su to ssuper hry presle som obidve dvakrat ale najprv som hral 2
ta sa mi zo zaciatku movc nelubila lebo to vsetko bolo po anglicky ale potom som sa to naucil. odporucam vsetkym su to fakt super hry urcite lepsie ako gothic
Jednotku som hral, bola super. Ta hra ma bavila. Už sa teším na dvojku. Len ma fascinuje dĺžka tvorby češtiny pre ňu. Nezačali ju vytvárať už pred rokom? No 3/4 roka minimalne. Čeština pre jednotku bola omnoho skôr, ak ma pamäť neklame (čo robí často )
sry že tohle vytahuju, ale před nedávnem sem nakous KOTORA 2, jedničku sem dohrál už před delší dobou. Mě osobně jednička sedla líp než ta dvojka, jako sou tam náký blbosti jako vycvyčení postav atd. ale k čemu ti to je? podle mě 1 má lepší zápletku, hratelnost...
KotOR I má celkově lepší příběh, ale zase KotOR II má mnohem více (a asi i lepších) dialogů. Každopádně obě hry považuju za jedny z nejlepších, co jsem měl tu čest hrát.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Přesně tak, já jsem dohrál KotOR II za Dark Side a vlastně jsem ani nepochopil, co jsem vlastně změnil (kdyby mi to někdo chtěl vysvětlit tak buď přes PM a nebo za použití označení, že jde o Spoiler)
Musím tě zklamat, je to trochu jinak " Zmínka o KoTOR ve včerejší tabulce z prezentace EA neznamenala třetí díl, nýbrž jen minulost daného studia." (Tiscali Games)
3D_Crab: ja bych to uplne nevylucoval, jeste zacatkem tydne psali lide z BioWare na foru, ze zadna PC verze Mass Effect neni, aby z ni o den pozdeji pustili 8 screenu ... ale je fakt, ze nektere starsi hry se snad objevily i u jinych studii