Magicka

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jenda3 19. 4. 2011 12:01

Aha, dík za informace a za odkaz na stránku. Sice angličtinu moc neovládám, ale něco jsem se dozvěděl, ale i přesto bych měl ještě jeden dotaz. V druhé kapitole, jsem v jeskyni v ledniče našel nějakou mrazící hůl, když ji mám, tak je kolem mě modrý kruh, co to znamená? Také jsem zjistil, že po nakombinování různých elemtů, si můžu něco podobného vytvořit kolem sebe, ale nechápu k čemu to slouží. Díkes
jenda3
First Blood

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 19. 4. 2011 14:07

To je ochranná aura. V případě té hole to chrání tebe a všechno, co je uvnitř toho barevného kruhu před chladem.

Sám si je můžeš vytvořit tak, že zakouzlíš štít + element, před kterým chceš chránit a sešleš to na sebe pomocí prostředního tlačítka myši.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod jenda3 19. 4. 2011 16:42

Hej moc dík za ochotu :)

Ale mám ještě jeden a snad už poslední dotaz. Chceme si s kámošem zahrát spolu po síťi, ale neumí se ani za nic najít. Máte s tím někdo zkušenosti jak to zprovoznit?
jenda3
First Blood

Odeslat příspěvekod christian 20. 4. 2011 18:36

Já mám dotaz.. Kde se spouští to DLC Magicka: Vietnam? Nikde to nevidím v menu..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 20. 4. 2011 18:43

Vietnam je jako Challenge. Jsou tam dvě: jedno je ta dlouhá Vietnam mise plná rockové muziky a létajícího olova, druhá je klasická challenge mise, kde se bráníš čím dál silnějším hordám nepřátel. Obojí doporučuji hrát nejméně ve dvou.
Naposledy upravil -Dreamer- dne 20. 4. 2011 18:59, celkově upraveno 1
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod christian 20. 4. 2011 18:51

Aha.. Tak dík za info :)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mant01 7. 5. 2011 17:39

Ahoj, hledám trvalou skupinu ma tuto hru....jak na kampan tak na chalenge..
mant01
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 28. 6. 2011 19:00

Hráli jsme to s bratránkem a dostali jsme se celkem bez problémů až do nějakého 5-6 levelu, ale už měsíc se nemůžeme hnout z místa. Vyběhnou na nás nějací cizí kouzelníci, oživovat se tam nedá protože prší a máme čím dál tím menší vůli se tím dále zabývat. Jinak by to nebyla špatná hra (zvlášť pro někoho kdo má na myši 4 tlačítka na makra).
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 29. 6. 2011 05:51

Dešti se dá bránit aurou proti vodě nebo ho jednoduše zahnat pomocí Nulify magicku. Řekni mi přesně kde jste a já se pokusím poradit. Když to nepůjde, tak můžeme někdy skočit do hry.

Makra jsou pro nooby. :D
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 29. 6. 2011 18:13

Když já ani přesně nevím co to je za level. Dojde se k Vladovi a ten nás teleportuje do nějakých bojových arén s kouzelníkama. První arénu jsme ještě nějak dávali, ale v té druhé nás pravidelně zabíjeli. Sebekriticky ale musím uznat že jsme si s těma kouzlama zase tak moc nehráli, bylo to samý SAA, FAA a podobně, dost často jsme se omylem pozabíjeli navzájem. Na těch makrech jsem měl právě to oživení, štít a podobné věci. Ne že my to chodilo za mě.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod ghostdog32 2. 7. 2011 18:49

lidi na steamu je Magicka teď asi za 80kč a vyprší to za 24 hodin ta nabídka... tak se chci zeptat mám do toho jít? slyšel jsem že je to fakt zábavná hra ale taky že je strašně zabugovaná a jestli by mě to bavilo kdybych třeba nesehnal nikoho do party na kooperaci. dík
i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal R4, LG W2220P @75Hz
ghostdog32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 7. 2011 20:56

Spis dost tezka.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 2. 7. 2011 21:12

Bugy už tam teď skoro nejsou, tvůrci si dali záležet a takových 80-90% opravili. A já si s tebou a ještě s někým kampaň rád znovu dám.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 4. 7. 2011 19:02

Tak dejte vědět až tu kampaň budete chtít rozjet. Třeba se dostaneme i přes ten šestej level.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod jenda3 30. 7. 2011 16:36

taky bych si rád zahral kampaň v kooperaci, samotného mě to moc nebere, ale to jen kvůli obtížnosti
jenda3
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka