The Elder Scrolls V: Skyrim

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mtmccox2 28. 11. 2011 22:48

1322516567139.jpg
1322516567139.jpg (72.39 ) Zobrazeno 6473 krát
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 29. 11. 2011 10:19

" ..a ja ze se bug s dverma tyka jen warezu =) "
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod flash789 30. 11. 2011 23:29

Tak tohle je asi nejvic nadsenej clovek ze Skyrimu co jsem zatim videl :D
bacha na spoilery :)
http://angryjoeshow.com/2011/11/skyrim-angry-review/
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 1. 12. 2011 00:00

Hele jak se můžu měnit ve vlkodlaka ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 1. 12. 2011 07:04

PC: Dělej questy za Companions - tu válečnickou gildu z prvního města...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 1. 12. 2011 08:14

To já dělám a a už mě přijali mezi sebe, takže se už můžu měnit ve vlkodlaka ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod powerball 1. 12. 2011 08:57

delej ukoly za ne a casem se k tomu dostanes
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 12. 2011 09:49

Ja jsem videl na zivo tu collectorku a kdybych vedel jak vypada v realu tak do ni asi jdu. :D Clovek cekal ze je to jen mala soska a ona je i ta krabice takova monstr krava, ze se nedivim proc to stoji tolik. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 1. 12. 2011 13:17

PC píše:To já dělám a a už mě přijali mezi sebe, takže se už můžu měnit ve vlkodlaka ?

PC, věř že až se budeš umět proměnit ve vlkodlaka, tak to poznáš. Jaký quest jsi pro ně dělal?
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 12. 2011 13:41

Jak jdete s parťákem pro amulet do hrobky a pak vás přijmou do kruhu. Právě v té hrobce se společník promění ve vlkodlaka a vy si pak o tom můžete popovídat s ostatními. Myslím že to je hned druhá mise.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod arathas 1. 12. 2011 14:49

Jen mě mrzí že v těch úkolech není nějaký větší rozhodování...

PC : kdo si počká ten se dočká ;-)
I pád na hubu je pohyb kupředu.
arathas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Player. 1. 12. 2011 19:59

arathas píše:Jen mě mrzí že v těch úkolech není nějaký větší rozhodování...

Kolkokrat som cakal, ze budem mat viac moznosti ako ukoncit quest, ale ziadne take... Velke sklamanie v tomto ohlade, a nielen v tomto... AI companiona je na urovni retarda, suboje su nudne, inventar je katastrofa a pribeh sa mi ani po 30-tich hodinach hrania nepodarilo najst.

Nechapem ako moze niekto dat takejto hre 10/10 alebo ju prehlasit za GoY... pre mne je Skyrim maximalne 7/10, ak nie menej.
Player.
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xgandalf 4. 12. 2011 22:03

Player.: 10/10 je pochopitelně přepísknutý, na druhou stranu většina negativ typu variabilita rozhodování při questech, inventář, AI nejsou tak tragický a jsou ehmmm jakýmsi koloritem TES, nebo budou vyřešený modama.

TES (a Skyrim) má svoje kouzlo, který se projeví v okamžiku, kdy přistoupíš na jeho hru - vykašleš se negativa a použiješ objevitelského ducha založeného na základním principu "to by mě zajímalo, co je za tím kopečkem/na tom ostrově/v tý jeskyni". Je to v podstatě jediná offline hra, která ti něco takového dovolí v takovém rozsahu. Ale ne nadarmo jsem už párkrát viděl názor (se kterým bych si dovolil souhlasil), že hry ze série TES je nejlepší kupovat tak dva roky po vydání. Hra je opatchovaná, mody ti zajistěj lepší grafiku, hratelnost, leveling a plno dalších věcí a potom to už opravdu je na oněch 9-10/10.
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flash789 4. 12. 2011 22:32

Pro me osobne to je desitkova hra, kdybych chtel byt hodne prisny tak 9/10.Pproblem sposuty lidi je v tom ze to maji tendence hrat jako Dragon Age a cekaji ze to bude neco v tom stylu ,a kdyz neni tak jsou zklamani. To ze ukoly maji jedno reseni nebo dve,pro me problem neni , protoze prubeh kazdeho ukolu se bude pokazde v necem lisit , a to tim co delam ja , ne to co mi urci hra. Zacatek ukolu a vysledek bude stejny..ale prubeh ne.Tohle je ten zasadni rozdil..ve hrach typu mass effect nebo DA , delate ukol..a na predem danych mistech na vas vybihaji nepratele , scripty se spousteji vzdy stejne. V TES to takhle nefunguje a to je to co me bavi.K cemu mi je deset ukonceni nejakeho ukolu,kdyz stejne si clovek vetsinou vybere tu nejvyhodnejsi a ty ostatni nikdy ani zkouset nebude. A pokud nekdo chce vic moznosti v ukolech,nikdo mu enbrani vytvorit si je sam..potrebujes klic k necemu..a je pouze moznost NPC rict..dej mi klic..no tak mu ho vyberte z kapsy , nebo ho zabijte ..pockejte si az pujde v noci spat , vloupejte se mu do domu..vyberte mu dum..a pak ho zabijte a klic si vemnte...je to jen priklad..maly...takhle se v TES da resit kde co...jen si to clovek ovlada sam..JAKE SI TO V TES UDELAS TAKOVE TO MAS. :)
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 12. 2011 10:58

Já jsem svoje dojmy popsal na blogu. Ona ta volnost je jen potěmkinova vesnice, veškerá volnost končí v tom že se jdete podívat do libovolného místa na mapě. A to je celé. To je ta mantra, alfa a omega. Vaše činy nemají na chod světa žádný vliv. Osvobodím Tamriel od dračí zhouby - a nikdo o tom neví, v Oblivionu mě aspoň zdravili Greetings Champion ! Nejde zabít klíčové postavy, ba ani nejde zabít libovolná postava. Je tam sice manželství, ale jen s někým a ještě k tomu musíte mít nějaký pitomý talisman, ještě je ta hra tak pokrytecká že tam není sex. Pevnosti jsou klony, hospody jsou klony, longhousy jsou klony. Postavy mají pár stejných animací. Draka zabijete na pár ran, mamut, dračí kněz a obr vás dá na jednu ránu i na 25 levelu. Někdo popisuje že zabil vojevůdce, u bran paláce se dozvěděl že je vojevůdce mrtev a on si normálně sedí na trunu jako by se nechumelilo.... a ještě má dobrou náladu potvorák.

V tomhle je zaklínač lepší, i když o tom uvažuju on je lepší ve všem. Souboj s dračicí je zážitek, a bez té správné výbavy ho nedáte. Vaše konání ovlivňuje dění kolem, i když ne vše jde vyřešit takříkajíc mimo scénář. Grafika je hezčí, animace jsou hezčí, ženský jsou hezčí (a dá se s nima souložit), svět je taky hezčí. Akorát je to kratší a nemůžete jít támhle na ten kopec, nebo třeba do háje.... Ale k čemu je že můžete jít támhle a onehle, když to nedává dohromady žádný smysl ?
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka