The Witcher 3: Wild Hunt

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 5. 2. 2013 19:49

No nevim ... open world vetsi jak skyrim to je to posledni co jsem od Witchera chtel :-|
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 2. 2013 20:11

Mě hodně lákají ty questy s lovem nestvůr (prý by mělo probíhat sledování, příprava, různé řešení atd.) - to ten open world může dost obohatit.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod SPY 5. 2. 2013 20:23

No nebudu si delat iluze, Skyrim trvalo udelat nejakych 6 let, predstava, ze Witcher s mensim rozpoctem a vetsim svetem za polovinu casu toho predvede vic, tomu fakt moc neverim.

Vidim to, ze to bude jak Mafia 2, velkej prostor a kde nic tu nic - hlavne, ze je to velky. Spis bych ocenil, kdyby ten cas, kterej to spolkne investovali do neceho jinyho.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 2. 2013 07:06

Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 2. 2013 21:15

Už někdy CD projekt Red zklamal ? No ? Pravda, s narychlo utnutou dvojkou...trošku. Nicméně - já jim věřím. Nikdo neříká že na tom museli dělat jen odteď, já doufám že tam bude velký prostor na kterém bude jak "Polsko/česká" krajina tak "západní Evropa". Pamatujete si na legendární rozbor Skyrimu od Dana Vávry ? Ano, Skyrim je velkolepý co do prostoru, ale čelist z grafického provedení mi nespadla, hratelnostně to není špatné ale mohlo by to být lepší, přídavky tu vychází - nevychází... Mody jsem zatím moc nezkoušel... Dle prvních záběrů ze hry to bude moc pěkná záležitost. Budete mít "Klepnu"(Geraltova kobylka) a jestli někde narazím na domeček ve kterém bydlí hodné Zvíře a další postavy a postavičky z knížek tak jen o to líp. Dyť my nevíme kolik na tom dělá lidí ! Ale já věřím že CD projekt to neodflákne a bude to bomba jako první i druhý díl, hlavně Zaklínač je středověk, sice řízlý fantasy ale středověk, Skyrim je nějaké takové bezčasí, "středověk po americku". Zajímavá konkurence bude právě od Vávry, husitské RPG. Jako jo, mám Elder Scrolls docela rád, ale Geralta, Triss, Zoltána a další postavičky ze Sapkowskiho knížek a her podle knížek radši.
"Co se to po noci toulá, byť tomu v hrudi srdce nebije ? Zombie..." Ah, už si vzpomínám, zabila mě moje sestra Čirina.... Já doufám že tam vrátí zase středoevropská strašidla a někde v polích bude i Zoltán. Ještě by tam mohli z hecu dát Pikaču (viz moje povídka tady na Doupěti...).

Hlavně žádný draky, přerostlý chobotnice a další potvory který se moc do Zaklínače nehodí.... I když ta chobotnička byla taky podle jedné knížky.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 16. 2. 2013 20:30

2PoliceCollector: Tak "legendární" Vávrův rozbor bych tu radši moc nezmiňoval, ač s některými věcmi tam jde souhlasit, tak rámcově je to nebetyčnej blábol. Kromě toho si tam občas Vávra dost odporuje, kdy nejdřív horuje pro větší realičnost a pak si stěžuje, že není vidět měřič vzduchu pod vodou. No nic, to jenom tak na okraj.

K Zaklínačovi - já z toho mám docela strach. Zatím se nikomu, opakuju NIKOMU, nepodařilo úspěšně spojit sandbox a silnou osobní linku. Oni si totuž ty dvě věci tak trochu odporujou, sandbox je založenej na naprosté volnosti a matematicky vzato vzniká tolik permutací, co tam můžeš dělat, že není dost dobře možné zpracovat dopady v rámci dějové linie. Proto u Zaklínače vidím jedinou možnost a tou je jakási in-game separace příběhové storylinie a sandboxu jako takového.

Přeloženo do češtiny - příběhová linie se bude odehrávat podobně jako v předchozích dílech v propracovaných lokacích, kde bude vidět dopad jednotlivých rozhodnutí, budou se tam odehrávat cut-scény, konverzace apod. Sandbox bude používán pro vedlejší questy a lovy monster, které nebudou mít přímý dopad na dějovou linku (a vice versa). Ani časově to moc nehraje, viz výše, udělat velký propracovaný funkční svět prostě trvá a i taková Bethesda, která s tím má kupu zkušeností, to dělá sakra dlouho.
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 6. 2014 19:49

A je to tady! http://www.eurogamer.cz/articles/2014-0 ... unora-2014

Jen jsem moc nepochopil, proč neudělají i edici pro normální lidi. Sochu si můžou za ty peníze nechat :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 6. 2014 21:13

Ciri a Yeneffer - Geraltova zákonná manželka ? Bůůů, budu potřebovat nový komp :/
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 6. 2014 21:19

Na co komp, když existují konzole?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 6. 2014 21:33

Existují, ale na nabušeným počítači to bude vypadat vždycky líp. I když zaklínač (oba předchozí díly) byly portovány i na Mac, ale to bych si asi musil koupit mac pro :D a to je zatím mission impossible.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 6. 2014 22:30

U PS4 by to nemuselo být tak hrozné. Sice třeba 720p, ale zase 60 FPS. U Witcher 3 zatím počítám hlavně s PS4 verzí, ale uvidím.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 5. 6. 2014 23:16

Peknej trailer (zvlaste pak v te 40mbps verzi). Za tu grafiku, by se nestydelo kdejaky CGI. Jsem zvedavej na HW naroky v plny palbe, a jak to bude vypadat na konzolich.

Kazdopadne celkove spis zklamani, doufal jsem ze ukazou konecne nejakej plynulej gameplay. Snad bude neco verejnyho na E3.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 6. 6. 2014 08:24

tdjohn píše:Na co komp, když existují konzole?

Na co konzole, když to komp rozběhne mnohem lépe, levněji, a s možností modů ?
A ještě jako bonus můžu podpořit přímo CDProjekt, aniž by se o moje peníze museli dělit s megakorporacemi jako Sony či MS.

SPY píše:Kazdopadne celkove spis zklamani, doufal jsem ze ukazou konecne nejakej plynulej gameplay. Snad bude neco verejnyho na E3.

Na E3 bude gameplay. Gamespot např. to budou mít na livestage.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 6. 2014 11:29

Ale já to nechci hrát v pravěkém rozlišení.... Konzole je prostě jen jednoúčelový krám... Pro mne nemá v současnosti sebemenší smysl si pořizovat konzoli. Protože nejvíc hraju War Thunder a Euro Truck Simulator 2. plus mám na steamu hoodně AAA her co jsem ještě ani nepustil. Třeba starších, ale zajímavých.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 6. 6. 2014 13:33

8Paul píše:A ještě jako bonus můžu podpořit přímo CDProjekt, aniž by se o moje peníze museli dělit s megakorporacemi jako Sony či MS.

No kdybys koupil konzolovou verzi, tak dostanou vic, protoze ani MS ani Sony neberou 33% (Pokud zvazime ceny 1000/1500). Jinak si nedelej iluze, ze bys primo podporoval CDProjekt. Vetsina penez jde samozrejme tomu, kdo vyvoj platil - vydavatel.
SPY
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka