The Elder Scrolls V: Skyrim

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mtmccox2 5. 12. 2011 11:36

Jsem jedinej, kdo neřeší kokotiny, ale místo toho dělá FUS RO DAH na zajíčky, mlátí draky po hlavě, pálí pavouky, skáče Leap of Faith z vodopádů, slintá nad polární září v noci a odlesky vody ve dne, nakupuje nemovitosti, bere svým i cizím, bohatým i chudým, učí se nové Thuumy, žere 15 dvoukilových sýrů na posezení, chytá duše do kamenů, a je při tom dokonale šťastnej?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 5. 12. 2011 11:42

PC - to ze se jdu podivat do libovolneho mista na mape je ta volnost , nebo co by jsi si predstavoval volnosti na mape? Aby jsi mohl treba kopat zakopy pred draky , nebo co? Tvoje ciny na chod sveta vliv maji,od veci globalnich az po pitominky ze nekoho naseres a on se ti pomsti , jen to chce hrat trochu vic. Ony nejdou zabit klicove postavy?..No..nejdou..a proc by mely..abys pak nemohl dokoncit dejovou linii..?? klony budov..hmm..z tech stovek druhu budov a dungeonu ze jich je par stejnych..tohle ti vadi..nebo jen hledas mouchy kde neni treba? Postavy maji par animaci..maji jich dost...tohle neni fable aby se ti postavicka skrabala v zadku a uprdla si kdyz se nudi..ja nevim..tohle mi teda nechybi..ale tobe asi jo vid? draka zabijes na par ran?,..Hmm..tak to jsi jich jeste moc asi nevidel vid? Pockej az narazis an starobyleho draka , ten ti vysvetli ze ho zabijes na par ran,2x te zobne a budes lezet..a pak vypisovat na forum jak jsou ti draci tezci:)
A to ze te Obr da na jednu ranu??..tak k nemu nelez kdyz na nej zatim nemas . Co se tyce manzelstvi..tak myslim ze ten knez ti jasne vyvsvetlil jak se to ve Skyrimu ma s namluvama a proc mas ten amulet..nebo ty rozhovory nectes , ze to nevis?? Sex mit nemuzes , ale ani si ho nemuzes ve Skyrimu vyhonit a taky tam nejde mit analni sex s konem..to ti taky vadi??
Tve dojmy na me pusobi jako kdybys to hral par hodin a zbytek vycetl nekde v diskuzich kde diskutuji podobne zkuseni hraci Skyrimu jako jsi ty. A ze se ti vic libi zaklinac..proc ne...ale srovnavas zcela odlisne hry...ale hlavne ze mas s cim srovnavat..priste srovnavej treba z Gothicem 3 nebo two worlds...tam to bude aspon podobne zamerene.)
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 5. 12. 2011 12:12

Teď jsem koukal na nové video zaměřující se na sekance v PS3 verzi a je to celkem maso. Osobně myslím že měli jít s detailama ještě níže a zachovat použitelný framerate.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 5. 12. 2011 12:33

PoliceCollector píše:Já jsem svoje dojmy popsal na blogu. Ona ta volnost je jen potěmkinova vesnice, veškerá volnost končí v tom že se jdete podívat do libovolného místa na mapě. A to je celé. To je ta mantra, alfa a omega. Vaše činy nemají na chod světa žádný vliv. Osvobodím Tamriel od dračí zhouby - a nikdo o tom neví, v Oblivionu mě aspoň zdravili Greetings Champion ! Nejde zabít klíčové postavy, ba ani nejde zabít libovolná postava. Je tam sice manželství, ale jen s někým a ještě k tomu musíte mít nějaký pitomý talisman, ještě je ta hra tak pokrytecká že tam není sex. Pevnosti jsou klony, hospody jsou klony, longhousy jsou klony. Postavy mají pár stejných animací. Draka zabijete na pár ran, mamut, dračí kněz a obr vás dá na jednu ránu i na 25 levelu. Někdo popisuje že zabil vojevůdce, u bran paláce se dozvěděl že je vojevůdce mrtev a on si normálně sedí na trunu jako by se nechumelilo.... a ještě má dobrou náladu potvorák.

V tomhle je zaklínač lepší, i když o tom uvažuju on je lepší ve všem. Souboj s dračicí je zážitek, a bez té správné výbavy ho nedáte. Vaše konání ovlivňuje dění kolem, i když ne vše jde vyřešit takříkajíc mimo scénář. Grafika je hezčí, animace jsou hezčí, ženský jsou hezčí (a dá se s nima souložit), svět je taky hezčí. Akorát je to kratší a nemůžete jít támhle na ten kopec, nebo třeba do háje.... Ale k čemu je že můžete jít támhle a onehle, když to nedává dohromady žádný smysl ?

presne tak, kvuli tomu me to prestalo uz bavit (pravda po asi 60 hodinach :D ) protoze proste zazenu draci nebezpeci, ukoncim obcanskou valku atd atd a nic se proste nestane, nic se nezmeni jede se porad stejne dal
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod arathas 5. 12. 2011 14:52

Když vezmu hru s otevřeným světem....tak Fallout New Vegas mě chytil víc...ale neříkám že Skyrim je špatná hra...ale 10/10 ne ... max 9/10
I pád na hubu je pohyb kupředu.
arathas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 5. 12. 2011 14:59

Nejlepší je Divinity 2 a basta:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 5. 12. 2011 17:03

Power - mno..americani taky leckde bojujou a porad neco ukoncujou..a co ?,..jede se dal ne? :) Ja nevim..a co by bylo lepsi ? .Mit na konci honosne outro a nemoct hrat dal?..hmmm..tohle byla myslim jedna z veci ktera se hodne vytykala falloutu 3..ze po dohrani dejove linie hra konci...
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 12. 2011 19:27

