od PoliceCollector 20. 11. 2011 16:31
Tak už mám jak lapací kouzlo, tak hanbatý mód. Nicméně, co takhle nějaké nové textury ? Nebyly by ? Potažmo co se stane, když nakombinuji moc módu ? Nemůže hra přestat fungovat ? Jaké módy máte odzkoušené ?
Ještě dotaz: Draci jsou náhodně generovaní nebo skriptovaní ? Teď se mi totiž stává divná věc (a předpokládám že to je skript.) Dříve jsem na draka narazil náhodou a teď mě třeba na relativně malém území ohrožují třeba rovnou tři nebo čtyři ! Jako včera, kousek od tábora -drak ! Tak jsem se do něj pustil, a najednou se zničeho nic zhmotnil druhý - a ještě horší ! Takže asi 350m od sebe ležely dvě dračí kostry !!! To je docela brutus ne ? Skyrim je přece obrovský, tak proč tam musí být vedle sebe nacpaní draci ? Trochu to té hře ubírá na atmosféře, když víte že támhle někde bude drak, souboje se šupinatými okřídlenými plazy jsou pak nuda a počáteční respekt se vytrácí. V konkurenčím Dragon Age, bylo draků jen několik a skolit jednoho byla výzva, skolit druhého bylo téměř nemožné. Také by se mi líbilo, kdyby ve hře konečně byli neskriptované osoby. Tzn. abyste mohli kohokoliv zabít - a mělo to vliv na chod hry. To že dotyčná postava klesne na kolena a vzpamatovává se ze šoku blízké smrti trochu spoileruje.... Ovšem toho se asi hned tak nedočkám.