Magicka

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mican 31. 7. 2011 20:02

Obtížnost je fakt drsná. Nedávno jsme to zase zkoušeli a zdálo se nám že je to ještě těžší než to bývalo. Jestli vyšel nějaký patch, nebo nevím.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 31. 7. 2011 20:14

Patchů vyšlo spousta. A máš pravdu, je to těžší, pár přesílených kombinací kouzel bylo trošku sesekáno.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Panhu 5. 8. 2011 17:13

Ahojte. Kamarád mi poslal Magicku jako dárek na steamu a byl jsem na ní už pěkně natěšený z vyprávění jak budeme hrát spolu atd.. Hra mě opravdu nadchla a začala bavit. Jenže, hrál jsem asi tak deset minut a bum když jsem začal kouzlit tak se postavička zasekla s rukou s holí nahoře a konec. Mohl jsem jen hejbat myší a mačkat elementy a musel jsem to vypnout do menu a začít znova. Když se to pořád opakovalo tak jsem přeinstaloval celej steam i Magicku několikrát a dokonce to přestalo dělat nebo se to objevuje jen zřídka. Ale nastal mi daleko větší problém a to že mi hra bez varování spadne. Nejdéle jsem hrál cca deset minut. A když to jednou spadne tak musim restartovat počítač jinak to totiž spadne hned jak zmáčknu na dobrodružství nebo tak. Takže v podstatě tu hru mám úplně na nic. Nevíte náhodou nějakej fígl na tohle?
Panhu
First Blood

Odeslat příspěvekod jenda3 8. 8. 2011 07:40

Nainstaluj nejnovětší patch, mělo by to pomoct.
jenda3
First Blood

Odeslat příspěvekod Panhu 8. 8. 2011 10:18

No vzhledem k tomu, že jsem to stáhnul přes steam a hraju přes steam tak očekávám, že sem stáhnul nejnovější verzi a bude se to aktualizovat samo ne? Nebo to musím ještě někde sehnat?
Panhu
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 8. 8. 2011 12:19

Mělo by se to aktualizovat samo, ale zkus aktualizovat i ovladače na grafárnu, popřípadě updatovat steam. Na fóru tam nic nepíšou?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Panhu 8. 8. 2011 14:58

No právě že jsem udělal snad všechno co jsem mohl (kromě formátování disku a to dělat kvůli tomu nebudu) přeinstaloval jsem Steam, Magicku (několikrát). Dal jsem nové ovladače na grafiku. Přeinstaloval jsem Windows.. A nic... A jediný co jsem na netu našel je hrabání se v BIOSu (do toho nejdu) a různé nastavení grafiky (taky nepomohlo). A pak rady, že mám počkat na patch :) Takže už jsem se s tím trochu smířil, že mi není dopřáno tu hru prostě hrát :) (A kvůli hardwaru to určitě neni)
Panhu
First Blood

Odeslat příspěvekod USER47 17. 11. 2011 20:46

Už je to opatchovaný a bezproblémový? Na Steamu je to teď za 2,5e, v kombinaci s free víkendem, tak přemýšlím, zda to stahovat, případně kupovat:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 18. 11. 2011 13:42

Jestli nemáš integrovanou grafiku, tak ti to pojede bez problémů. Není to sice tak optimalizovaný jak se zdá, ale po tomhle patchi by to mělo být trošku lepší. A není lepší věc, než si to teď zadarmo zkusit, třeba se mnou. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 18. 11. 2011 13:47

Dík. Zrovna jsem se konečně dostal k dohrání Bioshocku (nic moc btw), tak už Magicku sosám.:-D
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 18. 11. 2011 22:13

Fuuu, to je těžký. Jsem ve třetí kapitole a už dostávám slušně na *****.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 18. 11. 2011 22:38

Ta hra je těžká jak kráva, proto už ji nehraju. Nechci se pořád frustrovat.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 19. 11. 2011 15:20

Stačí se naučit pár užitečných kombinací kouzel a nevrhat se do všeho po hlavě. Já to dohrál sám, ještě než vůbec vyšly nějaký patche. :D Vy mladí kouzelníci nevíte, jak to dneska máte lehký!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 20. 11. 2011 22:44

Tak nakonec to není tak hrozný, stačilo se naučit pár triků (třeba kamenný brnění s arcane ochranou) a zdárně postupuju dopředu. Jsem v sedmý kapitole a v tý šestý jsem snad ani jednou neumřel...
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 30. 11. 2011 12:33

USER47
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka