Zaklínač 2: Assassins of Kings

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 8. 2010 00:31

Výrobce: CDProjekt RED
Distributor v ČR: Comgad
V prodeji od: Q1 2011
Homepage: http://www.thewitcher.com
Minimalní konfigurace: nespecifikována
Články na Doupě.cz:
Dojmy z Gamescomu
Preview z E3
Všechny články o hře
Index očekávání Doupě.cz: 10/10
Koupit na shop.doupe.cz (ještě není v nabídce)

Obrázek

Konečně jsem napsal něco o novém Zaklínači a zjistil jsem, že tu ještě není založené žádné téma o pokračování téhle výborné hry. Nejvyšší čas tenhle trestuhodný omyl napravit :) Těšíte se taky, jako já?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 26. 8. 2010 00:51

mno a ja osobne sa velmi tesim, az si zahram prveho zaklinaca, na ktoreho sa uz roky chystam :D vyzera to ako slusna RPGcka, a tie ja rad, ze ano o<:) ale i ta 2ka, co som videl obrazky a videa, vyzera velmi slusne 8-D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Chumbaba 26. 8. 2010 05:59

Těšíme se samozřejmě hrozně - pro mě je Zaklínač 2 nejočekávanější hra posledních let.

Mimochodem, dobře vybranej screenshot na úvod fóra, je na něm tak nějak všechno podstatné (Geralt, kozatice a přiblble se tvářící buran).
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Slash_luke 26. 8. 2010 07:35

Ačkoliv mám web o Dragon Age a těším se na jeho druhý díl, tak z nějakého důvodu se na druhého wiedźmina těším výrazně víc :nenapadne
Podle gameplay videa a slibů vývojářů vypadá TW2 jako ultimátní PC RPG :)
Slash_luke
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2010 08:05

Mě děsí ty větší lokace... Jestli po nich budou Geralta prohánět stylem jako v jedničce, bude to fakt už na facku.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 26. 8. 2010 09:07

Těším se neskutečně! Radši umřu hlady, než abych si ho nekoupil. Pokud možno ve sběratelské edici. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2010 09:55

To já si zase radši počkám na Extended edici :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Pipin 26. 8. 2010 10:17

SCobra píše:Mě děsí ty větší lokace... Jestli po nich budou Geralta prohánět stylem jako v jedničce, bude to fakt už na facku.

Nevím úplně co máš konkrétně na mysli...?

Já se těším nemálo, vlastně asi úplně nejvíc!
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2010 10:19

Jestli sis toho nevšiml, tak to nemá cenu vysvětlovat ;-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 26. 8. 2010 10:20

Cobrovi zase vadí nějaká hovadina. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2010 10:27

Ne, vadí mi, že musím téměř kvůli každému úkolu přebíhat několik lokací několikrát, přičemž nahrávací časy nejsou nijak krátké.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 26. 8. 2010 10:32

Ve dvojce budou přibližně 4 loadingy. A propo, jako RPG hráč máš být na questové lítání zvyklý, žádný rozmazlování. :D
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 8. 2010 12:38

Nepamatuju si, že by to bylo v nějaké hře takhle chaotické...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 26. 8. 2010 12:49

Mně to chaotické nepřišlo. :)
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 26. 8. 2010 13:56

Ani mně ne, bylo to v pohodě...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Další stránka