jsem se pred tim ptal kdy ta hra konci....
..ted po zabiti alduina bych se spis zeptal..jesi ta hra ma vubec neaky konec =) lidi ve skyrimu z toho nijak zvlast nadseni nejsou...resp sedovousi me pochvalili a nikdo jiny tam "dole" nevnima, ze jsem to dokazal
jinak uroven mam jenom 27..zakillovanych draku 19 ..zlata mi zbylo 20 000 z puvodnich 75 000.... nejsilnejsi armor co jsem potkal mel 70 ...
nejzabavnejsi hrani bylo "necekane" za temne bratrstvo ..mne ten styl vyhovuje proste vic, nez sekani nekonecnych zastupu kostlivcu .. ..takovy lehky warm up na novy assassins creed..
..co se tyka boju..bohuzel nic moc ... jeden na jednoho se to jeste da .. ale jinak je hra znacne nepratelska, jakmile proti vam jde vic nepratel.... v arcanii i two worlds neni problem se s jednou zbrani rozmachnout a sejmout vsechny okolo ...ci nejakym kouzlem typu sopka... ...tady ve skyrimu nic takhle efektivni neni... takze jsem byl pozdej vdecny za plamenny plast ..a privolanou bouri (ktera ovsem zabiji i vase spojence).. ..na druhou stranu...i kdyz zabit nekoho ve hre da praci ..tak posledni soboj je znacne lehci ..nez jak to byva u poslednich souboju jinych her...coz me potesilo

nemam rad stresujici konce typu zaklinac

.. hlavni vyhodou je asi to ukladani kdykoli a kdekoli

Jinak jak uz jsem rikal pred tim...zbrane a vybaveni..slabucke jak caj ..najit neco silnejsiho ...fakt nevim kolik hodin v te hre mam jeste litat, abych videl u obchodnika neco noveho...
..abych na to jen nenadaval.. chvalim samotne draky..hlavne ze zacatku z nich sel radny respekt ..ten rev s dozvukem je krasne zpracovany..a staci na zemi videt ten stin a husi kuze

..pozdej jsem je spis vnimal jako obtizny hmyz ..ale to uz neresim... jen to zminuju..protoze se mi v jinych hrach nestava..ze bych mel z nejake sebesilnejsi potvory nahnano ...tady to asi umocnuje i ten fakt..ze nevite, jesi vas uvidi a pujde po vas..nebo ne