2David Sláma > Daggerfall byl na svou dobu super, ale byly tam dvě velké "ale". To první si zmínil, chybovost a bugy, který dokázali znechutit hru leckomu (mimochodem, nee, že by to byla až taková novinka v týhle sérii, víte, jak mě naprdlo, když sem v TES:Arena nemohl najít nějakej chrám či co, kterej byl klíčovej k postupu ve hře? Ten barák tam prostě nebyl - sem tam běhal jako debil asi tejden .

) )
To druhé "ale" jsou náhodně generované dungeony, což začalo být časem trochu otravný. Naopak mě u Morrowindu trochu vadilo ona konzolovitost, což vedlo k faktu, kterej autorům neodpustím - mám teď na mysli skvělé sekání myší, které prostě v Morrowindu není. Ale zase mě fascinuje ta otevřenost a možnost modifikací, kterou to u mě Morrowind vyhrál.
Docela zajímavost je, že Daggerfall v plné CD verzi byl jednu dobu na internetu volně ke stažení jako abandonware, a to na poměrně renomovaném webu, kde se warez rozhodně neprovozuje (Home of the Underdogs - doporučuju pro milovníky starších her, je to bomba).
P.S. Závislost na Morrowindu je nějaká nakažlivá, co?