Magicka

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 2. 3. 2011 16:40

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod christian 7. 3. 2011 01:29

Měl bych dotaz.. Jsem v kapitole 10 a jak se tam dá bránit proti tomu stupidnímu zpomalování veškerých akcí a kouzel, které rádi někteří šmejdi používají?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 7. 3. 2011 08:00

10. kapitola je Podsvětí? Tam si člověk dobře procvičí opačné elementy. Na kostlivce s elektřinou platí voda, na kostlivce s arcane platí life atd. Pokud rád používáš paprsky jakéhokoliv druhu, dělej "základ" paprsku z life a ne z arcane. Arcane léčí nemrtvé, v Podsvětí bych ho pro jistotu vůbec nepoužíval.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod christian 7. 3. 2011 08:49

Podsveti je pred tim.. Tadyto jsou nejaky ruiny.. Zacina to vtipne s tim lyzarem :)
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 7. 3. 2011 09:51

Kapitola 10 je opravdu Podsvětí. Ale to je fuk.

Jakýkoliv efekt kouzel se dá zrušit pomocí Nullify. S + E + mezerník.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod christian 7. 3. 2011 10:53

Hups o jedno cislo vedle.. Nevadi. No uvidim, jestli to pomuze v tom blazinci..
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod christian 8. 3. 2011 16:04

Tak super :) Prošel jsem přes to a pak jsem objevil jedno likvidační kouzlo, kdy jsem zničil velmi rychle všechny bosse u konce..

Takže dohráno.. Někdy ještě zkusím multiplayer..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 4. 2011 17:28

Tak jsem to koupil a jsem ve třetím. Ale to začínání od začátku levelu, když hru ukončím, to mě deptá. Jinak jsem občas dost zmatenej, ale zkusil jsem snad všechno, moc pěkně se to kombinuje :) Líbí se mi to. Dost mě naštval had ve dvojce na konci :D Jsem tam s ním šaškoval jak idiot, pak jsem jednou zkusil použít štít okolo sebe a to stačilo, takže jsem jen jel e-shift-levé tlačítko :D A zachvíli konec.
To se nedá hrát. Dvacet milionů nepřátel, na každého platí něco jiného a sotva se dostanou blíž, už se zaboha nemůžu dostat pryč, bloknou mě a hotovo. :-X A to jsem teprv ve třetím :-X Získal jsem thunder bolt a teď jsem v té části za tím. Hrůza.
Vlastně, teď už jsem zas před tím :-X *****é ukládání.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 4. 2011 18:19

Tak jsem pokročil, ale musel jsem kouknout na nějaké typy ke hře.. :-X I tak je to HC :D Teď jsem dokončil level s králem.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 14. 4. 2011 20:04

Kdyby někdo chtěl, můžeme zkusit zahrát Vietnam DLC o víkendu.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 14. 4. 2011 21:16

Tak jsem hral chvilku v tom lese a je to celkem brutalne tezky. Ta hra je jako loterie.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 4. 2011 15:00

Já jsem fascinovanej, ale je to prostě o tom se naučit, co na koho platí a zvýšit to ještě nějakým útokem a používat. Než jsem se to naučil. :D A dneska večer pokračuju.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jenda3 18. 4. 2011 23:32

Zdarec, měl bych pár dotazů.

1. Mám kouzlo meteor shower, ale nevím jak jej nakombinovat. kozlo začíná na oheň,kámen,něco,oheň,kamen a nevím co mám dát místo toho něco aby jsem mohl kouzlo aktivovat. Ten stejný problém mám u kouzla Rayn začníná na vodu a pak je nějaký obrázek který nevím co znamená.

2. Dále by mě zajímalo co děla klávesa ctrl, kouzelník se skloní, ale jaký to má výnám na to jsem ještě nepřišel.
jenda3
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 4. 2011 23:43

Rain se dela ze stitu a vody.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 19. 4. 2011 08:27

Meteor Shower: Kombinace F+D+FQ+D+F To FQ jsem dal společně protože to je to něco, a to něco je pára. :)) Tedy oheň F a voda Q, ne nutně v tomhle pořadí.

Rain: Q+QF Voda a opět pára. Tady už bacha na pořadí! Pokud přidáš oheň jako první, zruší ti to tu první vodu, tak přidávej nejdřív vodu a oheň jako poslední.

Obě kouzla se vyvolávají mezerníkem.

Ctrl je blokování fyzických útoků v normální kampani. já osobně jsem to nikdy nepoužil a mám pocit, že to ani moc nefunguje. V DLC Vietnam pak funguje jako skrčení se za překážky, což je dobrá obrana proti nepřátelské střelbě.

// Pro hlubší "studium" doporučuji http://www.magickapedia.net/wiki/Main_Page
-Dreamer-
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka