od PoliceCollector 5. 12. 2011 10:58
Já jsem svoje dojmy popsal na blogu. Ona ta volnost je jen potěmkinova vesnice, veškerá volnost končí v tom že se jdete podívat do libovolného místa na mapě. A to je celé. To je ta mantra, alfa a omega. Vaše činy nemají na chod světa žádný vliv. Osvobodím Tamriel od dračí zhouby - a nikdo o tom neví, v Oblivionu mě aspoň zdravili Greetings Champion ! Nejde zabít klíčové postavy, ba ani nejde zabít libovolná postava. Je tam sice manželství, ale jen s někým a ještě k tomu musíte mít nějaký pitomý talisman, ještě je ta hra tak pokrytecká že tam není sex. Pevnosti jsou klony, hospody jsou klony, longhousy jsou klony. Postavy mají pár stejných animací. Draka zabijete na pár ran, mamut, dračí kněz a obr vás dá na jednu ránu i na 25 levelu. Někdo popisuje že zabil vojevůdce, u bran paláce se dozvěděl že je vojevůdce mrtev a on si normálně sedí na trunu jako by se nechumelilo.... a ještě má dobrou náladu potvorák.
V tomhle je zaklínač lepší, i když o tom uvažuju on je lepší ve všem. Souboj s dračicí je zážitek, a bez té správné výbavy ho nedáte. Vaše konání ovlivňuje dění kolem, i když ne vše jde vyřešit takříkajíc mimo scénář. Grafika je hezčí, animace jsou hezčí, ženský jsou hezčí (a dá se s nima souložit), svět je taky hezčí. Akorát je to kratší a nemůžete jít támhle na ten kopec, nebo třeba do háje.... Ale k čemu je že můžete jít támhle a onehle, když to nedává dohromady žádný smysl ?