne... Obojí mě bavilo přibližně stejně dlouho :-) Akorát NWN je trochu propracovanější po všech stránkách (kromě grafiky).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Wint3r 24. 12. 2008 12:49

Hrál jsem DS2 a je skvělé, NWN jsem nehrál. Takže si myslím, že DS je lepší.:D
Wananananana, scary.
Wint3r
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 24. 12. 2008 13:02

dungeon siege bolo od polovice uz ubijajuco stereotypne, ale dohral som to

pokracovanie osm nehral, avsak dostal sa mi do cesty spin off na psp, ktory je fantasticky - 3 hrdinovia - viacero classov/podclassov, vyborny inferface, slusne questy a na portable hru aj dlha herna doba
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 25. 12. 2008 15:24

porovnavat DS a NWN??? tak to snad nie :-)) v ramci svojich subzanrov obe sice okupuju priecku priemernosti, ale inac je to ako miesat hrusky s jabkami :-)
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 12. 2008 15:30

V rámci subžánru je na tom podle mě DS mnohem líp než NWN. Na Diablo sice nemá, ale proti třeba Hellgate London nebo Sacred rozhodně vede. Zato NWN nevede v porovnání s ničím, vzhledem k tomu, do jakého subžánru se snaží řadit (klasické RPG).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kurcatovium 25. 12. 2008 19:03

SCobra: :tleskani: Bravo, líp se to snad napsat nedá :-D
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod drak 28. 1. 2009 07:46

SCobra píše:V rámci subžánru je na tom podle mě DS mnohem líp než NWN. Na Diablo sice nemá, ale proti třeba Hellgate London nebo Sacred rozhodně vede. Zato NWN nevede v porovnání s ničím, vzhledem k tomu, do jakého subžánru se snaží řadit (klasické RPG).

Je to hodně o pohledu každého z nás - DS jsem hrál oba a docela dost, ale dle mě Hellgate je lepší, DS mi přijde daleko více stereotipní (ale netvrdím, že by mě vůbec nebavil), Sacred 1 mě bavil asi jenom na začátku do Sacred 2 nejsem schopen se vpravit. Těžko říct - názory budou vždycky různé. NWN jsem nehrál a tak to posoudit nemohu. (jako " fanatický" hráč hellgate samozřejmě nemůžu být úplně objektivní :)).
Intel Q9550+Noctua NH-U12F,4x2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260,WD Raptor 74 GB, Seagate 320 GB,2xWD 500 GB GP,Logitech G9+Logitech G15 ,X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,Thermaltake ARMOR,SEASONIC M12-600
drak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 28. 1. 2009 17:13

hmm aby som sa vratil k tematu ... najlepsie RPG vsetkych dob su BG a Gothic. konkretne 2 diel u oboch serii a este konkretnejsie Gothic 2 je o chlp lepsi ako BG, takze mame celkoveho vitaza... tak a tym by som to povazoval za uzavrete a dane tema za vycerpane :-* , sa to tu moze aj zamknut teraz 8-)
Thowt1

Odeslat příspěvekod DevAstor 28. 1. 2009 19:18

jen bych dodal ze BG2 oproti BG1 byl o dost slabsi, hlavne Podtemno je problem prolezt aby vas to neznudilo (na tom sme se shodli vsichni)

zato Gothic 2 omrzi uz na zacatku (navic ma dost unfriendly ovladani)

pokud me ale pamet neplete :-D nejvic lidi zde oznacilo za nejlepsi Fallout 2 (i kdyz ja mam radeji jednicku)

LOCK
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Chumbaba 28. 1. 2009 19:48

Já se zase přimlouvám za to, aby se tohle fórum nezamykalo. Jen se podívejte, jede od roku 2005 a od té doby vyšla spousta super RPG - Oblivion, Zaklínač, Gothic 3, Fallout 3, Mass Effect, což pro někoho taky mohou být nejlepší RPG všech dob. A spousta dalších RPG se chystá, devítky či desítky určitě dostane Dragon Age, Fable 2 (na PC), Drakensang a k tomu Alpha Protocol, Risen a spousta dalších a spousta z nich určitě budou kandidáti na nejlepší RPG všech dob. V tomto fóru jde o nejlepší RPG všech dob - ne o nejlepší old school RPG. Napsat "OK, nejlepší je Fallout 2, LOCK" mi připadne nesmysl. Na Doupěti máme naprosto dementní fóra o tom, kdo právě co dělá atd., a jejich délka nikoho neuráží, tak proč by debata o nej RPG nemohla pokračovat?
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 1. 2009 20:03

Správně, žádný uzamykání... Sice už to není, co bývalo, ale stejně nejsou ty současný a budoucí RPG až tak strašný, aby nemohly konkurovat těm minulým... Třeba se nakonec objeví něco, co všechny ty Fallouty, BG apod. překoná :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Thowt1 28. 1. 2009 20:46

tak ja som ten LOCK myslel ako koniec debaty, howgh, ako ze som to rozsekol a hotovo :-D .. teda ako vtipek da sa povedat ... rozhodne to tu nechcem zamykat :!: ... ved samozrejme, ako pisete, vsetky doby sa nekoncia teraz :-D /myslim a dufam, ze Risen este zahybe mojim rebrickom, mozno odsunie BG2 z 2. miesta, mozno sa zaradi na 3. miesto ... na 1. miesto neviem neviem to by to muselo byt daco fakt extra :-)

Devastor: Gothic 2 omrzi uz na zacatku TEBA tak mozno, si tam zabudol na to zameno a nechal si to vo vseobecnej, teda v mylnej rovine ;-) ja sa tam patlam uz 60 hodinu a stale ma to pop!ci bavi :twisted: /vravim o datadsiku, povodnu hru mam uz davno prejdenu ^^ / a ovladanie ma PARADNE, malokedy a malokde som videl tak prepracovane ovladanie ^^ -> jednoducho trocha rozvedeny pojem "najlepsie RPG vsetkych dob ^^ ^^ "
Thowt1

Předchozí stránkaDalší stránka