Nejlepsi RPG vsech dob

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 9. 10. 2007 14:40

Baldurs gate kravina?! To snad ne! >_< Možná pro ty co nezvládají ovládat víc než jednu postavu. :D Ale nic ve zlém.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod ben.wallace 9. 10. 2007 15:23

tak tim to fakt neni :mrgreen:
"The Chosen one" king LeBron James and Ben Wallace A.K.A. Big Ben are the best....Go, kobe, go mvp .......81 points
ben.wallace
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 9. 10. 2007 16:03

ben.wallace píše:...baldurs mi přišlo fakt jako kravina..../quote]

tohle to předemnou radši neříkej nebo si tě najdu :mrgreen:
baldur je kravina a diablo má perfektně udělaný questy co?hlavně jedná li se o poslední quest v danym aktu.....zabij toho a toho :mrgreen:
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 10. 2007 19:42

LAUGHINGMAN: Já jsem si od Xenosagy hodně sliboval, ale i když je krásně udělaná a má dobrá místa, tak celkově mě příběh hodně zklamal. Hodně animací a rozhovorů, ale v podstatě se v ní nic moc převratného nestalo. Jediná opravdu zajímavá část mi přišel Cherenkov a jeho story. Dvojku jsem začal hrát a po asi třech hodinách nudy jsem jí nechal. Xenosaga se mi líbila, ale pro samé animace a výbuchy se někam vytratil děj. Neříkám, že tam nejsou působivá místa, ale na Xenogears se mi líbilo, že se spousta věcí vysvětlila a nakonec to dávalo smysl. Xenosaga lecos nakousla, ale nic neuzavřela. A z původně sedmidílného eposu se stala osekaná trilogie. Hráli jste to někdo celé? Stojí to za to?
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 9. 10. 2007 19:45

jo ja bych to zahral na DSku kdyby to prelozili :( ale neee pouze JAP only

a vubec se divim proc se tolik kvalitnich RPG nepouští do evropy -.- ale treba tlustym amikum jo viz chronocross,xenosaga, final fantasy tactic apod
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Thowt1 9. 10. 2007 21:19

[quote="ben.wallace"]ano jsem akčně laděn:D , ale baldurs mi přišlo fakt jako kravina, to už mě spíš bavil lineářní lionheart
Thowt1

Odeslat příspěvekod LaughingMan 9. 10. 2007 23:04

Chumbaba: Ahahá, že ty pořádně nečteš tady na doupěti téma o japonských RPG :) s wiskasem bychom ti mohli vyprávět o tom, jak jak se třetí epizoda poučila z chyb svých předchůdců, (tenhle díl je dokonce i doopravdy zábavné hrát :) ). Vážně bych nečekal, že takovou hru zabalíš v půlce právě ty :) (obzvláště z toho důvodu, že první CD Xenogears mi příběhově oproti FF VII taky nepřišlo nějak zázračné). Jinak o tom, že měla mít Xenosaga původně šest epizod by se dalo polemizovat já bych spíš řekl, že původně měla být celá Xenosaga jen jedna hra a měla být prequelem Xenogears (alespoň z konce jsem neměl pocit, že bychom o něco přišli nebo že by byla o něco ochuzená)
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 10. 10. 2007 07:18

LaughingMan: No to je zajímavé. Já jsem zaznamenával, že Xenosaga měl být mnohadílný epos, jehož asi pátým dílem měl být remake Xenogears. Pak vyšla jednička a zjistilo se, že práva na Xenogears má pořád Square, takže Xenosaga vlastně není tak docela prequel, je to prostě hodně podobný svět nebo tak něco - prostě zmatek. A pak odešel hlavní scénárista a řeklo se, že to teda bude jenom trilogie. Ale to už jsem asi offtopic. Prostě Xenosagu bych na nejlepší RPG nenominoval.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 11. 10. 2007 20:57

Chumbaba: já si nemůžu pomoct a vyjádřim se :)
Je pravda, že Xenosaga je osekaná, provázely ji mnohé problémy a tak dále, tudíž je mnohem horší, než by mohla být a její příběh mi přišel tak dvakrát horší, než u XG.

Jenže i tak je o HODNĚ lepší, než skoro všechno, co se na PS2, nebo jinde objevilo. I v téhle neúplné podobě je to prostě mistrovské dílo, které bys v žádném případě neměl přehlížet. Obzvláště pak trojku, kterážto je asi nejlepší díl série a imho nejlepší RPG na PS2.
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DC20 21. 10. 2007 11:09

Baldur's Gate 2 + ToB, Fallout 1,2, Oblivion, Might&Magic VII.
DC20
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DejmiJohn 23. 10. 2007 20:11

urcite stare dobre diablo, potom sacred, morrowind [ oblivion ], dungeon siege 2 a mnoho dalsich . ..
Galaxy Note 10.1 2014 32GB LTE
DejmiJohn
First Blood

Odeslat příspěvekod CoFer 23. 10. 2007 20:49

Regnum online není špatný.
Počítač je můj kamarád :)

CoFer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 3. 4. 2008 12:43

No NIIO ,kde seš ,tak se přijď poradit sem...těší se na každého Starec Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod teh_noob 9. 4. 2008 18:01

Wizardy VII
Albion
M&M Serie

:love:
teh_noob
First Blood

Odeslat příspěvekod flash789 9. 4. 2008 18:16

1.serie Final Fantasy
2.serie Elder Scrolls
3.Divine Divinity
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka