zabit dracici v zaklinacovi me zacalo po nejake dobe iritovat...nasledne stresovat (a hry hraju prevazne proto, abych se stresu zbavil) .. poprve po deseti letech jsem zacal uvazovat o tom, ze pohledam nejaky cheat nebo zmenim obtiznost na lehci

..nakonec se povedlo..ale pff..snad naposledy jsem se ve hre setkal s takovou prasarnou =)
jinak skyrim...ve hre jsou normalni draci.. to je pohoda..pak nejaky "starsi drak" ...ten trva udolat trochu dyl..ale taky pohoda .... a pak "prastary drak" ..u kteryho je trochu problem s tim..ze vas ohodi ohnem jednou a vickrat uz neni potreba, protoze jste mrtvi... ..udolat ho nebylo nejak stresujici..protoze jde narozdil od zaklinace ukladat pozice kdykoli...alee..bylo to na dlouho ...
a stejne me ted hra zacina trochu stvat ...ze i po dohrani pribehu, kde jsem porazil jejich "vladce" ..zacinam potkavat draku cimdal vic...snad po kazdym vylezeni z baraku vidim nekde krouzit draka .. a rychle premistovani neni mozne, dokud ho neposekam .. obcas se hra neboji na me poslat rovnou dva.. ...uvazoval jsem, ze udelam screenshot, kde mam dve draci kostry na sobe

..no proste uz je to znacne otravne ...