Ne, nenahrál, jsem toho moc, já myslím že ke 40hodinám to bude. Taky mám hotovou hlavní dějovou linku, taky mám ukončenou občanskou válku a když jdu k hraběnce (jarlice zní hrozně) do Samoty, tak pořád sedí na trůně a není velkokrálovna Skyrimu, ačkoliv já jsme bojoval za to aby velkokrálovna byla. Dokonce ji ani nemůžu říci že jsem potkal jejího muže a v záhrobí se ji nelíbí. Jarlové neví kdo jsem ani když jsem zachránil skyrim, ani když jsem ukončil válku, naopak lidi na válku nadávají, ačkoliv žádná válka už není a melou o tom jak prodávají stromy do války, když už je po válce. V Oblivionu když jste zavřeli pekelné brány tak byl konec zvonec s čertma - dremorama a tady se pořád producírujou draci. Ačkoliv měli vstát z mrtvých a měli být tedy po porážce mega draka zase chcíplí. Krásně to všechno napsal Dan Vávra, a já s ním souhlasím. Aby Jarl v Jitřence nevěděl že jsem ten hero (vlastně heroinka) a chtěl abych splnil nějaké pišošvorné úkoly.... Ani ty mise za bratrstvo nejsou taková sranda no a to co vyvedl poslední patch je vážně k pláčí... Je to ošklivé, je to nelogické, je tam rozsáhlý svět ale zase tak moc se tam toho dělat nedá. Ke všemu je krajina (dle Vávry) navržená stylem prdnu jezero tam kde by nikdy nebylo a potok teče odnikud nikam. Kůň šplhá jak Abrams na plný plyn (vlastně pardon, vyleze i tam kam by tank nikdy nevyjel) je ale pomalý, nedá se z něj bojovat, převýšení terénu je někdy nelogické. Musím říci že jsem nakonec spíše zklamán a dal bych tomu 80-85% více ne. Nehledě na to že grafika neustále volá - jsem hnusná, jsem hnusná, jsem předělaný Morrowind líznutý Oblíkem, halo vidíš jak jsem hnusná ?

Jinak v takovém dragon age zabít draka bylo něco, drak je přece überpredátor a nakonec ho předčí blbej mamut, kterýho v reálu poloopičák utloukl tyčkou, kdyžto vy ho nesložíte mečem s damage na 50, obohaceným magii a v plátovém brnění, s nějakými těmi kouzly. Super ! Kdyžto Alduina upižláte dračí zhoubou za minutu a půl. Jéje, to je fakt sranda. Co je to ten starobylý drak ? To je ten co sám od sebe shoří a promění se v létající a zuřící kostru ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 5. 12. 2011 19:43

PC: co si pamatuju tak v DA jsem draka zabil s jednou postavou..takze nic moc , co se tyce DA uberpredatora.Ve skyrimu se nejtezsi darci zacnou objevovat az pozdeji..a ver tomu ze zabit je neni sranda:)
A uz my doslo kym jsi ovlivneny..Vavrou..takze nema smysl to dal resit..:D
PS: zkus si nekdy udelat vlastni nazor , treba se ti pak bude libit vic her:)
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 12. 2011 19:48

Mě by spíše zajímalo, jestli je Fallout NV jiný než F3 a Skyrim. Údajně nemá chyby her od Bethesdy. Je to tak? Nehrál jsem ani jedno, ale NV jsem kupoval hlavně proto, že je prý v tomhle lepší. Tenkrát šlo o rozdíl od F3 a Oblivion.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 5. 12. 2011 20:43

Vegas uz je radne opatchovane asi 7mi velkyma updatama..takze je ok...ale v dobe vydani to bylo zabugovane hodne.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 12. 2011 20:52

Jde mi o "herní" chyby. Chyby v příběhu a v celém světě, které někdo vytýká a jiný ne. Například F3 mi přišel jako hodně špatná hra, ale NV měl být úplně jiný. Vidím ale, že se občas najde někdo, kdo Skyrimu vytýká některé chyby, které byly v TES sérii vždy a byly i ve Falloutu 3. Jestli je tedy Obsidian opravdu jiný a dělá jiné hry. Samozřejmě si to můžu všechno zahrát, ale určitě někdo tady hrál F3, F:NV i Skyrim a může to porovnat.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 5. 12. 2011 21:53

mno jo to by jsme museli vedet co je pro tebe chyba a co ne..
Ale obecne vsechny ty hry jsou si svym zpusobem podobne. Me F3 taky nebavil , Vegas uz bylo lepsi...ale ani jedno me zdaleka nebavilo jako Skyrim..takze tezko ti radit..aspon z meho pohledu..:)
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod arathas 5. 12. 2011 22:07

No Fallout 3 byl takovej nepovedenej, ale F:NV už bylo o mnoho lepší...mě teda F:NV bavil víc než Skyrim. Je pouze můj osobní názor kterej je asi dost ovlivněný tím, že starý fallouty považuju za jedny best of her vůbec.. :-)
I pád na hubu je pohyb kupředu.
arathas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 6. 12. 2011 08:01

mtmccox2 píše:Jsem jedinej, kdo neřeší kokotiny, ale místo toho dělá FUS RO DAH na zajíčky, mlátí draky po hlavě, pálí pavouky, skáče Leap of Faith z vodopádů, slintá nad polární září v noci a odlesky vody ve dne, nakupuje nemovitosti, bere svým i cizím, bohatým i chudým, učí se nové Thuumy, žere 15 dvoukilových sýrů na posezení, chytá duše do kamenů, a je při tom dokonale šťastnej?

Nejsi, neboj. ^^
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka