Neverwinter Nights

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Který modul NWN má nejlepší příběh?
původní Neverwinter Nights 5 %  29%  [ 5 ]
ne ne, zasněžené Shadows of Undrentide jsou lepší 3 %  17%  [ 3 ]
vůbec ne, temné kobky Hordes of Underdark vítězí 7 %  41%  [ 7 ]
mám nejraději jiný, neoficiální modul 2 %  11%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 17

Odeslat příspěvekod David Sláma 18. 4. 2005 22:49

Kouzelné RPG, jež přineslo takřka dokonalé převedení pravidel třetí edice pen & paper RPG Advanced Dungeons & Dragons do světa jedniček a nul. O slušnou dávku další zábavy se pak postaraly dva datadisky a pokud vás zajímají informace o chystaném druhém dílu, jistě nepohrdnete touto stránkou: http://www.atari.com/nwn2/.
Oprašte tedy meče, palcáty a dýky, magické hole, svitky a grimoáry, vzpomeňte na bojové pokřiky a magické formule... a vítejte mezi svými.
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 18. 4. 2005 23:07

Rozhodně mám nejraději všechny části hry s Deekinem. Dodnes si ocčas připomenu jeho památnou píseň zkáza (Doom, dooM, DooM, dOOm, DOOM!)
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod head-hunter 20. 4. 2005 13:15

NWN je fakt dobra a husta hra, patri medzi moje najoblubenejsie. zvlast dobre boli datadisky. uz sa tesim na NWN2 :D
head-hunter
First Blood

Odeslat příspěvekod Wenom(smazano) 12. 6. 2005 11:31

Na datadisku HotU se mi hlavně líbilo že můžu mít 2 poskoky.
Wenom(smazano)
First Blood

Odeslat příspěvekod shadowPCT 18. 8. 2005 23:33

Jenom bych doplnil, že na oficiálních stránkách nwn.bioware.com je už dlouho ke stažení další menší oficiální expansion, a to Pirates of the Sword Coast.... cena 10 USD... placení Visou a MasterCardem...

Dosud jsem nezaopatřil....

Zdarma je ale například rozsáhlý mod Eye of the Beholder

http://nwn.bioware.com/players/profile_ ... older.html
Faith manages.
shadowPCT
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Petr Kolář 18. 8. 2005 23:39

Jojo, o obojím již byla zmínka na Doupěti, pokud se nemýlím, tak mod EoB se nachází ke stažení zde.
Petr Kolář - Doupě.cz

it´s better to be hated for what you are, than you be loved for what you´re not...
I live. Again.
Petr Kolář
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thowt1 17. 4. 2006 20:23

V tomto hlasovaní mi chýba možnosť zahlasovať za všetky časti naraz, bavili ma všetky rovnako :lol:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Meda 17. 4. 2006 21:10

Me tu chybi moznost ze me bohuzel NWN nechytlo a ani zadnej z datadisku :D
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 18. 4. 2006 20:59

Tak to si asi dosť vytrvalý. Zahráš prvotnú hru - nebaví ťa, potom prvý datadisk - nebaví ťa a napriek tomu zahraš aj druhý datadisk. :lol:
Thowt1

Odeslat příspěvekod Meda 18. 4. 2006 22:20

Nn nejsem NWN jsem dohral ale tak nak s bidou potom kamos basnil o datadiscich tak jsem je zkousel ale nechytlo takze ty jsem nedohral vubec.2 rpg ze vsech co jsem hral me nebavily a to NWN a Morrowind a Morrowind jsem ani nedohral to byla nejvetsi nuda a nejvetsi zklamani pro me :)
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 18. 4. 2006 22:22

Jsi si jistý, že tě baví žánr RPG? ;)
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thowt1 19. 4. 2006 05:58

Čiastočne sa dá s tebou súhlasiť :) .NWN bolo oproti napr. Baldurs Gate slabšie po obsahovej a príbehovej stránke, ale bolo lepšie technicky premakané a nové pravidlá ADandD tiež mali niečo do seba. Celkovo NWN mali obrovský potenciál.
Morrowind je kapitola sama o sebe. Tá hra je tak obrovská a má toľko možností, že človek sa v nej dokázal ľahko tzv. utopiť, stratiť. Po čase sa dostavila frustrácia z obrovskej veľkosti a rozľahlosti hry, človek ľahko prepadol dojmu, že "to predsa nemám šancu dokončiť" a tak sa na to vybodol.Ale dá sa to dohrať za 14 minút :mrgreen: , není liž pravda. ja som sa na Morrowind taktiež vybodol, po čase ma prestal baviť. Nemám chuť hrať jednu hru povedzme celé letné prázdniny, radšej si zahrám viacero kratších. Čas je holt vzácna komodita.
Thowt1

Odeslat příspěvekod Meda 19. 4. 2006 07:52

Jsem silne RPG pozitivni jak rikam jen tyhle 2 me nak neoslovily jinak kazdy RPG zeru :wink: Jo jeste Fallout Tactics me taky trochu zklamali. Jeste raci dodam ze to stejne uz moc RPG nebylo aby nekdo nerejpal :D
Meda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 13. 12. 2008 20:50

No zabořil jsem Krumpáček do ,,Smetiska slávy,,hodně hluboko,he...takže ,šup pro score a popojedem bratře Jene,rána krátká ,tak kdo potlačí tuhle káru přes Vánoce se mnou?!...Starec Marcel od Zvonu,...oběť ,,Sahary,,a Nostalgie,,...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 13. 12. 2008 23:32

Ahoj, NWN nejsou zase tak vylozene klasika. Je to celkem fpoho hra, ale mezi zlaty fond myslim nepatri. Kazdopadne pokud nemas co parit, tak tohle ber za ty penize vsemi deseti. Je na celkem dlouhou dobu. ;-)
_DAVE_
Rampage

Další stránka