Mass Effect 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 12. 2010 22:25

Lo!Zza píše:Garrus byl taky v jednicce a pak i ve dvojce, takze v tomhle bych problem nevidel. A Mordina tam proste chci, on ma uplne epicky komentare. :)

Ale Garrus nemohl v jednicce umrit, proto se s nim pocitalo. Ale vem si Wrexe, ktereho jsi bud prekecal a prezil nebo neprekecal a umrel. A ten uz tam ma jenom malou roli. Stejne tak Ashley/Kaidan...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 13. 12. 2010 23:15

Ashley nebo Kaidan mají ve trojce hlásit comeback. Co se týká ostatních členů party, tak osobně tipuji, že dvojice Garrus a Tali zůstane. Zbytek bude opět komplet nový. Přece nečekáte, že vás Bioware nechá zvyknout si?

Ostatně počítám, že herní systém bude opět kompletně překopaný. Určitě zase něco provedou zbraním a brnění. Pro jistotu bych nechal Sheparda zase umřít a ještě víc vylepšit elektronikou. Nejlépe do zadku zabudovaným jukeboxem, do kterého si můžete dát vlastní mp3.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 12. 2010 23:24

holubek002 píše:
Lo!Zza píše:Garrus byl taky v jednicce a pak i ve dvojce, takze v tomhle bych problem nevidel. A Mordina tam proste chci, on ma uplne epicky komentare. :)

Ale Garrus nemohl v jednicce umrit, proto se s nim pocitalo. Ale vem si Wrexe, ktereho jsi bud prekecal a prezil nebo neprekecal a umrel. A ten uz tam ma jenom malou roli. Stejne tak Ashley/Kaidan...

To mas vlastne pravdu... :-(
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 12. 2010 11:09

Lo!Zza: tohle je jeden z tech lepsich, ale i kdyz je tam hromada spoileru, tak to zadna slava take neni
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 12. 2010 13:01

Spoileruje to akorat to, ze Shepard umre, a to se hrac stejne dozvi z prvnich 10 minut.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 12. 2010 17:19

Lo!Zza: tak minimalne sceny z posledni mise tam byt nemusely...
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 12. 2010 17:22

Proč, když nevíš, že jsou z poslední mise? :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 12. 2010 17:32

SCobra: protoze kdyz te ceka posledni mise a nevidels skakajiciho Sheparda, padajici Tali atd., tak si to mozna spojis ;)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 12. 2010 17:40

V té chvíli už je to jedno ne? :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 12. 2010 18:43

Shepard bude skakat a Tali bude padat? Sokujici! To mi opravdu uplne zkazilo celou hru!
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 14. 12. 2010 22:10

Lo!Zza: to proberem pred vydanim trojky :D
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Player. 15. 12. 2010 16:07

Ako bude vyzerat ME3, ked napriklad niektorym ludom zakapal Shepard. Vyklonuju noveho, zazracne sa objavi zivy alebo budeme hrat za krypla Jokera :D
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod soap mactravish 15. 12. 2010 20:43

Ja nechcem zase vsetky nove postavyy...dost mi trvalo kym som si zvykol na tieto...Tieto su v pohode.
soap mactravish
First Blood

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 15. 12. 2010 21:34

Player. píše:Ako bude vyzerat ME3, ked napriklad niektorym ludom zakapal Shepard. Vyklonuju noveho, zazracne sa objavi zivy alebo budeme hrat za krypla Jokera :D
Oficialni verze je, ze v takovem pripade nebude mozny import.
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 15. 12. 2010 22:08

Taky myslím že pokud někomu náhodou chcípnul, rychle dal LOAD a zkusil to znova. Mě dokonce vadila i smrt Mordina natolik, že jsem hrál celou závěrečnou misi znova abych ho zachránil.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka