Zaklínač 2: Assassins of Kings

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2010 05:34

S obojím jsem spokojený, i když ve sběratelské edici bych oželel bystu a moc jsem doufal (stejně jako 99% fanoušků) v zaklínačský amulet :-(
Zajímal by mě důvod, proč jej tam nedali, když CD Projekt sám nějakou dobu před oznámením obsahu SE spustil anketu na to, co by fanoušci chtěli jako obsah této edice a bezkonkurenčně vyhrál amulet..skoro jako by je ani přání fanoušků v tomto případě nezajímalo :-/
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 24. 11. 2010 07:07

Amulet vyšel už k jedničce, měl formu přívěsku na klíče, takže těch "99% fanoušků" spíš takříkajíc zaspalo.

Sběratelská edice vypadá dobře, odstranění DRM je fanj - odpadne zbytečnej opruz při spouštění legální kopie.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2010 07:17

Ano zaspalo, protože před vydáním prvního dílu ještě hra ani žádné opravdové fanoušky neměla (jenom nedočkavce). Navíc vyšla v dost omezeném počtu - zlomek oproti počtu SE k 2.dílu.
Spousta lidí si také zaklínačský amulet pro SE představovalo ne ve formě přívěsku na klíče, ale medailonu.

Tedy abych to shrnul, tak zájemců o SE druhého dílu je několikanásobně více než těch, co si koupili SE k dílu prvnímu (já si ani nekupoval v době vydání standartní edici..koupil jsem až Rozšířenou edici a do té doby byl k hernímu Zaklínači dost skeptický - po zklamání z filmu a seriálu) a tedy jen velmi malé procento těchto fanoušků má doma zaklínačský medailon/přívěšek.
Samozřejmě kupuju SE i přesto, ale holt to zamrzí.

Jinak absenci DRM jsem očekával..taky vzhledem k tomu, že už v Rozšířené edici prvního dílu byla zrušena i kontrola DVD v mechanice (tedy jediné protipirátské ochrany, kterou W1 měl).
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 24. 11. 2010 08:57

Mě vadí ten Geraltův culík, ale asi si zvyknu. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 11. 2010 12:56

Ty jo, tak na culíku bych asi nestavěl :)

2Slash_luke: Škoda, že si neřekl dřív - měl jsem přívěšky dva, ale už jsem ten jeden navíc daroval :(
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Slash_luke 24. 11. 2010 13:55

Ertefol: škoda, odkoupil bych ho :( . Ale tak snad nás ještě CD Projekt překvapí a chvíli před vydáním hry oznámí přívěšek jako bonusový dárek pro předobjednávky :) (aby nalákali další zákazníky)

Dreamer: zpočátku mi taky trochu "bil do očí", ale už mi to ani tak nepřijde a naopak je to velmi logické. Sám mám dlouhé vlasy, takže vím, jak zavází když se člověk sehne, rychle otočí nebo když jen zafouká blbý vítr :) , takže v boji jsou nesepnuté vlasy silně nepraktické :D
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 24. 11. 2010 15:12

Já jen chci poukázat na malichernost, kterou jsem si musel těžce najít, abych měl co kritizovat. Jinými slovy, bude to vynikající hra. Až na ten culík... :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod 3D_Crab 1. 12. 2010 19:42

Novej trailer
btw: Ten culík je fakt hroznej :D
Uhni krávo, nesu sklo.
3D_Crab
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 9. 2. 2011 09:36

Dlouhé gameplay od zhruba 6.minuty: http://www.gamespot.com/shows/today-on- ... %3Bimg%3B1
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 2. 2011 18:52

-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Slash_luke 18. 2. 2011 20:04

Jasně a moje reakce byla totožná s tvým avatarem :-D

edit: dokonce i tu bradku a kníra mám :D
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 2. 2011 20:08

No jo, grafika pekna. Hodne pekna.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Chumbaba 18. 2. 2011 21:00

Parádní screenshoty, dík za ně! Osobně by mě zajímalo, jak se autoři nakonec vypořádají s cenzurou a vlnou nevole, která se zvedla po tom traileru z mučírny (sex + násilí = nižší hodnocení v "křesťanských" státech). Síla prvního dílu podle mě byla mj. v tom, že se přímo vysmíval mravnímu pokrytectví, s nímž mají polští autoři bezpochyby bezprostřední zkušenost. Doufám, že ve druhém dílu nesleví, to by mě mrzelo.

PS: Doporučuji posunout si fórum se screeny trochu níž, je tam pro srovnání screen z Dragon Age 2 a docela veselá diskuze :).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 2. 2011 21:09

Taky doufám :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod 8Paul 18. 2. 2011 22:15

Naprosto fantastický, tohle bude moje GOTY. Rozdíl oproti Dragon Age 2 je prostě neuvěřitelnej. Bioware i Bethesda jsou proti CDP žabaři, a to mám jejich hry rád :).
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka