Mount & Blade

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 4. 5. 2009 04:53

Jen tak mimochodem,asi víte,že M&B klesl na 299kč.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 5. 2009 07:35

Víme, ale podruhý už si to kupovat nebudu ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 6. 2009 14:36

Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Chemist 10. 7. 2009 11:08

Konečně!
Můj první hrad dobyt!

:D :D Po půl roce celkem úspěch, ne?
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 10. 7. 2009 11:15

Gratuluju :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2009 11:06

http://www.youtube.com/watch?v=xeozVnUlBew
Ty MP bitvy vypadaj luxusně :-) Tohle konkrétní video ukazuje mimo jiné, že vrhací zbraně půjde použít i na blízko (konečně).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Chemist 30. 8. 2009 12:34

Jop. Myslím, že jasná investice...
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2009 14:00

Taky už se nemůžu dočkat :-) Doufám, že to nebude stát 600...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2009 21:26

CD Projekt připravuje Mount & Blade: Fire and Sword. Nebude to přímé pokračování, pravděpodobně se podíváme do 17. století v Evropě a co je horší, pracují na něm nějací rusáci a ukrajinci, nikoliv tedy TaleWorlds.
Trailer tady:
http://www.youtube.com/watch?v=UUbvxqRpebM
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod der.jar 5. 10. 2009 10:52

Jen aby to nebyl jen nějaký placený mód, v traileru to jinak nevypadalo.

Jinak na Direct2Drive jde nyni sehant M&B za £5.00.
der.jar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 10. 2009 20:45

Gamershell:

Paradox Interactive has unveiled that Mount & Blade: Warband, a Mount & Blade multiplayer expansion in the works at TaleWorlds Entertainment, will be available on March 19th. Mount & Blade: Warband will include improved strategic AI, extended diplomatic options, state-of the-art rendering technologies, including the addition of High Dynamic Range (HDR), as well as the ability for 32 players to play on a single map in team death-match style battles.

U Paradoxů se mi to nepodařilo najít, ale asi není důvod nevěřit... Proč se sakra všechno odsouvá na jaro? Kde na to budu brát? :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2009 20:41

Tak jsem byl přijat do bety, časem napíšu nějaké dojmy ;-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 10. 2009 17:16

Zatím jsem si všiml jen detailnějších textur vybavení, jinak je to pořád stejně ošklivý a bude to chtít zase nějaký Graphic Enhancement mod.
Zásadní změna je v tom, že jde bojovat vrhacími zbraněmi i na blízko a taky už se nedá pomocí myši nastavit pozice zbraně před úderem, takže sek začíná vždycky nahoře (tedy aspoň v multiplayeru), ne jako dřív, kdy jsem si nastavil zbraň do příhodné pozice a pak jen pustil tlačítko... Blbý je, že se s tím neumím trefit...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 10. 2009 17:59

Jo dobrý, tak to směrování úderu funguje, ale nějak divně...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Chemist 24. 10. 2009 18:28

Vtipné :)
Dneska jsem, při pocení chřipičky v posteli, rozehrál novej charakter, těžce se nastavil jako stepní jezdec / lučištník na koni... a s vrhacíma zbraněma v boji na blízko už se toho nemůžu dočkat.

Můžu se jenom zeptat, jak ses k tý betě dostal? Stálo by to celkem za hřích :)
(A vo grafiku mi nikdy nešlo, takže na Warband se těším mrtě a v březnu si ho určitě i koupím.)
Chemist
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka