Instalace NWN2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 12. 2. 2009 17:58

Zdravím, na stránkách Atari jsem si koupil hru Neverwinter Nights 2 a teď mám problém s instalací. Funguje to tam tak, že Atari používá speciální downloader, který se nainstaluje a začne stahovat hru, po ukončení stahování nabídne instalaci a sám se odinstaluje. Jenže mně ta instalace nenaběhla a teď mám na disku hru v podobě 4 .bin souborů a nevím, co mám dělat...
RedeeMrd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 2. 2009 18:04

A co celé to kolečko projít znovu? Nainstalovat downloader, stahnout to a třeba se to tentokrát nainstaluje...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 12. 2. 2009 18:09

Hmm, dalších 8-10 hodin sosání... Jako v nejhorším případě jo, ale spíš jsem myslel, jestli se něco s těmi .bin soubory nedá udělat, aby se to z nich nainstalovalo, když už je na tom disku mám.
RedeeMrd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 2. 2009 18:16

Zkus je připojit přes Daemon Tools jestli to půjde. Jinak s nimi asi nic neuděláš...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 12. 2. 2009 18:23

Daemon Tools s tím nedokážou nic udělat, tak holt asi fakt jedině stáhnout znova... :-(
RedeeMrd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 2. 2009 18:25

Asi... Jedině stahnout jen ten downloader a nějak mu ty soubory podstrčit. Třeba si je najde sám, když se budeš pokoušet stahovat do stejného umístění...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 13. 2. 2009 00:00

Chyba byla zřejmě v tom, že tam chyběl Setup.exe - ten se napodruhé stáhnul kromě těch .bin souborů, má necelý 1 MB a poprvé se nestáhnul a ten instalátor ho tedy zřejmě marně hledal. Teď už by mělo být všechno v pořádku.
RedeeMrd
Killing Spree