Série Fallout

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod David Klouda 18. 6. 2011 01:48

Protože jsem tu mnoho měsíců nebyl, minuli jste mojí Fallout: New Vegas horečku, která stále pokračuje!!!

Prošel jsem tu hru jednou, docela rychle. Teď jsem jí prošel podruhé, snad se skoro všemi questy, minimálně tedy všechny objevené lokace + jsem dohrál první DLC a teď téměř druhé...

Abych to nějak shrnul. Ta hra je AWESOME a i když občas padá nebo má nějaké ty bugy, je to pro mě jednodznačně nejlepší hra za posledních pár let...
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod powerball 18. 6. 2011 04:09

jo dobra hra ale me vic bavil fallout 3 protoze se mi vic libi capital wasteland nez mohave desert, jinak prvni dlc bylo dobry, sice kratky ale dobry a druhy naprosto tragicky snad vydaj jeste naky dobry
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 11:05

F3 mě nebavil vůbec a přišel mi jak dost hrozná hra. Má teď cenu kupovat NV, když už stojí pár korun? Proti RPG toho moc nemám, když nejsou extra dlouhé a nudné, takže si myslím, že by se mi to mohl líbit. Po zkušenostech s F3 ale už nic s názvem Fallout raději neberu :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 18. 6. 2011 11:21

Obě hry jsou hodně dobré, NV je o něco ukecanější a méně akční. Osobně se mi taky moc líbilo, akorát jsem ho nějak hrozně těsně nedohrál :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 12:18

Pokud jsou obě hry dobré, tak to znamená, že NV je také stejně špatný jako 3 :D Pokud ale budu brát názor D. Vávry, tak je možné, že trojka byla blbost (což říkal) a že NV je o dost lepší. Obě Mafie nejsou špatné, tak snad se v tom vyzná.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod David Klouda 18. 6. 2011 12:34

Ne, NV je údajně o dost lepší jak 3 (slyšel jsem to od více lidí, kteří F mají velmi rádi), ale trojce dám někdy taky šanci. Pro mě je to totální restart skvělé série a cítím ten feeling starých falloutů...včetně hudby z nich!
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 12:36

Právě ve trojce žádný starý Fallout nebyl. Já čekal celou hru, kdy se něco objeví a nic. Takže mě podvedli a ještě jsem to dohrál. Nejlepší na celým F3 byl pro mě Point lookout. Těžko říct, jestli tím, že nebyl tak strašný jako zbytek hry a nebo nebyl opravdu špatný.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod David Klouda 18. 6. 2011 13:46

Takže trojku fakt ne?

New Vegas je plné odkazů na staré fallouty, máš tam zajímavé příběhy těch lidí, nacházíš i různé logy a prostě to celé tvoří perfektní příběh té části pustiny...úplně to na tebe dýchá.
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 6. 2011 14:01

Ve trojce jsou taky narážky na předchozí díly... Ale víc schovaný :-) Problém trojky je, že je to prostě postapo-Oblivion a ne Fallout :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 14:11

O trojce jsem ochotný diskutovat a možná jsem ji nepochopil, ale rozhodně ji už nikdy nebudu hrát :-D F1 i F2 jsem dohrál každé tak třikrát a nástupce bych určitě ocenil, ale tohle ne.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod David Klouda 18. 6. 2011 14:28

V tom případě honem pořídit New Vegas ;)
David Klouda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 14:31

Podle názorů to vypadá na lepší hru. Podívám se po ní...
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 18. 6. 2011 14:42

nahodou trojka je dost dobra hra z postapokalyptickyho sveta :) jak moc odkazu na stary fallouty tam je a nebo neni nevim protoze sem ty stary nehral
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 6. 2011 14:45

Já to kupoval hlavně kvůli starým hrám. O kvalitě hry se asi nemá moc smysl bavit, protože se neshodneme :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 6. 2011 06:07

No TD Johne, To asi Opravdu né, že...Podívej F3 je především hodně Free! Hra se svým Virtuál Světem, do který se musíš zabořit vzít to na Harda a prošmejdit ji Dočista a minimálně Stovku hodin ji dát...Jsem za ní vděčnej... a že je to stylem Tesů?! A proč nééé?!
Dejvy Klouda nedej se odradit a kup nejdřive Fallouta 3, no když budeš mít víc peněz, pak Komplet i s ajn Blok DLC...Tož asi tak. NV si pochopitelně s lepší strovnou dám taky a Díky , že jste tady zase,,vykopali,,hehe. Tulák z Pustin Ogden a jeho Věrný pejšek Rolf, Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka