Demostenes: Tehdy se taky dělalo obrovské množství odpadu, jenže lidi si pamatují jen to dobré a blbosti které ani nedohráli zapomenou.
cca. před dvěma lety (než jsem potkal Silent Hill a dal se na zhoubnou cestu japanofila

) jsem měl podobné pocity jako ty - slavné série se buď ruší nebo se z nich dělají komerční hnusy; hry se dělají jen pro masového hráče, to jest graficky skvělé a uvnitř prázdné a další klasické depresivní myšlenky. Na vyléčení se stačí pořádně rozhlédnout okolo sebe a podívat se na perly všech žánrů, určitě něco objevíš. I když, jestli tě opravdu nebaví jiné hry než dungeony tak asi těžko najdeš něco z dnešní doby.
btw zrovna hraju Clouds of Xeen - je to perfektní hra, sérii Might and Magic jsem měl vždycky z nějakého důvodu rád, snad proto, že M&M6 byl mým prvním RPG. Ale neřekl bych že je v porovnání s dnešními hrami nějak zvlášť složitější. Zkoušel jsi BG na Insane? To je teprv složité
AlienX: Chrono Trigger vyšel i na psx a Deus Ex na pc

For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.