Mass Effect 3

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 12. 2010 14:41

Jenže Shepard už to zažil. Příprava někoho jiného a jeho sžití se s týmem by zabrala spoustu času. A zkušenosti by těžko nahrazovali. Musel by to být jedině někdo z Shepardova původního týmu, jenže tam nikdo nebyl přirozená autorita a velitelský typ... Možná tak Garrus, ale to byl spíš samotář.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 12. 2010 14:52

USER47 píše:Ani v Lotrovi nebyl Frodo prezentovanej jako jedinej člověk na světě, kterej by to vůbec mohl dokázat.

Ale byl. Vsechny ostatni by totiz moc prstenu stahla sebou. (Gandalf + ostatni spolecnici) ;-]
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod inexplicit 12. 12. 2010 16:17

USER47 píše:"omajgat, všichni umřeme, pokud nepřijde Shepard a nezachrání celou galaxii"

tohle mi taky vrtalo hlavou..ale pak sem si rekl, ze si hru uziju vic, kdyz se v tom nebudu rypat...a asi to bude platit i pro trojku .. ono predpokladam ze stejne jak pro me byly nejlepsi hry tohoto roku me2 + ac2 ..tak to bude stejny i pristi rok ..me3+ac3 :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Player. 12. 12. 2010 19:02

ako keby neboli tisice dalsich uspesnych knih/filmov/hier/pribehov, kde je pribeh postaveny na clovekovi, ktory je ako sa hovori "chosen one"..
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Thowt1 12. 12. 2010 19:12

tak ale je to logicke a pochopitelne, clovek chce hrat nieco, co nezazije v relanom svete a chce, aby ho hra potlapkavala po rameni. vsetko ostatne je len simulator :-)) . ze je clovek chosen one a ze zachranuje ríšu/zem/galaxiu/vesmir nie je vada hier, ale ich vlastnost ;-) kazdy chce byt hero :-D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 12. 12. 2010 20:18

Mně na dvojce spíš vadilo, takové to deus ex na začátku. Najednou Shepard zgebnul, tak ho postavili lepšího. Divný.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 12. 12. 2010 20:36

Celkem tragedie, ale zase je fakt, ze treba trailery k ME2 byly casto take slabe a dopadlo to dobre...

mozny ME3 spoiler z jedne diskuse:
Slidell505 wrote...

inb4 how me3 plays out.
Opening cinematic which involves the reapers attacking earth.
Tutorial mission.
Initial story mission introducing you to your first party members.
{Choose one of four planets}
Go to that planet, meet with the leader.
"Our army is too occupied with (small scale problem) to even think about joining you."
Go and solve their problem, maybe a moral choice on the way and meet party members.
"We pledge our allegiance"} x3
Another story mission where '**** gets real'.
Previous loop, one last time.
Final missions.
Credits roll. (with no Faunts)

USER47 píše:Mně se ME2 líbil. Ale ty patetický žvásty ve stylu "pokud nenajdeme a neoživíme Sheparda, tak si můžeme jen sednout a čekat na smrt" na mě byly trochu moc.
Tak, ja jsem si trochu pomohl berlickou, ze slo treba o Shepardovy "vize" ... coz je samozrejme nesmysl, protoze tam by stacila Liara.

Jinak na příběhu se dá těžko něco kritizovat, když tam prakticky žádnej nebyl. :-D
Ale podany byl pekne, ne? :-D
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 12. 2010 19:45

Bavila me jednicka, bavila me dvojka a na trojku se hodne tesim. A co se tyce toho, ze je Sheppard nepostradatelny a jediny zachrance galaxie... Hrat ze nekoho takoveho je urcite zabavnejsi, nez za nejake ozralu sediciho cely den v hospode. Je ale pravda, ze by se to s tim hrdinstvim zase nemelo prehanet...
Spis by me zajimalo, proc byva ve sci-fi tak malo lidi (nejotravnejsi to je pro mne ve Hvezdne brane, ale tam je to dano asi i rozpoctem). Mi nerikejte, ze Reaperi zabijou za jeden tyden jenom 7 milionu lidi z deseti miliard, co by na Zemi treba mohlo zit. Na to, ze to je jenebezpecnejsi rasa, jsou to celkem lamy :-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 12. 2010 20:05

uzivatel_cz píše:Celkem tragedie, ale zase je fakt, ze treba trailery k ME2 byly casto take slabe a dopadlo to dobre...

Tomuhle rikas, ze byl slaby?

Jeden z nejepictejsich traileru co jsem videl.

Modlim se k videohernimu bohu aby do ME3 dali Mordina. :oboze

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod TJK 13. 12. 2010 20:26

Vzhledem k tomu co se objevilo na konci 2 předpokládám že 3 bude přímo navazovat a tudíž logicky by gamer měl dohrát s ansáblem který mu zbyl ze 2.
Každopádně se těším jako malý kluk.
Naposledy upravil TJK dne 13. 12. 2010 20:26, celkově upraveno 1
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
First Blood

Odeslat příspěvekod holubek002 13. 12. 2010 20:26

Lo!Zza píše:Jeden z nejepictejsich traileru co jsem videl.

Souhlasim ;-)

Pokud ti neumrel, tak si myslim, ze aspon na chvili se tam urcite objevi...

To jo. Ale taky musi pocitat s tim, ze nekomu umreli vsichni. Takze tam mozna budou jenom v malych rolich, stejne jako ve dvojce postavy z jednicky.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 13. 12. 2010 20:56

to neee =) ja bez legiona a jesteraka hrat nechcu =D ..umrela mi slecna potetovana..ale po te mi smutno nebude :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod soap mactravish 13. 12. 2010 22:02

Neumrel mi nikto, to by som nedopustil. Trojku si bez Grunta / Wrexa a Garrusa neviem predstavit. Taketo dokonale spojenie brutalnej sily, a stylovej elegancie sa nevidi tak casto.

Mimo toho je Mass Effect trilogia najlepsou hrou aku som kedy okusil (a ze ich bolo dost), default Male Shepard (Mark Vanderloo) je sympatak a dabovany je na moj vkus vynikajuco. Jednoducho ma bavi byt Paragon hrdinom :)

A nakoniec, od trojky ocakam nejake epicke ukoncenie pribehu, rozvijanie vztahov, navstivenie nejakych uplne novych miest...

Ale neviem ci si to vobec chcem zahrat...vediet ako to cele skonci, ked to tak uzasne zacalo :D
soap mactravish
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 12. 2010 22:06

Mne zatim neumrel nikdo. Hraju to pomalicku, abych pak nemusel cekat na trojku, ale uz mi zbyva jen prekecat Tali, se mi zda...

Garrus byl taky v jednicce a pak i ve dvojce, takze v tomhle bych problem nevidel. A Mordina tam proste chci, on ma uplne epicky komentare. :)

A taky se mi libi defaultni Shepard...vetsinou si delam zenskou postavu, ale tady mi to vyhovuje tak jak to je.

Btw, jak je to s tema vedlejsima postavama v ME2 kdyz hrajete od zacatku bez savu? To jsou tam taky?

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 13. 12. 2010 22:10

Jsou tam no :-) Akorát se aplikuje nějakej předpřipravenej scénář + si něco vybereš v úvodním rozhovoru.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka