od Pipin 3. 12. 2013 12:58
Trochu se zpožděním referuji - před týdnem jsem dohrál Dark Souls.
Nahráno mám kolem 60 hodin, level něco přes 100, zabil jsem všechny bossy i v datadisku, včetně nepovinných (krom těch neagresivních, zdravím krasavici s kosou v Painted worldu). Hrál jsem za válečníka, kouzlil jsem minimálně. Hru jsem dohrál s Black knight swordem, na úplném konci jsem měl už staty i na Dragon greatsword, ale zkusil jsem ho jen párkrát.
Je to skvělá hra, jedna z nejlepších za posledních pár let. S upscale patchem je krásná, některé lokace jsou dechberoucí. I architektonicky je to nádhera - celou hru se vlastně pohybujete na úbočí jedné hory a v hlubinách pod ní, sem tam si otevřete zkratku a najednou koukáte, že když odtud vylezete po žebříku, jste zase na Undead Burgu, kde jste před patnácti hodinami začínali. člověk se pak cítí trochu jako doma:)
Souboje jsou zábavné, i tomu gamepadu jsem docela rychle přivykl (byla to moje gamepadová premiéra!). Ani bych ji nenazval tolik těžkou - tech frustračních míst, kde na jednu příšeru jdete třeba dvacetkrát, jsem měl jen pár. Chce to mít trpělivost, vědět, že některý lokace budu procházet mockrát a párkrát za hru se zastavit a pár hodin grindovat a levelovat.
Super hra a vřele ji doporučuju!
Welkome to heal!! - Mirdasl