Nejlepsi RPG vsech dob

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Wiskas 31. 8. 2006 20:00

Demostenes: Tehdy se taky dělalo obrovské množství odpadu, jenže lidi si pamatují jen to dobré a blbosti které ani nedohráli zapomenou.
cca. před dvěma lety (než jsem potkal Silent Hill a dal se na zhoubnou cestu japanofila :D ) jsem měl podobné pocity jako ty - slavné série se buď ruší nebo se z nich dělají komerční hnusy; hry se dělají jen pro masového hráče, to jest graficky skvělé a uvnitř prázdné a další klasické depresivní myšlenky. Na vyléčení se stačí pořádně rozhlédnout okolo sebe a podívat se na perly všech žánrů, určitě něco objevíš. I když, jestli tě opravdu nebaví jiné hry než dungeony tak asi těžko najdeš něco z dnešní doby.
btw zrovna hraju Clouds of Xeen - je to perfektní hra, sérii Might and Magic jsem měl vždycky z nějakého důvodu rád, snad proto, že M&M6 byl mým prvním RPG. Ale neřekl bych že je v porovnání s dnešními hrami nějak zvlášť složitější. Zkoušel jsi BG na Insane? To je teprv složité

AlienX: Chrono Trigger vyšel i na psx a Deus Ex na pc :D
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 31. 8. 2006 20:20

Demostenes: konkurenci v cem? v ADOMu?

Wiskas: to je pravda, kdyz se zamyslim, co jsem hral (i v pomerne nedavne dobe) tak se mi vybavi jen nekolik dobrych veci, zatimco ty ostatni tak nejak upadly do hlubin zapomneni.
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 31. 8. 2006 22:23

Demostenes - Hele hrajem tady o zlate trenky nebo resime dobre a spatne hry? Nevidim duvod proc bys tady mel vykrikovat ze dnesni hry jsou sracky a dnesni hraci jsou line lemry kdyz ty jsi velkolepe desetkrat dohral UU2 nebo W7.
Pokud mas pocit ze je nutne se tim chavastat tam prosim, ja si z tebe na ***** nesednu, ale nechapu jaky mas duvod k tomuto vychlobacnemu tonu.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 9. 2006 00:33

Whiskas - pri rok 2000 som zabudol uviest platformu, a o tom CHT som nevedel
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Arašíd 1. 9. 2006 00:55

Do PS verze CT byly pridany FMV sekvence, vse ostatni medle zustalo zachovano. Lituju ze ji nemam, vypadaji totiz skvele.
love music
hate fascism
Arašíd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bitskull 1. 9. 2006 07:39

_DAVE_ píše:Demostenes - Hele hrajem tady o zlate trenky nebo resime dobre a spatne hry? Nevidim duvod proc bys tady mel vykrikovat ze dnesni hry jsou sracky a dnesni hraci jsou line lemry kdyz ty jsi velkolepe desetkrat dohral UU2 nebo W7.
Pokud mas pocit ze je nutne se tim chavastat tam prosim, ja si z tebe na ***** nesednu, ale nechapu jaky mas duvod k tomuto vychlobacnemu tonu.

Asi tak :?
Playstation 3, Nintendo Wii, Phenom II X3 720BE + Radeon 4850
bitskull
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 9. 2006 12:38

*zabudol som na chronocross ^^
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod najiu 21. 9. 2006 09:15

god of war ps2
god of war
najiu
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 21. 9. 2006 09:34

To je RPG? :) To uz je spis RPG serie Quest for glory.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod |Raptor| 12. 10. 2006 20:59

Já nemuzu posoudit,které RPG je nejlepsi,protoze mi unikly FF 7 a vys,hral jsem jen 6ku na emu,je to super ale rekl bych ze este lepsi je Deus ex.Sice to neni cistokrevne rpg ale budiz...
Some of us will be heroes, the rest of us will walk away on both legs...
|Raptor|
First Blood

Odeslat příspěvekod Arašíd 12. 10. 2006 21:15

Deus Ex je fantasticky. Nicmene urcite si FFVII zahraj, pokud budes mit tu moznost.
love music
hate fascism
Arašíd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pepa55555 30. 10. 2006 14:47

Fallout, Baldur's Gate II :P
pepa55555
First Blood

Odeslat příspěvekod OCELOTR 30. 10. 2006 14:59

U mě se to už změnilo - je to XII. Ano ta XII.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 30. 10. 2006 15:05

ocelot69 píše:je to XII

Když ji miluješ, není co řešit :mrgreen: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 10. 2006 18:39

ocelot69 píše:U mě se to už změnilo - je to XII. Ib]Ano ta XII[/b].
som zvedavy ked si zahram PAL
AlienX
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka