The Elder Scrolls V: Skyrim

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod xgandalf 27. 11. 2011 00:45

inexplicit: Kolik máš hodin nahráno? Protože já jsem někde u 80 a o tom, že bych měl hotovou většinu úkolů, si můžu nechat zdát..:-)) Ani nijak po úkolech nepátrám, prostě si chodím po krajině, sem tam někoho potkám a ono se to naskládá.
Zrovna jsem vyřešil záhadu úmrtí ve Frostflow majáku, na který jsem při jedné pochůzce narazil. Ty deníky popisující divný zvuky ve sklepě tomu dodaly takovou správnou "mrazivou" atmosféru. Ale jinak je pravdu, že z hlediska originality na tom byl s questama Oblivion, potažmo Morrowind, o něco líp, tady je to většinou "někam dojdi, tam to vykydli, něco přines" a podobný záležitosti.
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod inexplicit 27. 11. 2011 11:08

mno k te 80ce se blizim :) tam hodne zalezi na tom koho potkas zrovna ..a ja uz jsem trochu liny po tech hodinach zkouset mluvit s kazdym, jesi mi neda ukol :) takze vyklizim ruzne jeskyne atd sam .. obcas se dozvim ze jsem splnil ukol ..ktery mi jeste ani nebyl zadan :D

jinak jsem venku narazil na "prastareho draka" ..a musim rict, ze porazit ho byl vetsi problem nez alduina :)
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod mtmccox2 27. 11. 2011 15:41

1322329835312.png
1322329835312.png (211.5 ) Zobrazeno 6565 krát

:D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 27. 11. 2011 20:11

Na čo se dají utratit peníze? Mám kolem 40k, baráčky v Riftenu a Whiterunu, vybavení, víc nepotřebuju. Nějaké tipy?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 11. 2011 00:59

Na tiscali je výborný článek od Dana "Hellboye" Vávry. Přiznám se od té doby co se games chopila ex parta z Levelu je čtu moc rád ! Doporučuji, budete se místy i smát, Vávra si opravdu nebral servítky a natřel to tedy Bethesdě pěkně a oprávněně.

Prastarý drak... Není to nááhodou ten který se ve vzduchu rozpadne v prach, vy z něj vysajete duši ale vzápětí se na vás vrhne dračí kostra a je pěkně tuhý ? (Tuším že jsem ho nedal, teď už možná ano, ale zase nevím kde je...)

Super byl i souboj přímo před branami Samoty, to bylo poprvé kdy jsem viděl jak napadnul město...

Nechci lhát - dračice v Zaklínači 2 je mnohonásobně tužší protivnice a setkání s ní je zážitek. Tady opravdu nefunguje vyváženost, když zabijete v pohodě draka ale zabít mamuta nebo obra je složitější, potažmo takový dračí kněz je taky super tuhý boss. Nesmyslně se mi jeví i přízrační pomocníci - nejen že po jejich vyvolání můžete aktivovat řev až za dlooouho ale navíc brzy zemřou...Tedy zmizí zase zpět do Sovgardu,což je na to že jde o hrdiny a ne nějaká béčka nebo céčka dost málo...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod inexplicit 28. 11. 2011 08:20

zabit dracici v zaklinacovi me zacalo po nejake dobe iritovat...nasledne stresovat (a hry hraju prevazne proto, abych se stresu zbavil) .. poprve po deseti letech jsem zacal uvazovat o tom, ze pohledam nejaky cheat nebo zmenim obtiznost na lehci :D ..nakonec se povedlo..ale pff..snad naposledy jsem se ve hre setkal s takovou prasarnou =)

jinak skyrim...ve hre jsou normalni draci.. to je pohoda..pak nejaky "starsi drak" ...ten trva udolat trochu dyl..ale taky pohoda .... a pak "prastary drak" ..u kteryho je trochu problem s tim..ze vas ohodi ohnem jednou a vickrat uz neni potreba, protoze jste mrtvi... ..udolat ho nebylo nejak stresujici..protoze jde narozdil od zaklinace ukladat pozice kdykoli...alee..bylo to na dlouho ...

a stejne me ted hra zacina trochu stvat ...ze i po dohrani pribehu, kde jsem porazil jejich "vladce" ..zacinam potkavat draku cimdal vic...snad po kazdym vylezeni z baraku vidim nekde krouzit draka .. a rychle premistovani neni mozne, dokud ho neposekam .. obcas se hra neboji na me poslat rovnou dva.. ...uvazoval jsem, ze udelam screenshot, kde mam dve draci kostry na sobe :D ..no proste uz je to znacne otravne ...
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 28. 11. 2011 09:20

no ja sem dohral hlavni lajnu, pak vsechny ty vedlejsi ukoly od gild (zlodeji,companion,civil war atd.) a uz me to docela prestalo bavit, level 40, vybaveni skoro nejlepsi, prachy uz nejsou za co utracet tak co delat...ale tak bylo to dobrejch asi 60 nebo 70 hodin :D
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 28. 11. 2011 15:36

na tom je pekne videt jak to kazdy hraje jinak..ja mam nejakych 140 hodin..lvl 40 a z hlavnich dejovych linii nemam hotovou zadnou:)
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kozenka 28. 11. 2011 17:18

Lidi dostal jsem se k dalšímu problému. Hraju misi Krysa zahnaná do kouta a mám si promluvit s Esbernem. Ovšem rozhovor probíhá dosti zvláštně. Nejdřív vše probíhá bez hlasu a text rychle mizí a potom když ho přesvědčim, aby mě otevřel, tak se nic neděje. Nevíte někdo co s tim? Asi nějakej bug že? Setkal se s tim někdo?
DSLR - Nikon D90
kozenka
First Blood

Odeslat příspěvekod arathas 28. 11. 2011 17:31

140hodin???? máte vůbec nějakej soukromej život???
I pád na hubu je pohyb kupředu.
arathas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 28. 11. 2011 17:42

arathas - proc se ptas , jasne ze mam , jen uz jsem dost starej na to abych si mohl dovolit neco hrat nekolik set hodin..pac uz mi nic neutece:)
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod arathas 28. 11. 2011 18:06

Jen mě překvapil tak vysokej počet odehranejch hodin vzhledem k tomu, před jak krátkou dobou to vyšlo...
I pád na hubu je pohyb kupředu.
arathas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 28. 11. 2011 18:21

kozenka..znamy bug..cekej na patch..opravi to..nebo na netu se na tohle nekde vali neoficialni patch prozatimni..google:)
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kozenka 28. 11. 2011 18:35

Tak to je na pytel :-)) jen nechápu, že někdo přes to projde a někdo ne. Každopádně podívám se po googlu jestli se nějakej ten neofiko patch nenajde :-)) Dík :-)
DSLR - Nikon D90
kozenka
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 28. 11. 2011 19:46

140hodin???? máte vůbec nějakej soukromej život???

Znáš někoho, kdo hraje WoW? :-)
Ačkoli se to dnes už nezdá, je to taky jen počítačová hra.
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka