Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape Torment

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 11. 2005 18:55

Dritzzt píše:Cau, potreboval bych poradit, hra mi vzdycky spadne kdyz vlezu od lokace smoldering corpse bar, jine lokace jsou v poho, mam 4 cd verzi a win xp. Mel nekdo podobny problem?

Patch. Já sem s opatchovanou dvoucédéčkovou cz verzí (ze SCORE) pod XP žádný problém neměl. A co vim, tak s originál 4 CD verzí taky problémy nebyly (report od kamarádů :) ).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Dritzzt 10. 11. 2005 18:17

patch mam, ale ted me napadlo ze to muze byt tou cestinou, zkusim bez ni.
Dritzzt
First Blood

Odeslat příspěvekod MiHi 23. 12. 2005 19:02

No jo, takový RPG už asi nikdy nebudou. Mimochodem co si myslíte o NWN? mě to osobně teda moc nechytlo :cry: Přitom u BG I,II a PT jsem strávil dětství. Holt mě u NWN nesedlo celkové zjednodušení a hlavně engine. Infinity engine RULEZ
It's better to burn out then to fade away
MiHi
First Blood

Odeslat příspěvekod Dritzzt 3. 2. 2006 10:00

Tak jsem dnes zjistil proc mi hra nejede. Mam v cd2 tak 2mm ryhy :( . Byl bych ochoten si ji koupit i znovu. Neprodava to nekdo?
Dritzzt
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 2. 2006 10:38

Dritzzt píše:Tak jsem dnes zjistil proc mi hra nejede. Mam v cd2 tak 2mm ryhy :( . Byl bych ochoten si ji koupit i znovu. Neprodava to nekdo?

Zkus si z toho CD udělat přes CloneCD image. On CCD je na tohle docela machr a byl schopnej poměrně úspěšně zkopírovat i skoro zlomený CD - pár chyb sice bylo (zvuk trhal), ale hlavně že hra jela. Taky záleží, kde ty rýhy jsou
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Standa 6. 2. 2006 15:06

SCobra píše:
Dritzzt píše:Tak jsem dnes zjistil proc mi hra nejede. Mam v cd2 tak 2mm ryhy :( . Byl bych ochoten si ji koupit i znovu. Neprodava to nekdo?

Zkus si z toho CD udělat přes CloneCD image. On CCD je na tohle docela machr a byl schopnej poměrně úspěšně zkopírovat i skoro zlomený CD - pár chyb sice bylo (zvuk trhal), ale hlavně že hra jela. Taky záleží, kde ty rýhy jsouk/quote]
taky by mohl pocmoct alkohol s funkci preskakovat chyby, obnovil jsem takhle par veci
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod Dritzzt 21. 2. 2006 14:51

Uz jsem si cd nechal znrousit a v pohode jede bez chyb
Dritzzt
First Blood

Odeslat příspěvekod Dritzzt 21. 2. 2006 14:52

A UZ MUZU HRAAT :lol:
Dritzzt
First Blood

Odeslat příspěvekod Thowt1 22. 4. 2006 22:52

Vždy keď počujem/čítam slová Baldurs Gate, tak sa mi tlačí slza do oka. Odchádzam, nechajte ma osamote s mojimi spomienkami. Nostalgia ku mne prichádza. Tak ako vždy, keď začujem tie prekliate slová...
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod darkgame 1. 6. 2006 13:09

Pro mě je Icewind Dale trochu (hodně) těžká. A hrát ji na nejnižší obtížnost se mi nechce.
darkgame
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jo_Do 1. 6. 2006 20:20

Tak to se rozhodně nepouštěj do Baldurs´Gate 2, ta je třikrát tak těžší.
Jo_Do
Killing Spree

Odeslat příspěvekod darkgame 3. 6. 2006 10:45

Jo_Do píše:Tak to se rozhodně nepouštěj do Baldurs´Gate 2, ta je třikrát tak těžší.t/quote]

To ani neplánuju.
darkgame
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 4. 6. 2006 21:30

Nič proti, ale k...a čo si ty za lamu? To snáď ani nie je možné aby to bolo pre teba ťažké. Čo máš obe ruky ľavé? To sa mi snáď sníva, čo sa ešte nedozviem. Koľko máš rokov, ak menej ako 10 tak to ešte chápem, inak sa utekaj hanbiť do kúta :evil: Ja BG1 dohratá 15 rokov, BG2 v 16, ID2 v 17 a teraz (v19) hrám ID1. Tie hry nie sú ťažké. Asi ťa nebavia, ale nepíš že sú ťažké. Taká FFVII je ťažká...
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 6. 2006 08:36

Proste jen neumi hrat RPG, ja zase zaboha nedokazu hrat stealth akce, nikdy nevim jak na to.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 5. 6. 2006 09:51

darkgame: mozna by bylo nejlepe zacit PS:T, tam se tolik nebojuje (pokud je tohle problem)
Uživatel
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka